Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט שנתי - למה לי (פריקת תסכול)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא הרמה הנמוכה של מכוני הרישוי ושמחפשים להכשיל אותך על דברים שניתן לתקן במכון.

יותר מפעם אחת שלחו אותי ה״בוחנים״ בטסטים לחפש דברים שלא קיימים (גומיה לדוושץ גז וכו׳).

אבל כן הייתה פעם אחת שהייתה לי נזילה די רצינית והם שלחו אותי לתקן.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוק - להכניס רכב למוסך לטיפול שנתי ובדיקה כללית ואז אותו מוסך יהיה אחראי בלתת אישור לרכב ולזה אני מסכים.

ואם אני מטפל בעצמי ברכב? תחייב אותי לשלם מאות שקלים על החלפת שמן שאני מבצע לבד ברבע שעה?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

צריך למנוע את זה כמה שיותר וזה אומר , שלפני כל טסט לקחת את הרכב לבדיקה אצל מוסך שאתם סומכים עליו ושיראה לכם את התחתון של הרכב שהכל תקין ובנוסף להגיע עם רכב שטוף ולעביר יד קלה בתא המנוע ככה אני עושה כל הזמן .

וזה בגלל מקרה שקרה לי , הגעתי עם רכב יחסית ישן אבל שמור למכון הטסט באשדוד שבסופה אחרי הבור נאמר לי שגומייה (קארדן) של הצירה קרוע והכל היה שלם לפני מאז התחלתי בדיקה מעמיקה לפני כל טסט .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
ואם אני מטפל בעצמי ברכב? תחייב אותי לשלם מאות שקלים על החלפת שמן שאני מבצע לבד ברבע שעה?

אחת כמוך יגיע ויבצע אישור בדיוק כמו שזה היום.

דרך אגב לא אמרתי לסגור מכוני רישוי לגמרי,כתבתי שאני בעד לאפשר למוסכים מורשים לתת אישורים בדיוק כמו מכון של הטסטים.

פורסם

בהנחה ו 60 אחוז לא מודעים למצב הרכב (כמו שצויין קודם), לעשות טסט בצורה דיפרנציאבילית זה חכם, רכב חדש לא יבדק כלל (היום זה ככה) וככל שעובר הזמן הוא יבדק יותר (כמו שצויין קודם).

אני מתוסכל מהצורה שזה מתנהל, הכל קומבינות, בסופו של דבר זה צריך להיות שירות לאזרח. כרגע זה מרגיש כמו נטל.

המדינה יכולה לממן את השטות הזו מהאגרה שהיא גובה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם (נערך)

בגלל אנשים שמטפלים לבד ברכב שלהם צריך את הרישוי. חוסר הפיקוח לא טוב!

נכון שהמכונים לא צדיקים, אבל מישהו צריך לפקח עליך שאתה עושה עבודה.

שאנשים בפורום פה נהנים מעזרה של אדם זה או אחר בתיקון הרכב בעלות נמוכה או בחינם הם שוכחים שאין פיקוח על העבודה ואין מי שייתן את הדין אם יקרה משהו, במיוחד שמדובר במערכות בטיחותיות או נזק בלתי הפיך לרכב.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אלעד,

לפי דעתי אתה לא צודק,להפך אלו שכאן בפורום ומטפלים לבד עושים את זה לא רק בגלל החיסכון ,ממש לא ! רובם אוהבים את רכבם יותר ממה שאתה חושב.אנשים פונים לחברי הכנופיה לא רק בגלל החיסכון אלה שסומכים על עבודה טובה שלהם וגם מקצעוית.

בעניין הזה מאלו שמטפלים לבד קבל הרבה ריקושטים בנושא.אין כמו לטפל לבד ברכב ושוב לא בגלל החיסכון בגלל כלמני דברים כמו בעלי מקצוע עם זוג ידיים שמאליות שלא יעשו לי נזק ברכב. לפעמים עדיף לשלם על זה שלא יעשו שום דבר ברכב מאשר נזק יותר גדול.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

אני מדבר מניסיון.

שיש בעיה עם עבודה ונגרם נזק לרכב צריכה להיות כתובת לפנות אליה. במוסך תמיד יש למי לפנות.

אלעד

פורסם
אני מדבר מניסיון.

שיש בעיה עם עבודה ונגרם נזק לרכב צריכה להיות כתובת לפנות אליה. במוסך תמיד יש למי לפנות.

אלעד

אם אתה עובד נכון ושומר על הכללים לא יקרה שום נזק ,ועוד דבר לגבי טיפול עצמאי אישית אני מעדיף לשבור חלק בעצמי מאשר שמישהו אחר ישבור לי ואז זה יכול לאכול אותי כל כך .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

אתה מעדיף שיעשו לך עבודה ואח"כ בגלל זה להיתקע בכביש מהיר לחכות לגרר עם הילדים באוטו?

פורסם
אתה מעדיף שיעשו לך עבודה ואח"כ בגלל זה להיתקע בכביש מהיר לחכות לגרר עם הילדים באוטו?
לא הבנתה אותי , אני התכוונתי לזה שאת הטיפול אני מעדיף לעשות לבד ואם כבר נשבר לי משהו אז אני מעדיף שזה יקרה מהידיים שלי ולא מידיים של אחרים זה הכוונה .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
היום קבלתי עודף במטבעות מ 100 שקל כך שזה בטוח לא עלה 60, אולי 96, לא זוכר בדיוק.

היום עשיתי טסט,

עלות בדיקת זיהום אויר 31 ש"ח

עלות מבחן רישוי 65

סה"כ לפני עקיצות: 96 ש"ח

(רכב פרטי)

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לא הבנתה אותי , אני התכוונתי לזה שאת הטיפול אני מעדיף לעשות לבד ואם כבר נשבר לי משהו אז אני מעדיף שזה יקרה מהידיים שלי ולא מידיים של אחרים זה הכוונה .

ואני מעדיף שכשהחשמל ברחוב שלי נופל, אני אתקן את זה ואעלה על קו מתח עליון לבד כדי לתקן.

בגלל זה יש חוקים, כדי שאנשים לא יעשו שטויות.

מי יפקח על העבודה שלך?

מי יישא באחריות אם התיקון שלך לא טוב?

פורסם
ואני מעדיף שכשהחשמל ברחוב שלי נופל, אני אתקן את זה ואעלה על קו מתח עליון לבד כדי לתקן.

בגלל זה יש חוקים, כדי שאנשים לא יעשו שטויות.

מי יפקח על העבודה שלך?

מי יישא באחריות אם התיקון שלך לא טוב?

כמו שאמרתי אני מעדיף לשבור בעצמי ולישון טוב בלילה מאשר שמישהו ישבור לי איזה חלק אז בכלל אני יהיה לא רגוע ולגבי האחריות זה לא מה שמשכנה אותי לקנות משהו או לעשות משהו בשבילו .

רוב האנשים עושים או קונים משהו רק בגלל האחריות ואני לא אומר שזה לא טוב, אבל עדיין כדי לבדוק דברים טוב טוב ולהפסיק את עניין משכתת הכספים המוסכים של היבואנים בגלל שזה רכב חדש ומיחחבים אותך .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

לי לא אכפת מה אתה מעדיף.

עדיף שבן אדם שלמד ויודע את העבודה​ יבצע אותה.

לך יותר נוח לבדוק את הבלמים שלך בעצמך?

אז לנו (שאר האנשים על הכביש) יותר נוח שבעל מקצוע יבדוק לך אותם כי אנחנו לא סומכים עליך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...