Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה לרכוש רכב, מיצובישי גרנדיס, בוא לעיתים יש בקרת יציבות ובחלק מהרכבים לא.

המוכרת טוענת שהיא לא יודעת. איך אפשר לבדוק זאת? האם זה שזה דגם comfort 2008 מספיק כדי לבדוק את זה.

פורסם

ברישיון רכב צריך להיות רשום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברישיון יש טבלה עם פרטים האלו: אוטומט, ABS, בקרת יציבות, כריות אויר וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה. מחכה לתשובה מהמוכרת...

עכשיו, גרנדיס 08 יד 2 175,000 ק"מ זה סביר לשלם עליה מחיר מחירון?

וזה שהיא נמכרת יחסית זול להצעות אחרות - אמור להחשיד או שסבבה, מצאתי מחיר טוב?

פורסם

יש זולות יותר שירדו בסינון שלי.

מראש חיפשתי עד 200,000 ק"מ.

מתחת ל200,000 ק"מ - אכן כך.

בעלת הרכב מוכנה לרדת לכ-1500 מתחת למחירון.

ולכן שאלתי - מצד אחד, נראה לי יקר יחסית ואני שואל את עצמי אם כדאי. מצד שני, מתומחר זול יחסית לגרנדיס אחרות וזה מעלה בי חשש...

• תוכן חדש...