Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שלcg יש שמפו מיוחד לרכבים שחורים מסדרת blacklight ואומרים שהוא גם מקציף אבל פחות חשוב כי אני לא משתמש בגרניק.

למישהו יש המלצות?

ושאר העגלת קניות הייתי שמח אם מישהו יתקן אותי אם צריך:

מגבת uber

iron x (כי פסטלינה נראה לי מתיש)

carpro reload (לריסוס אחרי השטיפה בשביל לשמור על הצבע קצת מחריונים)

אני מחפש ספריי שעוזר בייבוש הרכב ולא מצאתי המלצה ברורה

וכמובן onr כחול(לטיפולים נקודתיים בחריונים אלא אם כן יש המלצה אחרת)

בקבוק dual spray (בשביל הonr מישהו יודע איפה קונים?)

תודה מראש על העזרה ותודה לשעבר על כל החומר פה בפורום

פורסם

למה ONR כחול לטיפול בחרא? כדיטייל ספריי הוא לא עושה עבודה כזו טובה...יש דיטייל ספריי מקצועיים יותר. השימוש העיקרי שלו זה לשטיפות ללא צינור. אבל אם כבר אתה רוצה לחסוך - אני משפריץ על המגבת ייבוש אחרי שטיפה ONR בריכוז של קוויק דיטיילר והוא עוזר מאד בייבוש.

פורסם (נערך)

אז הייתי באוטוסטור ושאלתי ובדקתי ושיגעתי את מר אוטוסטור (מהתרגשות שכחתי לשאול לשמו).

בסוף יצאתי עם כמה מוצרים להתחלה:

שמפו GC blacklight

GC rines free

GC Activate

2 מטליות GC ULTRA FINE

מטלית GC MONSTER

אפליקטור עגול ואדום כמובן של GC

בבית כבר חיכה לי מספר אביזרים שהזמנתי מאליאקספרס

הכפפת מיקרו

מגבת וופל

בקבוק ספריי פשוט מפלסטיק

משאבת "פיפי" 12v 60w

ג'ריקנים של 17 ליטר

ושני דליים שמצאתי בעבודה (כמובן שקירצפתי אותם)

אז עבדתי לפי המלצתו של מר אוטוסטור:

שטפתי עם מים בלבד את הרכב עם המשאבה

מלאתי דלי עם מים ודלי עם מים ושמפו blacklight (תסלחו לי שלא בדקתי בדיוק מינונים-מה יכול לקרות מעוד קצת שמפו?)

הקצפתי את הדלי כשמלאתי עוד מים מהג'ריקן עם המשאבה

ליטפתי את הרכב עם הכפפה והקצף והיה הרבה ממנו בקווים ישרים.

שטפתי את הכפפה בדלי עם המים

ושוב שמפו

שטפתי שוב עם מים את האוטו כולו מהסבון

ניגבתי עם הוופל עד כמה שאפשר... מידי פעם סחטתי את המגבת כי היה המון מים.

דרך אגב ג'ריקן של 17 ליטר הספיק לי לכל הרכב לפריווש ולשטיפה של הסבון

לניגוב סופי לקחתי את 2 המטליות ultra fine ועם בקבוק ספריי במילוי של חצי ליטר עם 30 מ"ל rinse free ריססתי פאנל פאנל וניגבתי טוב טוב חצי רכב ואז את החצי השני.

חזרתי לחצי הראשון שבטוח התייבש כמו שצריך וריססתי activate על האפליקטור ומרחתי בקווים ישרים את החומר על החצי הראשון ואז עברתי לחצי השני... בנתיים החצי הראשון התייבש והלכתי לעשות באפינג (לא יודע למה רץ לי בראש תמונה של ציידת הערפדים... לעוד מישהו?)

התענוג.. שרואים אוטו לבן מאבקה ואחרי ניגוב יחסית קל מאוד עם מטלית monster הרכב היה נוצץ.

הרבה מהסווירלים שהעובד הלא מודע לעצמו במיצובישי עשה לי על האוטו כשהוא ניגב עם מטלית יבשה את הבוץ הדק שהיה על הרכב נעלמו יחסית (שראיתי את זה היה מאוחר מידי והוא כבר סיים... החלטתי שאני נכנע לסווירליס הם תמיד יגיעו והרכב הוא לא ממש רכב תצוגה.)

ועכשיו אתם... המלצות? הערות? מה עשיתי לא טוב ומה עם הפעם הבאה? רק שמפו? לעשות בכל שטיפה את האוטם צבע הזה? הבנתי שהוא לא חזק במיוחד אבל קל ליישום.

הפחד העיקרי שלי זה הלשלשת כי הרכב חונה בחוץ.

וגם לפריווש הייתי שמח לשים סבון כלשהו זול באקדח סבון שיש לי למשאבה. מה הייתם ממליצים?

עריכה אחרונה על ידי mpol
פורסם (נערך)

תמונות

20170317_071731.jpg20170317_071753.jpg

(למה התמונה מסובבת? אצלי בטלפון היא רגילה)

עריכה אחרונה על ידי mpol
  • תוכן חדש...