Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה הולך לכיוון לא נכון, לדעתי.

יבואן שיודע שהרכב שלו סובל מתדמית בעייתית ושוק לא קל צריך לעשות הכל כדי לשנות את התפיסה. אחת האפשרויות היא טרייד אין במחיר מחירון או קרוב לכך ובמקרה של פותח השרשור זה לא כך.

זה אותו יבואן שכן מתחייב לטרייד אין במחיר מחירון ואפילו לקניית הרכב ממך במותג אחר שהוא משווק (mg), וכל זה בכדי להחדיר מותג סיני לשוק.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקשבתי לעצתכם, פרסמתי את הרכב ביד 2, אין לי מה להפסיד.

אמכור ואבוא עם מזומן ליבואן שפועל לשמירת ערך של הרכבים שלו, אם זה באמת אחריות טובה ורחבה, אם זה באמצעות יבוא רכבים אמינים ואם זה בטרייד אין משתלם בעתיד , להורי יש כרגע אווטלנדר לפני זה ix35 לפני זה טוסון, וזה בזכות טרייד אין חכם של יבואן שמכבד את מותגיו.

הרכבים עצמם היו בעלי נתונים טובים כמו שלי. וללא הפחתות מחירון כל שהן. אז אני חושב שזאת נקודת השוואה טובה.

פורסם

נקודה נוספת שלא קיבלה לדעתי משקל, היבואן מפרסם רכב במחיר השקה, הרכב לא במלאי ואין צפי, לפי ידיעתי, אין לפרסם משהו שאין במלאי אין צפי משוער והמחיר הוא תיאורטי, יש מונח שנקרא אמת בפרסום.

ובמקרה הזה הוא רחוק מהאמת.

ליבואן יש דגם מעט שונה עם חבילת השקה שיקר ב5000 שח על תוספות שלא קיים במחירון ונראה שהמחיר הרשום באתר הוא רק בתיאוריה.

מעניין שהדגם שכן יש במלאי ורק אותו ניתן להזמין ולקבל לא מופיע באתר.

צירוף מקרים?

פורסם

התחייב. בזמן עבר.

גם נתן 5 שנות אחריות. גם זה בזמן עבר.

יבואן של מותג בעייתי צריך לעשות מה שאפשר ומשתלם כלכלית (זה החלק החשוב, למי שפיספס) כדי לשמור על ערך המותג. לא להתאבד כלכלית. זה גם בסדר לא לאהוב את זה שהוא לא עושה דברים שלא משתלמים לו. מכיוון שאף אחד פה לא יושב על הדוחות הכספיים של לובינסקי, אנחנו לצערינו לא יכולים להגיד עד כמה זה משתלם או לא.

ואחרי הכל, אין הרבה מה לעשות - בפעם האלף - ירידת הערך של הצרפתיות גבוהה יותר, וכנראה תישאר כזו בטווח הנראה לעין. לא חושב שרוב האשמה דוקא נופלת על היבואן. מי שירידת ערך נמוכה יושבת גבוה בסדר העדיפויות שלו, רצוי שיקנה רכב אסיאתי (או צרפתיה משומשת).

גילוי נאות: יש לי סיטרואן, וזה הרכב החמישי שלי של היצרן הזה. כולן נקנו משומשות, ועם רובן לא נכנסתי למוסך מורשה (ומתי שכן החוויה לא היתה כל כך מוצלחת), ככה שאין מה לחשוד בי בהיכרות או אהבה גדולה ליבואן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רק בשביל לנפץ לך בועה נוספת,

קח בחשבון שבשביל שיבואן יקנה ממך אח"כ את הרכב חזרה במחיר טוב, הוא חייב להיות פיקס ועם קילומטרז' מצחיק. אחרת נראה אותך שוב כאן בעוד מספר שנים עם פרק ב' של אותו הסיפור.

אגב אם יש הטעיה בפרסום אתה מוזמן לתבוע. זה רצוי ואף מומלץ.

פורסם

מענין, פה בפורום קופצת בדיוק פרסומת של היבואן המדובר - כתוב טריד אין במחיר מחירון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אמכור ואבוא עם מזומן ליבואן שפועל לשמירת ערך של הרכבים שלו, אם זה באמת אחריות טובה ורחבה, אם זה באמצעות יבוא רכבים אמינים ואם זה בטרייד אין משתלם בעתיד , להורי יש כרגע אווטלנדר לפני זה ix35 לפני זה טוסון, וזה בזכות טרייד אין חכם של יבואן שמכבד את מותגיו.

הרכבים עצמם היו בעלי נתונים טובים כמו שלי. וללא הפחתות מחירון כל שהן. אז אני חושב שזאת נקודת השוואה טובה.

כל הכבוד!

פורסם (נערך)
הונדה, טויוטה, יונדאי, סוזוקי... שנמשיך?

היית באחד מהם קיבלת הצעת מחיר?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
מענין, פה בפורום קופצת בדיוק פרסומת של היבואן המדובר - כתוב טריד אין במחיר מחירון.

תראה לי פרסומת אחת של כל יבואן אחר שבה כתוב אחרת. כמובן שבכולן כתוב "בכפוף לתקנון" או משהו בסגנון.

פורסם

פרסמת את הרכב ביד 2 במחיר גבוה ממה שהרכב מפורסם כאן ולא נמכר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני פרסמתי את הקיה ריו שלי בזמנו ב3 פלטפורמות:

פורום CF

יד 2

ופשפשוק-רכב

הפלטפורמה הכי יעילה(10 שיחות לערך) שבסוף מכרה את הרכב הייתה יד2 - פשפשוק קיבלתי בעיקר ליצנים..בפורום החשיפה מאוד נמוכה לצערי ולכן קיבלתי אולי הודעה-שתיים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המסקנה היחידה שאני הגעתי אליה במכירה,

מי שמבלבל את השכל בטלפון ומתמקח בטלפון בלי לראות הוא קשקשן. מי שבא לראות הוא רציני.

פורסם

מצטער, לא מסכים איתך. לא אתחיל לנסוע לכל מני מקומות מבלי לוודא שמוכר הרכב על אותו מישור פחות או יותר כמוני מידה והרכב הוא כפי שבעליו מתאר אותו. הרכב שקנינו לבת זוגי נרכש בבאר שבע. שום סיכוי שאני נוסע עד לבאר שבע לפני שאני מתחקר את בעליו לגבי מצבו ומוודא שהמחיר בסדר גודל שמתאים לי.

פורסם (נערך)

לא נוסע 200 קילומטר בשביל שיגידו לי אחר כך זה הרכב, זה המחיר, לא מוריד 10 אגורות אם המחיר במודעה לא מתאים לתקציב שלי, או רחוק ממחיר מכירה ריאלי.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis

• תוכן חדש...