Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלחמה לא נגמרה ואין לדעת איך תיגמר

יש מצב שמי ששם עכשיו את הכסף שלו שם אותו על קרן הצבי

אבל בחיים הכל הימורים

יכול להיות שאשקלון תטוס מעלה מעלה ויכול להיות שתישקע מטה מטה

אני לדעתי, מה שהיה הוא מה שיהיה וסבבי המלחמות יחזרו שוב שוב ושוב

• אהבתי 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 14 דקות, MiniMiz3r כתב:

להיפך, אני לא הבנתי מי מוכן לקנות שם דירה בעשור האחרון. אבל עכשיו כשהמדינה סוף סוף טיפלה בבעיה ה"זניחה" של מטחי הטילים על העיר, אני חושב שערך הדירות שם הולך לטוס לשמיים.

ערך הדירות יעלה/ירד אבל לגבי הטיפול בבעיה אנחנו ממש רחוקים מסיום הטיפול..

נוציא את ענייני הטילים ונקבל באשקלון עיר "פריפריה" עם גישה לים/חופים, יציאה נוחה לכבישים מהירים למרכז הארץ, איכות בתי ספר סבירים פלוס מינוס.

זה חיים מאוד נוחים בת'כלס..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, MiniMiz3r כתב:

להיפך, אני לא הבנתי מי מוכן לקנות שם דירה בעשור האחרון. אבל עכשיו כשהמדינה סוף סוף טיפלה בבעיה ה"זניחה" של מטחי הטילים על העיר, אני חושב שערך הדירות שם הולך לטוס לשמיים.

מי אמר שזה לא יחזור עוד עשור?

וזה עדיין אשקלון..

מישהו רוצה לנחש מה יקרה למחירי הדירות?(בהנחה שהריבית לא תרד מתחת ל3 אחוז. הריבית היום היא 4.5 אחוז)

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 18 שעות, DareDevil כתב:

ערך הדירות יעלה/ירד אבל לגבי הטיפול בבעיה אנחנו ממש רחוקים מסיום הטיפול..

נוציא את ענייני הטילים ונקבל באשקלון עיר "פריפריה" עם גישה לים/חופים, יציאה נוחה לכבישים מהירים למרכז הארץ, איכות בתי ספר סבירים פלוס מינוס.

זה חיים מאוד נוחים בת'כלס..

עיר בסדר אשקלון.

גישה למרכז הארץ? אין לה שום גישה למרכז הארץ. מאשקלון יש את כביש 4 שהוא כביש דו נתיבי מרומזר עד אשדוד.

הפקקים בין אשקלון לאשדוד בבוקר ואחרי הצהריים פשוט איומים. מי שעובד במרכז וגר באשקלון אוכל שעתיים לכיוון במקרה הטוב.

יש תוכניות להפוך את הכביש למהיר ולא מרומזר, אבל זה יקח זמן.

מאשדוד עד המרכז זה כבר מסתדר עם 3 נתיבים לכיוון ואפס רמזורים

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

המחירים באשקלון יטוסו כלפי מעלה. 

מכמה סיבות :

א. גם שיש טילים במשך שני עשורים המחירים רק טיפסו וטיפסו.

ב. בגלל הריביות והמחירים הגבוהים אנשים יחפשו אלטרנטיבה לדירה בעיר שהיא בסה"כ מצויינת.ועובדה הביקוש שם מטורף. הבנייה שם היא מטורפת.

ג. המלחמה הנוכחית כנראה תביא למיגור הטילים כמו שנאמר פה.

מי שרוצה להשקיע באשקלון כנראה שזה הזמן המתאים.

כנ"ל במקומות ליד. לדוגמא עיר שאני גר בה - קריית מלאכי. דירות שעלו לפני 6-7 שנים 800 היום טיפסו ל1.8.

יש אוטובוסים ישירים לת"א ואתה תוך 40 דק במרכז . 

אני גר באזור מתפורר , שאם תצא אחרי 9 בערב סביר להניח שישדדו אותך (ליידי שדדו מישהו - לקחו לו את הארנק והפלאפון וברחו). מוכרים פה סמים בלילות. 

ועדיין המחירים לא סבירים בעליל.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

מי שרוצה להשקיע באשקלון כנראה שזה הזמן המתאים.

כנ"ל במקומות ליד. לדוגמא עיר שאני גר בה - קריית מלאכי. דירות שעלו לפני 6-7 שנים 800 היום טיפסו ל1.8.

לפני 3 שעות, netanel1014 כתב:

אני גר באזור מתפורר , שאם תצא אחרי 9 בערב סביר להניח שישדדו אותך (ליידי שדדו מישהו - לקחו לו את הארנק והפלאפון וברחו). מוכרים פה סמים בלילות. 

ועדיין המחירים לא סבירים בעליל.

🤔 מצד אחד אתה אומר שזה הזמן להשקיע, מצד שני שהמחירים לא סבירים בעליל (שזה נכון גם לאשקלון).
אתה קונה לגור? תקנה. להשקיע? דירה בעיר המטווחת בישראל במחיר מפולפל היא לא ממש השקעה כדאית...
הקפיצה שהייתה בקרית מלאכי לא ממש רלוונטית. כפי שאתה אומר עיקר הסיבות הן כנראה רכבת, תחבורה ו...טמטום.
אתה חושב שבעוד 6-7 שנים דירה בקרית מלאכי תעלה 4 מיליון? 😂

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בהנחה שהטמטום האנושי הוא אינסופי (איינשטיין), אז התשובה היא חיובית כנראה.

פשוט עצוב מה שקורה פה אין לי מילה אחרת, דירה באיזור של שודדים ומוכרי סמים 1.8 מליון.

• אהבתי 3

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם (נערך)

איך היא בדיוק תגיע ל-4 מיליון כשאנשים שם בקושי סוגרים את החודש?
בשביל דירה ב-4 מיליון צריך להביא 2 מיליון~ הון עצמי וזה בהנחה שאתה מרוויח המון כדי לעמוד בהחזר של 11~ בחודש.
על דירה בקרית מלאכי כן? יש דברים שגם Bullet train לא ישיגו.

שלא נדבר מה אפשר לקנות בסכום הזה בחו"ל ואיזה החזר תקבל...
עזוב חו"ל, שים 2 מיליון בפקדון בבנק ותקבל יותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, - XM - כתב:

בהנחה שהטמטום האנושי הוא אינסופי (איינשטיין), אז התשובה היא חיובית כנראה.

פשוט עצוב מה שקורה פה אין לי מילה אחרת, דירה באיזור של שודדים ומוכרי סמים 1.8 מליון.

זה אמיתי? כלומר, נמכרו דירות במחיר הזה שם או שזה סתם מודעות מכירה של אנשים שחיים בסרט?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

זה אמיתי? כלומר, נמכרו דירות במחיר הזה שם או שזה סתם מודעות מכירה של אנשים שחיים בסרט?

הדירות של ה1.8-2 מליון זה אזורים חדשים. סטייל יבנה הירוקה - יש קריית מלאכי החדשה. שם המחירים הכפילו את עצמן תוך 6-7 שנים ואנשים באמת קונים (בעיקר צעירים אנשי הייטק שעובדים במרכז או משפרי דיור) 

התשתיות שם נוראיות אין עדיין בתי ספר/ גנים והפקקים שם בבקרים יגרמו לך להתחרט על הרגע שעלית לרכב. 

איפה שאני גר (באזור עם הסמים) דירות עולות החל ממליון עד 1.3-1.4 . 

מה שקרה באזור( של הסמים) זה שהמון משקיעים התנפלו פה על הדירות (ברמה שהיו דופקים לנו בדלת מידי שבוע לשאול אם אנחנו מוכרים) והיו משכירים לפועלים ערבים/ סינים 10 בדירה (עם רווח נאה מאוד) . ואז דירה של 600-700 אלף הגיעה ל1.2 מליון.

בגלל המלחמה אין למי להשכיר את הדירות המסריחות האלה (באמת מסריחות) 

ויש פה שפע של בתים למכירה (המשקיעים לא עומדים במשכנתות) ובכל זאת דירה כזאת במליון שקל אחרי המלחמה תעלה את הערך שלה (בגלל שיחזרו הערבים ושוב תיהיה התנפלות של משקיעים).

המצב פה בישראל הוא בלתי נתפס.

לפני 39 דקות, farkash7 כתב:

איך היא בדיוק תגיע ל-4 מיליון כשאנשים שם בקושי סוגרים את החודש?
בשביל דירה ב-4 מיליון צריך להביא 2 מיליון~ הון עצמי וזה בהנחה שאתה מרוויח המון כדי לעמוד בהחזר של 11~ בחודש.
על דירה בקרית מלאכי כן? יש דברים שגם Bullet train לא ישיגו.

שלא נדבר מה אפשר לקנות בסכום הזה בחו"ל ואיזה החזר תקבל...
עזוב חו"ל, שים 2 מיליון בפקדון בבנק ותקבל יותר.

לא יודע אם יגיע ל4 מליון (באזורים החדשים) אבל הכל יכול להיות. הדירה שאני גר בה (אזור השודדים והסוחרי סמים) סבא שלי קנה ב250 אלף שקל לפני המון שנים(במושגים של היום זה אולי 300-400 אלף) אמיתי לגמרי. קנה אותה לאמא שלו ושל אישתו. דירת 3 חדרים. היום הדירה שווה מליון( עם העובש בקירות ועם זה שאתה צריך רישיון לאקדח).

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 1
פורסם

לא ,לא הכול יכול להיות.
נדלן זה משחק של מספרים, אתה מודע לכמה זמן לוקח לחסוך 25 אחוז מ4 מיליון שקל ? אתה יודע מה ההחזר החודשי של משכנתא של 3 מליון שקל? אתה מבין שזה מוציא מהמשחק 95 אחוז מהאוכלוסייה?  
אלא אם השכר הריאלי יעלה בהרבה, אין שום סיכוי שדירה ממוצעת תגיע למחירים האלו.

• אהבתי 4

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 32 דקות, ArikC כתב:

לא ,לא הכול יכול להיות.
נדלן זה משחק של מספרים, אתה מודע לכמה זמן לוקח לחסוך 25 אחוז מ4 מיליון שקל ? אתה יודע מה ההחזר החודשי של משכנתא של 3 מליון שקל? אתה מבין שזה מוציא מהמשחק 95 אחוז מהאוכלוסייה?  
אלא אם השכר הריאלי יעלה בהרבה, אין שום סיכוי שדירה ממוצעת תגיע למחירים האלו.

אולי לא יגיע לגבהים כאלה. אבל יעלה עוד ועוד. תראה באזורי הפריפרייה אנשים מרוויחים חצי (ויש כאלה גם רבע) משכורות מאנשי המרכז ובכל זאת המחירים גבוהים ביחס לתמורה וזה בגלל המשקיעים. 

היה לי מנהל מחלקה במכללה שאמר לי - אני עובד כמו חמור עכשיו. אני פה מנהל מחלקה ועוד מרצה בעוד 2 אוניברסיטאות. אני מרוויח המון ומשקיע הכל בנדלן (יש שיטות להתחמק ממס) השכירויות מחזירות לי את המשכנתא (ברוב המקרים) ובעוד 25-30 שנה תיהיה לי פנסיה פסיבית מטורפת. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, netanel1014 כתב:

השכירויות מחזירות לי את המשכנתא (ברוב המקרים)

כבר לא מאז שעלתה הריבית.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני שעה, wa11a כתב:

כבר לא מאז שעלתה הריבית.

אז הוא תורם 10% מהשכר שלו כדי לגשר על הפער.

עדיין, השוכרים משלמים לו את רוב המשכנתא.

יום יבוא, המשכנתא תתנדף, ואז תוך 3-4 שנים הוא יחזיר את הדלתא של ה-10% שהוא השלים כל השנים. לאחר מכן, רווח נקי.

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...