Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה של רוכשי רכבים בארץ - מתחילה ונגמרת בלוי יצחק.

מצטער שאני מרדד את ההודעה המפורטת שלך למשפט אחד, אבל זה ממש משמח לשמוע שיש רק בעיה אחת. לא מחירי החלפים, המיסוי הגבוה על רכבים ודלק, האכיפה הבעייתית, החינוך, רק לוי יצחק. זהו.

אין לי איזה סנטימנטים לאדון לוי, וברור שהיה עדיף שתהיה תחרות סבירה (מחירון יד2 מנסה, ולא מצליח), אבל ברצינות, אלו הצרות שלנו?

חלאס, צאו מזה, לוי יצחק הוא לא הגורם לירידת הערך הגבוהה של הרכב שלכם, או לחלופין לירידת הערך הנמוכה של הרכב הבא שלכם. גם אם הוא מושפע מאינטרסים כלכליים (ובטח שאין לי מושג, אז אני ממש לא מתכוון לתמוך בתיאוריה הזו) הוא לא יכול פתאום לגרום לעם ישראל להתאהב בצרפתיות. ומכיון שהן תמיד נמכרות מתחת למחירון, אני ממש לא מבין מה כולם באים אליו בתלונות - לכאורה הוא מנסה להרים את מחיר השוק. בתכלס, הוא פחות או יותר מנסה לשקף את מצב השוק. ואם השוק לא מסכים איתו, אף אחד לא חייב למכור או לקנות במחירון.

אין מה לעשות, רכבים אירופאיים לרוב מציגים טכנולוגיה חדשה יותר מוקדם יותר, לפעמים היא פחות אמינה. זה קורה לואג, ל-psa, לפורד, לפיאט אבל לא לסוזוקי, שעדיין תקועים עם 1.6 אטמוספרי וגיר פלנטרי, ואם היו יכולים היו כנראה ממשיכים לעד. מי שאף פעם לא רוצה לראות מוסך קונה סוזוקי (או טויוטה) מי שמחפש משהו קצת יותר חדשני קונה אירופאי. לפעמים הוא גם נופל. זה מה יש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות.

אי אפשר לחנך שוק.

הצרפתיות קנט לעצמן את השם שלהן, בצדק או שלא בצדק.

לוי יצחק רק משקף זאת.

אגב, לפי דבריכם, לוי יצחק שוחט אותן במחירון - אבל האם הן נמכרות במחירון (הנמוך) שלהן?!

ממש לא.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ברצוני לברר באם כבוד הסוקרים של משרד השמאות של לוי יצחק,

פנו פעם לברר אצל אחד מקוראי/כותבי הפורום הנכבד - carsforum.

על עסקת רכישה/מכירה רכב שביצע.

למשל המחירון המפורסם יד 2 מקבל מידע

ממשתמשי באתר לגבי העסקאות שמפורסמות ביד 2 רכב.

פורסם

למשל המחירון המפורסם יד 2 מקבל מידע

ממשתמשי באתר לגבי העסקאות שמפורסמות ביד 2 רכב.

ואוכל כל שטות שתכניס לו. בלי שום מסננת. לאחרונה רשמתי שם מחיר גבוה פי 4 ממה שנמכר בפועל. וזה לא היה מ 1000 ל 4000. עשרות אלפים מחיר בסיס, תכפיל ב 4.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מניח שיש שם Common sense ואפשר לעשות 1+1.

מעניין אם יש אנשים שדואגים לפרסם מודעות פיקטיביות, שיקפיצו את המחירים למטה או למעלה. (בדומה להרצת מניות...)

פורסם
ברצוני לברר באם כבוד הסוקרים של משרד השמאות של לוי יצחק,

פנו פעם לברר אצל אחד מקוראי/כותבי הפורום הנכבד - carsforum.

על עסקת רכישה/מכירה רכב שביצע.

אני אזרום איתך, ונניח שהכל פיקציה. לובינסקי וקרסו לא משלמים מספיק. סבבה.

עכשיו בוא נסתכל לרגע על מאזדה ופורד, שיש להן אותו יבואן. נתעלם מהפוקוס שיש לה בעיית אמינות ידועה. בוא נשווה מאזדה 6 למונדיאו. על הנייר המונדיאו טובה יותר מה-6 (או לפחות לא פחות טובה) בכל פרמטר בערך - מרווח, מנוע, אבזור, נוחות, ועדיין נמכרת בהרבה פחות. למונדיאו גם אין בעיות אמינות אקוטיות ידועות (לפחות לא לרכבים בני 4). למה? כי דלק מוטורס שילמו על מאזדה ולא על פורד?

ומה לגבי רנו וניסאן? איך זה מסתדר?

אני מסכים איתך

פורסם

באופן כללי מאז פסטיבל הכשלים של הפאוורשיפט מהפיאסטה והפוקוס היבואן הפך את פורד למותג "אני באמת חייב לייבא את זה? לא באמת אני רוצה.." המבחר דגמים יורד עם הזמן והמכירות עייפות ורדומות ממש - כאילו היבואן הרים ידיים עם המותג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה באמת קיבלת ברצינות את הטענה שהיבואן לא משלם מספיק על פורד? [emoji33] זה היה בציניות!

אני מסכים איתך

פורסם

לא..אבל בכללי זה הרוח של היבואן(ללא קשר לתשלום למישהו על משהו)..היבואן מוכר את הפורד בארץ ממש בכוח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אבל איך זה קשור ללוי יצחק? ולמה שמישהו נטול סטיגמות שמחפש משפחתית גדולה יעדיף מאזדה 6? איך חוסר החשק (או הכדאיות) של היבואן למכור פורד מסביר את המחירים הנמוכים של המונדיאו כיד 2?

מה שאני מנסה להגיד זה שהמחירים הלרוב נמוכים יותר של האירופאיות כמשומשות נובעות מסטיגמות ציבוריות (לא של לוי יצחק), חלקן מוצדקות וחלקן לא.

אני מסכים איתך

פורסם

יכול להיות שהאסיתיות מחזיקות מחירון טוב יותר מהאירופיות עקב אבזור רב יותר שהיה לפני הרבה שנים באסיאתיות , אני זוכר שהיה להורים שלי רכבים אירופיים, bmw לפני כ20 שנה והרכב היה ממש ערום באבזור אבל מיצובישי גאלאנט היה מאוד מאובזר ביחס לבימרית והמחיר היה הרבה יותר נמוך

פורסם (נערך)
באופן כללי מאז פסטיבל הכשלים של הפאוורשיפט מהפיאסטה והפוקוס היבואן הפך את פורד למותג "אני באמת חייב לייבא את זה? לא באמת אני רוצה.." המבחר דגמים יורד עם הזמן והמכירות עייפות ורדומות ממש - כאילו היבואן הרים ידיים עם המותג.

לא..אבל בכללי זה הרוח של היבואן(ללא קשר לתשלום למישהו על משהו)..היבואן מוכר את הפורד בארץ ממש בכוח.

באמת אני מרחם על דלק-מוטורס כאלו מסכנים. צריכים להמשיך לייבא ולמכור פורד בניגוד לרצונם ממש רחמנות. כמעט 4000 פעם השנה הם עשו משהו בניגוד לרצונם ומכרו רכב של פורד. אם רק היה מי שיקח מהם את הזיכיון, הם מתחננים, הם מוכנים לשלם כדי שיקחו מהם את הזיכיון המקולל הזה אבל כולם בורחים ממנו כמו מאש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ואוכל כל שטות שתכניס לו. בלי שום מסננת. לאחרונה רשמתי שם מחיר גבוה פי 4 ממה שנמכר בפועל. וזה לא היה מ 1000 ל 4000. עשרות אלפים מחיר בסיס, תכפיל ב 4.

זה שההצעה נקלטה לא אומר שאין סינון אחר כך.

בכל מקרה כבר ראינו גם כאן, גם באנגליה וגם בארה"ב שסקרים הם לא תמיד דבר מדוייק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...