Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אוריד את המחיר ביד 2 ל35.

הקונה המאושר יקח את הרכב לבדיקת כסתכים, סיטרואן בת 5 טורבו, שאין להם מושג איך לבדוק באמת תהיה מלאה במינוסים, מה שיגרום ללקוח לברוח או לרדת בעוד כמה אלפים.

עכשיו בחישוב על בילבולי מוח וזמן יקר. 30 של הסוחר נשמע סביר.

שיקול נוסף שמשמעותי לי, סוחר לא לחוץ על רכב, אם הרכב שאקנה עוד לא במלאי, אז הוא יקח אותו עוד חודש , קונה פרטי ישאיר אותי בלי רכב ואז אצטרך לשכור רכב, זה גם כמה אלפים.

אני בעל עסק, רכב זה כלי עבודה.

אז זמן זה כסך במלוא מובן המילה.

ואגב, ששואלים איך רכבים פרטיים טובים בלי תאונות מגיעים לסוחרים.

כנראה שזאת הדרך!

לא עושים עם סוחר עסקה עתידית!

אתה תסכם הכל אבל כשתבוא למסור את הרכב פתאום השוק ישתנה, תהיה נקודה שלא היתה קודם, הקילומטרז' ישתנה והרכב פתאום שווה 20 ולא 30.

ברגע שתסכם תמסור ותשכור משהו קטן לגישור. יעלה כ 2500 שקל לחודש אבל שווה הרבה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אוריד את המחיר ביד 2 ל35.

הקונה המאושר יקח את הרכב לבדיקת כסתכים, סיטרואן בת 5 טורבו, שאין להם מושג איך לבדוק באמת תהיה מלאה במינוסים, מה שיגרום ללקוח לברוח או לרדת בעוד כמה אלפים.

עכשיו בחישוב על בילבולי מוח וזמן יקר. 30 של הסוחר נשמע סביר.

שיקול נוסף שמשמעותי לי, סוחר לא לחוץ על רכב, אם הרכב שאקנה עוד לא במלאי, אז הוא יקח אותו עוד חודש , קונה פרטי ישאיר אותי בלי רכב ואז אצטרך לשכור רכב, זה גם כמה אלפים.

אני בעל עסק, רכב זה כלי עבודה.

אז זמן זה כסך במלוא מובן המילה.

ואגב, ששואלים איך רכבים פרטיים טובים בלי תאונות מגיעים לסוחרים.

כנראה שזאת הדרך!

אז בסוף ההצעה של לובינסקי ב27 לא כזאת נוראית?

פורסם

טוב זמן סיכום.

היום בשעה טובה הוזמנה יונדאי סונטה היבריד גרסת לימיטיד, הנחת חבר הביאה את הרכב על הכביש מאובזר עד הסוף ב175 אלף שח.

חבר גם הלוואה בריבית של פריים מינום 0.3

ליינדאי אחריות של 5 שנים פגוש לפגוש או 150 אלף קמ

מה שיכסה את זמן השימוש שלי ברכב.

כשאקבל את הרכב אמסור לסוחר ב30 ואם יבוא קונה ויתן יותר עד אז סבבה.

במידה ולא איי תמיד יכול להעמיד את הרכב למכירה במקביל לרכב שאצלי.

העלות של הכסף שמונח על הכביש בשביל לשלי שולית ביחס לעלות הכסף עצמו ולעלות הרכב החדש.

בחרתי ביונדאי מהסיבות. הבאות .

חסכוני מאוד, נבדק מול מספר קונים פרטיים.

אחריות 5 שנים פגוש לפגוש זה שקט נפשי כלכלי.

מאובזר בטיחותי שקט ומפנק מאוד.

ירידת ערך לאורך 5 שנות שימוש ועוד עם אחריות של עוד שנתיים על סוללה תתן לקונה המאושר שקט נפשי.

בנוסף יבואן שמגבה את מותגיו באחריות ארוכה ומרשימה תגרום לרכב באופן יחסי לשמור על ערכו מול מתחרות מקבילות בשוק המשומשות .

תתארו רכב בן 5 מתוחזק אצל היבואן, שכל תקלה תוקנה במסגרת אחריות נמכר כיד שניה תקין לחלוטין ועוד עם אחריות על מערכת חשמלית מסובכת.

אבל הנבואה נתנה לשוטים.

אני כ10 שנים אם לא יותר בפורום.

אפרסם את הסיפור מכירה שלי בעוד כמה שנים.

אשמח לשמוע את דעתם של החברים על הרכישה שלי ושיקוליה

פורסם

בשורה התחתונה מה שמעניין זה כמה עולה שנת שימוש ברכב ביחס למה שהוא נותן לעומת המתחרים.

אם אתה נוסע הרבה אז לצריכת הדלק יש משקל גדול יותר ואם מעט אז המשקל של הפחת גודל.

בסך הכל הסונטה די נחמדה ואם זה מתאים לך אז עשית את הבחירה הנכונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחירה מצויינת

מכונית טובה מאוד.

לגבי ירידת ערך צפויה, אם אני זוכר טוב אתה נוסע 40k בשנה.

לא תענוג גדול למכור אוטו בן 5 עם 200,000 ק''מ.

אל תבנה על שמירת ערך מדהימה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
טוב זמן סיכום.

היום בשעה טובה הוזמנה יונדאי סונטה היבריד גרסת לימיטיד, הנחת חבר הביאה את הרכב על הכביש מאובזר עד הסוף ב175 אלף שח.

חבר גם הלוואה בריבית של פריים מינום 0.3

ליינדאי אחריות של 5 שנים פגוש לפגוש או 150 אלף קמ

מה שיכסה את זמן השימוש שלי ברכב.

כשאקבל את הרכב אמסור לסוחר ב30 ואם יבוא קונה ויתן יותר עד אז סבבה.

במידה ולא איי תמיד יכול להעמיד את הרכב למכירה במקביל לרכב שאצלי.

העלות של הכסף שמונח על הכביש בשביל לשלי שולית ביחס לעלות הכסף עצמו ולעלות הרכב החדש.

בחרתי ביונדאי מהסיבות. הבאות .

חסכוני מאוד, נבדק מול מספר קונים פרטיים.

אחריות 5 שנים פגוש לפגוש זה שקט נפשי כלכלי.

מאובזר בטיחותי שקט ומפנק מאוד.

ירידת ערך לאורך 5 שנות שימוש ועוד עם אחריות של עוד שנתיים על סוללה תתן לקונה המאושר שקט נפשי.

בנוסף יבואן שמגבה את מותגיו באחריות ארוכה ומרשימה תגרום לרכב באופן יחסי לשמור על ערכו מול מתחרות מקבילות בשוק המשומשות .

תתארו רכב בן 5 מתוחזק אצל היבואן, שכל תקלה תוקנה במסגרת אחריות נמכר כיד שניה תקין לחלוטין ועוד עם אחריות על מערכת חשמלית מסובכת.

אבל הנבואה נתנה לשוטים.

אני כ10 שנים אם לא יותר בפורום.

אפרסם את הסיפור מכירה שלי בעוד כמה שנים.

אשמח לשמוע את דעתם של החברים על הרכישה שלי ושיקוליה

גם כלמוביל עם יונדאי לא תלית שכולה תכלת,

יונדאי זה יצרן ששומר על הערך של המכונית לבעליו? כלמוביל עובדים בשיטת תמחור מאוד גבוהה ללקוחות פרטיים ולתת ב"חינם" את הרכבים בליסינג..מה שעוזר לירידת ערך.

אגב לובינסקי? לובינסקי עובדים בשיטת המחירון הווירטואלי בהמון דגמים..לקבוע מחיר גבוהה לפי המחירון..לתת במקום הנחות מזומן גבוהות ולקצץ עוד מפה(מה שבטוח לא תורם למחירון של הרכבים) - לא פחות רע.

ומה עם צ'מפיון ובאלגן האיביזות? איביזה רפרנס מודל 2014 1.2TSI עם DSG ברמת גימור רפרנס עלתה 106 אלף..מכרו אותה בימי מכירות ב100 אלף..תוך פחות משנה יצאה הAM5 שחוץ מפנסים עוקבי פניה שליטה מההגה ובקרת שיוט מדובר באותו הרכב - 81 אלף שקל..מה קרה למי שקנה שנה שעברה רפרנס? חטף מכה של ירידת ערך מאולצת בגלל היבואן! אצו רצו לקנות את הAM5 ויצאה גירסאת הסטייל..מנוע 1.0TSI חזק יותר עם אבזור מקצה לקצה - 86 אלף..נחש מה קרה למי שקנה את הAM5 לפני שנה? חטף עוד! מכה של ירידת ערך..על חשבון הצרכן.

כולם רוצים להרוויח והרבה מהם לא מעניין אותם ירידת ערך..זה כ"כ שנה שעברה.

רוצה רכבים שמחזיקים ערך? הונדה לרוב מצליחות לשמר על הערך שלהן גבוהה..יש לה שם "אלוהי" בארץ מה שמבטיח זאת..להגיד לך אם היא טובה יותר מהאחרות? האם השמירת ערך האלוהית מצדיקה? לא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תתחדש, רכב מעולה ובטיחותי מאוד, חסכוני ומתאים לנסועה הגבוהה שלך.

אחריות על הסוללה מוגבלת ל150,000 ק"מ, לא ידוע לי שניתן להרחיב גם לא בתוספת תשלום (ייתכן שאני טועה).

אל תהיה בטוח שהסוכן יעמוד במילתו ותקבל באמת 30K, מאמין שלא תראה ביד יותר ממה שלובינסקי הציעו.

וכלמוביל כמו כל העולם, אוהב לקנות זול ולמכור יקר, לא נראה לי שהטרריד שלהם שווה יותר מאחרים.

פורסם
אני נוסע כ35 אלף בשנה, גם אם אקבל על האוטו עוד 5 שנים 30-40 אלף אהיה מרוצה

זה מביא אותנו לידירת ערך חודשית של 2350 שקל, חתיכת סכום. לפי תנאי השוק היום כנראה תקבל יותר על כזה רכב.

פורסם

ימים יגידו

כשאני הלכתי לחפש יונדאי סונטה היבריד לימיטיד בסוכנויות וגם ביד 2 אין היצע ומי שיש לא מוריד מחיר.

מה שעוזר בשמירת ערך

היבואן מגבה את רכביו באחריות ארוכה, ובסוכנויות שלו לא מוזיל את הרכבים ושומר על מגמה גבוהה, קפוץ ללובינסקי ותראה איך הקניין שלהם מלכלך על הרכב שלהם.

איך הקניין שלהם מוזיל את הרכבים שלו כדי לקנות אותן בזול.

קיבלתי מלובינסקי הנחת על רכישה במזומן בסל 8500 שח, הנחה מכובדת, אבל כששיקללתי את ירידת הערך של המותג שלהם בגלל התנהגות שבעיני היא לא נכונה לטווח רחוק, החלטתי לוותר על הצעתם הנדיבה, במיוחד שטענו שאין הנחות על הרכב בתור התחלה.

את ההנחה הגדולה קיבלתי בעקבות פירסום בפורום.

ולמרות זאת הלכתי על רכב שיקר ב30 אלף שח על מה שהם הציעו רק בגלל שהבנתי שאני פשוט לא מרגיש נכון לקנות מהם רכב.

ה3008 נראה אחלה אוטו, אבל יש לי גם עקרונות, ואין לי בעיה לשלם עליהם.

פורסם

לובינסקי טרייד מכרו C4 בהנחה של 45-55% מהמחירון, וגם זה לא בקלות (חודשים במגרש). אתה רוצה לנחש בכמה הם קנו אותן?

תתחדש, תהנה ותמכור לנקמיצ'י.

משכנתא זה קל

פורסם

לא שאני מזלזל בכסף חלילה,

אבל התחבטת, ולקחת ללב את העובדה שלובינסקי הציעו לך 27 על הרכב במקום סביבות 33 אלף,

אבל מצד שני אתה רוכש במודע לחלוטין רכב שתהיה לו ירידת ערך של 2300(לפחות) בכול חודש?

חייב לציין שזה תמוה בעיניי

פורסם

דבר ראשון תתחדש ותהנה!

חוץ מזה, אין צורך להצתדק. זכותך כמובן לרכוש כל רכב שתרצה, בטח ובטח אם אתה מבין על מה אתה משלם.

ולסיום, נשמח (לפחות אני) אם תוכל בעתיד לפרסם פה את קורותיה של הסונטה החדשה, מעניין לראות איך המערכת היברידית של יונדאי מחזיקה לאורך זמן וק"מ גבוה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...