Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מזגן לא עובד זו לא תקלה "מינורית". זו אי נוחות גדולה בזמן השימוש ברכב. להזכירך, אסור בכלל לייבא רכב בלי מזגן לארץ, אז כנראה שזה אבזור חיוני.

2. זה בכלל לא משנה מה גודל התקלה, כל זמן שהיא מצריכה אותך להגיע למוסך ולהשבית את הרכב ולפעמים את עצמך. זה עולה כסף, אובדן ימי עבודה.

3. אילו גורמים מערבים זה לא משנה. מה שמשנה זה שיש כאן תקלה משמעותית (לא מינורית, משמעותית) שלא יודעים איך לפתור אותה. לכן ראוי שייקחו את הרכב ויחזירו אחרי שייפתרו את הבעיה, אם לא הצליחו להתמודד איתה כבר אחרי שלושה ביקורים במוסך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשבילך ואני מאמין שגם לעוד רבים תקלה במזגן היא משמעותית, מצד שני בשביל רוב האנשים לדעתי תקלה משמעותית היא תקלה שמשביתה כליל את הרכב=אי אפשר להניע את הרכב ולנסוע. בל נשכח שרבים מאיתנו ואני ואישית מכיר אנשים שלא מסוגלים לנסוע עם מזגן דולק כי קר להם קרררר (אחותי) וגם בת הזוג שלי מדליקה ל-5 דקות את המזגן וזהו.

ספר לי בבקשה כיצד כותרת WOW תעזור לפותח האשכול בהתנהלותו מול הגורמים בצ'מפיון ? לדעתי הכותרת לא ממש מייצגת את תוכן ההודעות אלא סתם מנסה למשוך את תשומת לב הגולשים. לדעתי רוב הגולשים לאחר קריאה של כמה הודעות מבינים שההתנהלות של הגורמים המטפלים תקינה ולכן האשכול הזה לא ממש קיבל תנופה או מושך תשומת לב אם זו הייתה מטרת הכותרת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה מתחיל להתפלסף איתי עכשיו על סמנטיקה ואחותך?!

תקלה במזגן היא לא "מינורית". כן, יותר גרוע - יש

למשל, המנוע יכול להשרף.

איפה כתבתי משהו על הכותרת או על איך זה יעזור מול צ'מפיון, כן או לא?

ההתנהלות מול פותח השרשור לא תקינה, כבר הסברתי למה.

הכותרת מוגזמת... מוגזמת.

נו, זה יותר טוב מהסקת מסקנות על סמך כמה קר לאחותו של מאן דהוא.

השרשור הזה מצויין.

מצויין, כי הועלתה בעיה ואולי אפילו מצאו לה פתרון אונליין שאפילו המוסך לא מכיר (מבין לכשעצמו).

פורסם (נערך)

לא כתבתי שאתה כתבת משהו לגבי הכותרת אלא אני שאלתי אותך האם אתה רואה קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה.

איפה קראת שמצאו לתקלה פיתרון אונליין ? אתה מתכוון להודעה של MAX ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
לא כתבתי שאתה כתבת משהו לגבי הכותרת אלא אני שאלתי אותך האם אתה רואה קשר בין הכותרת לתוכן ההודעה.

איפה קראת שמצאו לתקלה פיתרון אונליין ? אתה מתכוון להודעה של MAX ?

לדעתי בסכומים כאלו של כסף, כשמדובר ברכב חדש המוסך היה צריך ליזום רכב חלופי ( לפחות להציע) , אנחנו לא בחודש ינואר...

אצלי בסקודה ראפיד (13 במספר) הוחלף מתג הצתה והתקלה נפתרה .

פורסם

למה את שואל אותי?

ואם כבר שואל, תקרא כמו שצריך. אני לא קבעתי שנמצא פתרון.

פורסם

אצלי בסקודה ראפיד (13 במספר) הוחלף מתג הצתה והתקלה נפתרה .

האם על סמך התקלה בסקודה ראפיד אתה מסיק או מציע פיתרון לתקלה ברכב של פותח האשכול שהבעיה היא במתג ההצתה ?

פורסם
האם על סמך התקלה בסקודה ראפיד אתה מסיק או מציע פיתרון לתקלה ברכב של פותח האשכול שהבעיה היא במתג ההצתה ?

הוא מציע אפשרות.

אתה מזבל.

פרוש מהשרשור.

פורסם (נערך)

צ'מע - לא יודע,זה לא רכבים שלי אישית לעשות להם דיאגנוסטיקה מא' עד ת'.

אני סתם משתף בפתרונות לתקלה דומה עד מאוד .

(אגב...תהיה מופתע בכמה פעמים אני מנחש נכון )

נ.ב ניסוי -בזמן שהרכב מונע נא סובב את המפתח עוד שלב קדימה (האם התופעות זהות? )

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

ראשית, אני שמח שהכותרת שונתה מאחר ובניגוד לדעת כמה משתמשים פה - המטרה שלי לא הייתה ליצור פרובוקציות או לצעוק בקולי קולות כדי שמישהו ישמע אותי ויטפל בבעיה שלי - ואם זה המסר שהכותרת העבירה, אז אני שמח שזה שייך לעבר.

מאחר וזה פורום שמתדיינים בו בנושאים הקשורים לעולם הרכב, ראיתי לנכון לשתף את הבעיה שלי כאן וליצור דיון בנושא כמו שגם ציינתי בהודעה הראשית, חצי לפרוק את התסכול וחצי לשמוע בעזרת חוכמת ההמונים פתרונות לבעיה.

אחרי ההבהרה הזאת, אעדכן שהרכב נמצא מהבוקר במוסך לאחר התעקשות שלי לא לקבל את הפלסטר שצ'מפיון הציעה ועל מנת לטפל בבעיה מהשורש. הרכב עתיד להשאר שם עד כמה שיידרש על מנת לאתר את הבעיה.

עדכנתי את מנהל השירות בפתרון שהציע מקס. התגובה שקיבלתי הייתה שעדיף לי לתת להם להתעסק במה שהם יודעים ולא במה שכתוב באינטרנט (זלזול לא מובן, שכן מה שהם יודעים לא תרם כלום לפתרון הבעיה עד לרגע זה)

אבל אני בכל זאת אתן להם להתעסק עם זה, אחכה לעדכונים ואעדכן אתכם בהתאם.

תודה לכל מי שהתייחס לנושא!

פורסם

מה שכתוב באינטרנט?

יש לי דיונים שלמים במייל מול המחלקה הטכנית של צ'מפיון של תקלה גורפת בסקודה .

תגיד למוסכניק, שעדיף במקום לטרטר אותך יערב את המחלקה הטכנית שלו .

בהצלחה.

פורסם

האם אתה מקבל רכב חילופי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב חברים,

מרגיש צורך לעדכן במצב, במיוחד עבור חברי הפורום שסברו שאני אובר דרמטי בניהול הבעיה מול צ׳מפיון ונציגיה.

אנחנו ארבעה וקצת חודשים מיצירת הפוסט פלוס חודשיים לפני שהבעיה מתגלגלת, וכך בלי לשים לב אני גורר את התקלה איתי ומעביר את הקיץ לפרקים ללא מזגן ברכב בן שנה ושלושה חודשים.

אעדכן קצת על מה שהיה בזמן שחלף.

ראשית, לאחר יצירת הפוסט יצרה איתי קשר נציגה בשם ניקול מטעם צ׳מפיון וניסתה לברר את הבעיה. סוכם שהיא תחזור אליי עם תשובות. המתנתי לשיחה ממנה, ואכן היא יצרה איתי קשר. בסופו של דבר השיחה בינינו הובילה בחזרה למוסך בו אני מטפל בבעיה, או בקיצור - לאותו מבוי סתום.

במהלך התקופה ניגשתי אינספור פעמים למוסך, פעלתי בהתאם לכל דרישות היבואן ושיתפתי פעולה עם הדרכים לפתרון באופן מלא.

הרכב הושאר במוסך למעקב במשך שבוע וחצי על מנת לזהות את הבעיה (שבאותה תקופה צצה ונעלמה לפרקים), אך לאחר שבוע וחצי נאמר לי שלא נמצא פתרון ונאלץ לחכות שהתקלה תחזור באופן מלא.

לא אשקר,לפני חודשיים, לאחר הימים בהם הרכב שהה במוסך ולא נמצא פתרון החלטתי שאני פשוט לומד להשלים עם הבעיה ובולע את הצפרדע. זו הייתה תקופה לחוצה בלימודים ולא יכלתי לאפשר לעצמי להגיע למוסך על בסיס שבועי ושוב לחזור ללא פתרון.

בחודש האחרון התקלה שוב חזרה ונעלמה (מופיעה בהנעה ונעלמת/מתאפסת בחזרה בכיבוי והנעה חוזרת של הרכב) ואני עומד שוב בקשר עם מנהל השירות במוסך, משתף שוב פעולה עם דרכי הפתרון שהוא מציע ומגיע שוב למוסך. הפעם מראש נאמר לי שיש צורך שאגיע למוסך כדי לחבר את הרכב למחשב, לסרוק את התקלה ולהעבירה שוב ליצרן, וכך היה.

במוצ״ש האחרון התקלה שוב חזרה באופן קבוע עד לכתיבת אותיות אלה. שוב אני מוצא את עצמי ברכב ללא מזגן בקיץ האינסופי הזה. היום שוב התקיימה שיחה עם מנהל השירות של המוסך, בה הוא צירף את המנהל הטכני של צ׳מפיון.

בשיחה שהתקיימה בינינו המנהל הטכני שאל שאלות רלוונטיות מתמיד (האם כשאני מכבה את הרכב אני דואג לכבות את המזגן או שמא אני משאיר את המזגן דולק) ובסופו של דבר הגיע למסקנה שיש להחליף את יחידת המזגן בפעם השלישית במספר(!) כי הוא סבור שהיא מקור התקלה.

אני משתף אתכם במידע מכיוון שבפעם הקודמת חלק נכבד מהחברים הבין את התסכול, אך סבר כי יש לשתף פעולה מאחר והצד השני מנסה להגיע לדרכים לפתרון התקלה, ואכן כך עשיתי.

עם זאת, אני מבקש מכל חבר פורום יקר שהקדיש מזמנו לקריאת שורות אלה (ותודה על כך) לקחת נשימה עמוקה, לשאוף את המידע שנכתב מעלה ולתת עיצה כנה - איך אתם הייתם נוהגים בהתחשב בכל השתלשלות העניינים הזאת? האם אתם חושבים על מישורים אחרים בהם אוכל לפתור את הסאגה הבלתי נגמרת הזאת? האם יש פה די בכדי לתבוע?

* מבקש להבהיר - כל מה שנרשם מעלה הוא תיאור המצב דרך העיניים שלי ואין פה שום ניסיון להתסיס נגד היבואן, שכן זו לא המטרה שלי ואין לי מה להרוויח מהכפשת שירות הלקוחות/הידע הטכני של צ׳מפיון. לכן, אחסוך את הזמן היקר למגיבים שלא רואים עין בעין עם דרך ההתנהלות שלי ומטרתם לקטול או להקטין אותי כפי שקרה במהלך השרשור.

• תוכן חדש...