Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפות''ש:

א. מבין את התסכול שלך מעצם התקלה הנשנית.

ב. בדיוק בשביל זה נועדה אחריות.

ג.תנסה להוציא את הרגש מהתמונה.

ד. בקש יפה רכב חלופי תוך השארת הרכב שלך אצלם עד התיקון הסופי.

ה. בהצלחה ותעדכן בבקשה מה נסגר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ואם הטלפון היה מקרסו,טלקאר כמה היה עולה אז?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד אחד מבין את הרצון שלך להשאיר את הרכב במוסך על לפתרון התקלה,

מן הסתם עמוד על זכותך לרכב חלופי לאורך התקופה.

נקודה למחשבה,

בזמן שאתה רוצה שהרכב ישאר במוסך ל"בדיקות" תיקח בחשבון שהרכב ננהג ע"י מוסכניק שאתה לא יודע את טיב נהיגתו או עדינותו על הרכב - ייתכן והוא לא יעשה את זה עם רגל רגועה ובנועם או איך יהיה היחס של המוסך לרכב שלך.

ייצא לי להשאיר רכב במוסך(לתיקון פחחות) במוסך במוסך מרכזי(לא מורשה,מרכזי ) של היבואן- הגעתי למוסך לבדוק את הסטטוס של העבודה והרכב עמד עם חלונות פתוחים בתוך החדר של הפחחות וכל הפנים שלו היה מטונף באבק והלכלוך של מוסך הפחחות(רכב בן 5 חודשים עם ריח של חדש - הייתי בשוק) - מתסכל ובגלל אירועים כאלה לא הייתי רוצה להושיב רכב במוסך(כמובן שהרכב נלקח לניקיון פנימי על חשבון היבואן במכון שטיפה לפי בחירתי) אין לך לדעת איך ינהגו בו ומה יהיה היחס אליו.

לכן ההמלצה האישית(ללא קשר למה שמגיע) זה לא לתת לאוטו החדש שלך להיות נתון לחסדי המוסך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

ראשית, מודה לכולכם על הזמן שהקדשתם לקריאת הנושא.

יכול להיות שבאמת עירבתי בהתיחסותי לנושא רגש במידה מסויימת, אך מי לא היה מערב?

מדובר בהשקעה השניה בגודלה ברוב המקרים של חיינו אחרי רכישת דירה. הגיוני וטבעי שאהיה חרד לתקלות שמופיעות פחות משנה מרגע עלייתו של הרכב לכביש.

ייתכן גם כי בכל תקלה אחרת הייתי הרבה יותר סבלני למצב, אבל אני מזמין אתכם לנסות לנהוג 200 ק״מ כשחלק נכבד מהם במהירות שיוט גבוהה על כביש 6, שלא מאפשרת פתיחת חלון, ללא מזגן. זה פשוט סיוט.

בכל אופן, לקחתי את הנאמר פה לתשומת ליבי. אני אחכה להתפתחויות ממנהל השירות של המוסך, אפעל בהתאם ואעדכן בהתפתחויות.

לגבי רכב חלופי, לא דרשתי אבל כן סיכמנו שבמידה והרכב יישאר במוסך מספר ימים הוא יעשה מאמצים לדאוג לי לאחד.

בנוגע לקרבת המוסך לביתי - זה המוסך הכי קרוב שבנמצא ולכן הטיפול מתבצע שם. זאת גם הסיבה לתסכול והסירוב להגיע שוב ללא פתרון של ממש. 35 ק״מ לכיוון מתורגם ל210 ק״מ שהרכב גמע בניסיון לפתור את הבעיה עד עכשיו.

שוב תודה לכולם על ההתייחסות, מבטיח לעדכן בהתפתחויות.

לילה טוב!

עריכה אחרונה על ידי Moshep
פורסם

אני לא יודע אם זה קשור, אבל בדיוק היום חבר סיפר לי על תקלה שונה בסיאט 2016 שקשורה למערכת החשמל - הפתרון היה הסרה והתקנה של התוכנה של מחשב הרכב (לא יודע להגיד איזו).

שווה לבדוק.. גם במחשב של רכב יכול להיות "באג" (למרות שזה די נדיר)

A3

A4

פורסם (נערך)

קרה לי פעמיים במשך עשרת החודשים שהרכב אצלי. START STOP ERROR ובקרת אקלים לא נדלקת.

לי אין סבלנות לגשת מוסכי הרשת בשביל זה, יש לי מחשב שאיתו אני מבצע איפוס תקלות ואז הכל מסתדר.

אם אין לך מחשב לאיפוס תקלות, ניתוק מצבר לדקה יאפס את התקלה גם כן. לפחות פתרון זמני עד שיפתרו לך את התקלה ולא תצטרך לסבול מחום.

המוסך צריך ליצור קשר עם היצרן על מנת לקבל פתרון לפעמים זה לוקח זמן. מבין שזה יכול להרגיז אבל המוסך לא יכול להיות ערוך לתקלות שהיצרן בעצמו עוד לא מכיר.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
יצא לי להתקל מספר פעמים בתקלה - בסוף הוחלף מתג הצתה .

בהצלחה.

לפותח השרשור - אני מפנה אותך לתגובתו של מקס שלמיטב זכרוני עובד בחברת ליסינג ולכן ראה הרבה רכבים כאלו.

הייתי חוזר למוסך לצורך החלפת היחידה שוב ובנוסף מעלה את האפשרות של מתג הצתה.

פורסם
לפותח השרשור - אני מפנה אותך לתגובתו של מקס שלמיטב זכרוני עובד בחברת ליסינג ולכן ראה הרבה רכבים כאלו.

הייתי חוזר למוסך לצורך החלפת היחידה שוב ובנוסף מעלה את האפשרות של מתג הצתה.

לשעבר עובד בחברת ליסינג, כיום אני קצין רכב... אבל רואה את הרכבים הללו יום יום .

פורסם
יכול להיות שבאמת עירבתי בהתיחסותי לנושא רגש במידה מסויימת, אך מי לא היה מערב?

אני.

אני בכלל מציע לא להיות עצבני, אלא ענייני.

גם אם אתה מתעצבן, כדאי שזה יהיה מועיל.

תקלת מזגן היא לא עניין פעוט בארצנו.

אני לא מבין למה אתה לא מספר לנו מי המוסך, כי בעיית השירות היא בעיקר אצלם. כל הקטע עם מוסך "מורשה יבואן" זה שהוא אמור להיות שקוף בשבילנו בהתנהלות מול צ'מפיון. כלומר, אני לא אמור להרגיש שאני מתנהל מול עסק נפרד, שמנסה להוציא לי דיל טוב מהיבואן, אלא מעסק שחוסך לי התנהלות עצמאית מול היבואן, ואפילו משיג לי מהיבואן שירות שהוא עדיף על הסטנדרט המצופה.

בו נתחיל מזה "שהתיקון" הראשון הוא מין ניסיון חפ-לפ.

זה שהתקלה חזרה אחרי החלפת היחידה כולה... נכון, יכול להיות שגם היחידה המוחלפת תקולה, אבל מה הסיכוי שיש batch שלם (או יותר) של יחידות מזגן תקולות, ואף אחד בכל VAG לא יודע מזה (והם מקושרים גלובאלית), וזה ייחודי לאוטו שלך?!

לא גדול.

אז די סביר שהבעיה היא לא ביחידה המוחלפת.

ולכן, די סביר שייקחו את האוטו אליהם ויפסיקו לטרטר אותך, עד שיימצאו את הבעיה, בתור התחלה.

והכי סביר, לעזוב את המוסך הזה ולעסוק ישירות מול צ'מפיון או למצוא מוסך אחר, שכן ייתן לך שירות.

ולהפסיק לזבל לפות"ש את השרשור עם הגיגיכם החוזרים ונלאים על מצב קונה הרכבים מצ'מפיון (או יבואן אחר) בכללי ובכלל. הודעות כאלו נמחקו ותמחקנה.

יגענו מזה.

תנו לשרשור לעסוק במה שהוא עוסק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קרה לי פעמיים במשך עשרת החודשים שהרכב אצלי. START STOP ERROR ובקרת אקלים לא נדלקת.

לי אין סבלנות לגשת מוסכי הרשת בשביל זה, יש לי מחשב שאיתו אני מבצע איפוס תקלות ואז הכל מסתדר.

אם אין לך מחשב לאיפוס תקלות, ניתוק מצבר לדקה יאפס את התקלה גם כן. לפחות פתרון זמני עד שיפתרו לך את התקלה ולא תצטרך לסבול מחום.

.

התנהלות מ-א-ו-ד לא מומלצת!

בתקלות מטפלים ע"י פתרון התקלה, לא במחיקה חסרת כל חשיבות של ההתראה על התקלה.

זה בערך כמו שטייס יכבה התראת קירבה לקרקע (וכבר קרה בעבר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון, לא מומלץ למי שעוד לא דיווח והראה למוסך את הבעיה.

במקרה שלו המוסך כבר יודע ויש לו לוג של התקלה, אז הוא יכול לאפס אותה כשהיא קופצת בשביל לא לסבול מחום.

פורסם

מה הקשר בין הכותרת ולמציאות שמציג פותח השרשור? התגלתה תקלה מינורית ברכב, אלה דברים שקורים בכל רכב. היבואן מנסה לפתור אותה, לא מפנים לו עורף ומערבים את כל הגורמים הרלוונטים על מנת לפתור לו את הבעיה. אני לא מבין איפה הזלזול פה?

• תוכן חדש...