Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המדידה פה היא פיקציה ולא שקופה.

אם תראו איך זה מפורסם בארצות הברית תראו מה זה שקיפות.

פרסום מאוד מפורט, לקטגוריות ותתי קטגוריות שגם עושה שכל עם החיים עצמם.

פה זה שיטת העירבוב

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

ההוצאות השוטפות של משקי הבית התייקרו. מה שהוריד את האינפלציה אלו סעיפים שפחות משפיעים על היום יום. לכן לא צפויה הורדת ריבית.

IMG_8654.jpeg

מאיפה הטבלה?

מוזר שסעיף נסיעה לחו"ל ירד בצורה כ"כ חדה, עכשיו כשיש בלעדיות כמעט מלאה לחברות ישראליות שמנצלות את המצב דווקא להעלות את המחיר.

פורסם
לפני שעתיים, BeBest כתב:

מאיפה הטבלה?

מוזר שסעיף נסיעה לחו"ל ירד בצורה כ"כ חדה, עכשיו כשיש בלעדיות כמעט מלאה לחברות ישראליות שמנצלות את המצב דווקא להעלות את המחיר.

זה מה שמוזר?

יש פה שרשור עם מאות תגובות ש-99% מהם מדווחים על עליית מחירי הביטוח. והנה מגיעה טבלה שמלמדת שמחירי הביטוח בירידה. 

על איזה רכב הם בודקים? סוסיתא?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 4 שעות, BeBest כתב:

מאיפה הטבלה?

שאול אמסטרדמסקי פרסם אותה.

אני מניח שנלקחה מפרסום של הלמ"ס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, redroze כתב:

זה מה שמוזר?

יש פה שרשור עם מאות תגובות ש-99% מהם מדווחים על עליית מחירי הביטוח. והנה מגיעה טבלה שמלמדת שמחירי הביטוח בירידה. 

על איזה רכב הם בודקים? סוסיתא?

למה מוזר? נקודת הייחוס היא חודש קודם. אנחנו מחדשים את ביטוח הרכב פעם בשנה, וזה מקור התחושה שלנו. אז ייתכן מאוד שמינואר 23 לינואר 24 מחיר הביטוח עלה ב-25% (כדוגמה), בעוד שמדצמבר 23 לינואר 24 ירד ב-1%. מן הסתם שיטת המדידה לא השתנתה, כי אם שיטת המדידה השתנתה אין למספר כל משמעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ישראבלוף במיטבו, הכל יקר יותר, מי שמנהל תקציב חודשי יכול לראות את זה מצויין. 

האינפלציה פה ובגדול, בישראל לא חסר תירוצים, חותים, מלחמה, קורונה, ממשלה עם הרבה שרים וכו' רק לא שוק ריכוזי עם לובי חזק בכל תחום בערך שעושה כרצונו. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 1

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מצב הנד"לן באשקלון

מבחינת מדלן- הכל תותים

אין ירידה במחיר ודירת גן ממשיכה לעות שם בשכונת אגמים 2.3 מיליון שקל

מישהו פה משקר לא?

מתי נראה נתונים של כמה קנו בחצי שנה האחרונה שם\ כמה הצליחו למכור במחיר כזה של 2.3 מיליון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 24 דקות, eladns כתב:

נמסיס מה זה אומר?

כשאתה הולך לסופר אתה משווה בין תפוחים לחומרי ניקוי?

הכל תלוי מוצר שאתה מעוניין לרכוש. זה שסיננת לדירת גן ושכונה זה לא אומר כלום, כי יש מצב שברחוב שהדירה נמכרה ב1.68 יש איזה מפגע שמוריד את המחיר לעומת דירה של 2.6, שהרחוב די טוב וקרוב יחסית לסופר או גנים ובתי ספר. 

יכול להיות שהרחוב של 1.68 מוצף כל טיפטוף קטן וזה משתקף במחיר הדירה..

בלי לחרוש את כל השכונה הזו וללכת לכל הדירות גן ודירות רגילות (כי צריך גם מוצר אחר להשוות אליו ולקבל מידע לגביו ולגבי הבניין בכלליות), ללכת לכל המתווכים וכדומה.

יהיה מאוד קשה לתת תשובה מושכלת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מדבר מבחינת זה שאשקלון חוטפת טילים על התול 

לא פגעי מזג אוויר

וגם הקירבה שלה לעזה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 52 דקות, eladns כתב:

נמסיס מה זה אומר?

שהמחירים לא ירדו ואנשים קונים עכשיו באשקלון דירות?!!!

image.thumb.png.8e522a5c0b56de4c7e0694f294afd267.png

ברור שקונים באשקלון דירות, אבל כדי להבין משהו צריך להתמקד על איזור קטן ולראות מה קורה עכשיו לעומת לפני שנה למשל. 

אתה יכול לקחת רחוב ספציפי למשל, ולהשוות מחירים של דירות שנמכרים עכשיו לעומת לפני שנה ושנתיים. צריך להשתדל ולהשוות דירות דומות. 

תוכל לקבל מושג, כמה דירות נמכרות ובאיזה מחירים. 

בבניינים חדשים זה קצת קשה. לפעמים זה נרשם בלי שם רחוב ורק על גוש חלקה, ולפעמים יש גם שינוי בגוש חלקה באיחוד וחלוקה ומסיבות אחרות שלא ברורות לי תמיד. 

בנוסף, קח בחשבון שיש גם טעויות בנתונים. בגדול נראה לי שהנתונים המופיעים הם כפי שרושם אותם העוד שמבצע את הדיווח לרשות המסים, ולא כ"כ עושים לזה בדיקה. 

פורסם

להיפך, אני לא הבנתי מי מוכן לקנות שם דירה בעשור האחרון. אבל עכשיו כשהמדינה סוף סוף טיפלה בבעיה ה"זניחה" של מטחי הטילים על העיר, אני חושב שערך הדירות שם הולך לטוס לשמיים.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • תוכן חדש...