Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שסוזוקי למדה את השוק ההודי ואנחנו נהנים מהפירות.

לגבי מנוע חדש רק ימים יגידו איך תהיה האמינות. כבר היו יצרנים שנפלו חזק בניסיון לשווק מנוע גודש חדש. אין ערובה לכלום.

אם היו ממשיכים עם גיר/מנוע ישן אז היה ניתן לחזות .

פורסם (נערך)
צודק...

אבל עכשיו אני גם יכול להוסיף את עלויות הביטוח.

סוזוקי נחשב לרכב שלא רוצים לגנוב ולכן עלות הביטוח

זולה גם כן. מקיף + חובה ללא פרוטקציות וגופים גדולים עולה לסוזוקי 3500 לזוג נהגים מעל גיל 30 ומעל גיל 50 עולה 3000.

אוקצור, כל מה שאתה מדבר עליו זה כסף כסף כסף. זול לקנות (נגיד), זול לטפל ולבטח, דמי שימוש נמוכים (מה שנקרא אצלנו ירידת ערך). בסדר. מי שמחפש בחיים האלה גם איזה מינימום הנאה ולא לראות הכל דרך החור שבגרוש לא יתקרב לסוזוקי. הקרוסאובר בעיני (נסיעת מבחן שבוע שעבר) השתפר משמעותית מהסתמיות של המודל הקודם אבל בסה" נותר רכב סתמי של חברה סתמית שמשווקת בעיקר לארצות מתפתחות שנאנקות תחת מחירי רכב לא הגיוניים.

החריג היחיד באורווה שלהם הוא הגימני , מיושן אמנם אבל רכב יעיל בלי התחכמויות בכביש באסה בשטח מה שצריך.

להזכירכם פות"ש ביקש לשמוע על חלופות...

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...