Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין אייגו רובוטית לבין אלטו אוטומט משנתונים 2011 ומעלה ועם מגבלת תקציב של כ30k.

נהגתי על אלטו והרגיש לי שבסרק הרכב רועד וקצת חושש מההשלכות של זה (בלאי מואץ). מצד שני יש את האייגו שלא בדקתי עדיין וגם בה יש מנוע 3 צילינדרים שאמור לירעוד ועוד גיר רובוטי שאיני יודע באמת מה צופן לו העתיד עם הפתעות לא ידועות שזה גם חסרון. ז"א ש2-1 לאלטו על פני הטויוטה (2 חסרונות לאיגו ואחד לאלטו) אבל מצד שני טויוטה ידועים כרכבים אמינים מאוד (בעל 2 טויוטות לשעבר) למרות שיש חילוקי דעות בנוגע לגירים הרובוטים החד מצמדיים שהם פיתחו ושידכו לרכביהם.

אשמח לקבל חוות דעתכם ומה אתם ממליצים, על איזה רכב כדאי ללכת?

פורסם

המלצה ראשונה? חפש פיג'ו 107 או סיטרואן C1 ותוכל לקנות את אותה טויוטה אייגו בפחות כסף(ממש ממש פיזית אותו רכב מאותו מפעל).

האלטו גם עם מנוע 3 צילנדרים והגיר האוטומטי המיושן שלה פחות חסכוני - המלצה..תעשה נסיעת מבחן על אחת משלישיית האחיות הזהות(אייגו,C1,107) ותראה אם הגיר בסדר לך - אם כן בחירה עדיפה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הפיגו תהיה חיסכונית יותר אבל בעיר הגיר שלה לא להיט,אם הנסיעות בתוך העיר בעיקר הייתי לוקח אלטו,אם מחוץ לעיר הייתי בודק את הפיגו או הסיטרואן,כמו כן משום מה לאייגו חסר מד סלד.

בשניהם המנוע רועד בעמידה וזה מורגש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קראת? עדיף אייגו, אבל במקום לקנות אייגו במחיר מופרז, אתה יכול לקנות C1 או 107 שזה אותו רכב בדיוק רק עם חזית טיפה שונה ויותר זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שזה מאוד תלוי איפה אתה נוסע,בעיר הייתי מוותר על ה107 ואחותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...