Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבוקר קרה לי מקרה מוזר, באמצע הנסיעה פתאום היבהבה לי הנורת חום מנוע האדומה ל4-5 שניות ונכבתה.

תוך כדי אני עם האנג'י מחובר והוא מראה טמפרטורה של 90-96 מעלות גג

ב96 מעלות נכנס המאוורר לפעולה והוריד את המעלות ל90.

אחרי 2-3 דקות שוב הטמפרטורה עלתה ל96, נורה מהבהבת ל5 שניות, המאוורר נכנס, טמפרטורה יורדת ל90 ונורה נכבת. - הסיפור הזה קרה 3 פעמים עד שהגעתי לעבודה אבל הטמפרטורה לפי האנג'י לא הראתה מעל 96 מעלות בכל הזמן הזה.

הרכב זה יאריס TS ׁ2004(אין שעון חום), נוזל קירור אדום על פול.

מה יכולה להיות התקלה?

האם להזמין גרר או שכל עוד הרכב לא עובר 96 מעלות אפשר לנסוע איתו עצמאית למוסך?

אפשר בכלל לסמוך על הטמפרטורה המוצגת באנג'י?

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Nati N

Toyota Yaris TS

פורסם

ראשית תעבוד עם TORQUE PRO ולא האפליקציה של אנג'י.

אני הייתי מתחיל בניקוי מינוסים (הארקות) כמו באשכול של רפי והאלנטרה, שהיה לו סיפור דומה : בסורק הטמפ' הדיגיטלית תקינה, בשעון חום המחוג עולה מעבר לנורמל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?546145

תתחיל לעבור על המינוסים, יש אחד שמתחבר אצלך לתושבת גיר העליונה, ותבדוק איפה יש עוד אחד או שניים בתא המנוע.

תפרק את החיבור של המינוס, ועם מברשת ברזל תבריש את נעל הכבל, את אזור החיבור שלה על התושבת, ואפילו את הבורג עצמו.

וכמובן תנקה את הקטבים על המצבר עצמו.

בכל מקרה המתן לאיתמר, שהוא סמכות יאריס TS.

Stay Dirty

פורסם

עידכון:

לפני היציאה מהעבודה ניתקתי את המינוס מהמצבר לכמה דקות והחזרתי

נסעתי נסיעה רגועה לבית ועקבתי כל הדרך עם האנג'י על הטמפרטורה, שהרכב הגיע ל96 המאוורר נכנס לפעולה כרגיל והוריד את הטמפרטורה אבל הפעם הנורה האדומה לא נדלקה והכל היה כרגיל.

שכחתי לציין שהייתה לי גם בעיה עם הנורה הכחולה של החום מנוע בהדלקת מזגן, אני חושש ש2 הסיפורים האלה קשורים לתרמוסטט שגוסס כנראה.

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...