Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

שבוע שעבר התחדשתי ברכב ראשון פיגו 208 שנת 2013 מנוע 1.2 ידני שעברה 83 אלף קילומטר.

יום אחרי הרכישה נדלקה לי הנורה הזאת. נכנסתי למוסך שההורים שלי מטפלים ברכבים שלהם והם טענו שזה בגלל שלא איפסו את המצבר וכיבו אותה. שלושה ימים מאוחר יותר היא נדלקה שוב. חשוב לציין שאני מריח ריח יותר חזק של עשן מהממוצע ברכבים אחרים.

אשמח להמלצה למוסך בירושלים. בנוסף צריך לעשות טיימינג6bac432357e1ccc096373dd4f7b2a459.jpg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

מוסך ראנדן. מומחה בפיג׳ו סיטרואן. לא מורשה יבואן. רן עובד כמו יקה עם טונות של סבלנות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה רבה. אכנס אליו מחר על הבוקר

פורסם

מדוע צריך לעשות טיימינג? טיימינג במנוע הזה הוא כל 10 שנים או 180 אלף ק"מ.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

יש עידכונים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן. צריך להחליף ממיר קטליטי. כרגע קיבלתי הצעת מחיר גם מראנדן וגם מלובינסקי פחות או יותר אותו דבר.

ממה שהבנתי זה בעיה מוכרת ברכב הזה והיבואן לא הוציא ריקול וכניראה שאצטרך לשלם על זה

פורסם

מה העלות כולל עבודה אם אפשר לדעת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

2600 לפני מעמ

פורסם

ואני חשבתי שרק ה 207 שהיתה לאישית בליסינג זה דרעאק על גלגלים.

גם שם היתה אותה בעיה , בנוסף אכילת שמן מטורפת ומוסכים שלא יודעים או לא רוצים לדעת לטפל בבעיה גם בתקופת האחריות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...