Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביפר יש משהו בדברים שלו - מטרת הבדיקה היא בעיקר להוריד מהלקוח עוד כמה אלפי שקלים מהמחיר המוצע..הרכב עבר 156 אלף והבדיקה בחיים לא תצא נקייה.

אותו דבר היה לי בקיה פעם..הייתה לי טויוטה קורולה 2007 עם 190 אלף קילומטר - סיכמנו על 25 אלף שקל טריידאין(לא רחוק מהמחירון)..הלכנו לעשות בדיקה, הבודק אמר שהרכב במצב סך הכל מצויין ביחס למודל ולקילומטרז ולא עלה שום דבר חריג..הבחור מהטריידאין לקח את אחד הכסתחים וטען שצריך לדבר באיזור ה22 אלף שקל בגלל שזה ליקוי חמור שדורש תיקון..בסוף העלנו את הרכב למכירה עם הבדיקה של הטריידאין ותוך שעתיים הרכב נמכר ב27 אלף.

עשיתי רבה עיסקות טרייד אין עם יבואנים שונים ולא קרה שהורידו מהמחיר אחרי בדיקה (רכבים שכולם היו עם 160,000 קילומטר וצפונה). רק בשני רכבים הורידו וגם זה היה האחוזים שנקבעו על ידי שמאי בירידת ערך.

לגבי לובינסקי, מנסיוני תשובות הן לא תשובות והתמיכה במותג לא קיימת כבל אתה עושה עסקה כלכלית ולא הולך לשבת איתם על כוס קפה. בדוק את כל הנתונים ואת כל העלויות של כל האלטרנטיבות ובחר במתאימה ביותר. כשאני הגעתי עם סי 4 במטרה לקנות 208 הם הצליחו להבריח אותי ליו אם איי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא נביא ובטוח שגם לא אתה. יש דבר שנקרא ״חשבון פשוט״ והוא שללובינסקי לא צריכה להיות בעיה כמו עוד הרבה יבואנים אחרים. כמו שאין לך מושג לגבי ה-MG כך לגבי הסיטרואן, אבל דווקא לגבי הצרפתית היית נחרץ.

הסיוויק נמכרת כבר שנתיים באותו מחיר והג׳אז מתומחרת זול מה-i20, פולו, יאריס, פאביה שהן רוב המתחרות ומאובזרת יותר טוב מרובן.

ה-hrv מתומחר מעל המתחרים הטבעיים כי מבחינת המרווח הפנימי הוא יותר גדול מהם. הביצועים שלו יותר טובים מהטוסון והספורטאז׳ הבסיסיות שנמכרות בכמויות אדירות. ד״א, כרגע, ההמתנה לדגם הזה היא מעל ל-7 חודשים בגלל בעיית מלאי, אז כנראה שיש מספיק אנשים שמוכנים לשלם מחיר של ״קטגוריה מעל״.

פורסם
כשאני הגעתי עם סי 4 במטרה לקנות 208 הם הצליחו להבריח אותי ליו אם איי.

כלומר לקחת מיני קוריאנית במקום סופר מיני צרפתית הרבה יותר נעימה, חזקה, בטוחה ומרווחת. אבל העיקר הצלחת לשמור על חדות מחשבה אחרי שפגעו באגו שלך.

פורסם
כלומר לקחת מיני קוריאנית במקום סופר מיני צרפתית הרבה יותר נעימה, חזקה, בטוחה ומרווחת. אבל העיקר הצלחת לשמור על חדות מחשבה אחרי שפגעו באגו שלך.

לא. לקחתי רכב שמתאים לשימושים לא פחות, הרבה יותר מאובזר ובהפרש עלויות עצום (לא אפרט אבל יותר מעשירייה הפרש).

עריכה: ההחלטה היתה לגמרי מהראש. חישובי עלות תועלת בלבד. גם אחר כך פניתי ללובינסקי בקשר לרכבים אחרים שירדו מהפרק מכל מיני סיבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משום מה נראה שהפורום מתחלק לשניים.

חלק תומך בדעה שלי שיבואן שרוצה לתמוך במותגים שלו ובלקוחות החוזרים צריך לתת עסקת טרייד אין שמכבדת את המותג שלו כדי לשמר את ערכו את שווי שוק הרכבים שהוא מוכר ואת המלאי יד שניה שהוא מחזיק בשלוחת הטרייד אין שלו.

והחלק השני טוען שתגיד תודה שמוכנים לעשות איתך טרייד אין ושירות שווה כסף.

בסופו של דבר אין פה אמת אחת ומוחלטת.

אני חושב שהייתי מעדיף לפרסם פה הודעה על סיפור רכישת 3008 בטרייד אין והיבואן ראה לקוח ותיק רציני שמחזיק רכב שהוא מכר לו לפני כמה שנים ונתן לי עסקה שאי אפשר לסרב לה, ופועל יוצא מכך הייתי משבח את היבואן שמשמר לקוחות ומחזיק את המותגים שלו גבוה.

אני מאמין שדבר שכזה היה שולח יוצר מלקוח אחד לקנות רכב יד שניה מלובינסקי טרייד, כי הם היו יודעים שיהיה להם יכולת להתחדש בעתיד בקלות ובאופן שישתלם להם, הם היו יודעים שהיבואן עוזר להם לשמור על שווי גבוה ככל האפשר של הנכס שברשותם.

רוב הסיכויים שגם זה היה מסיר חשש של רבים לקנות רכב חדש ביודעין שהרכב שקנו במיטב כספם ירד מעט במחירון כי היבואן נותן מחיר מכובד בטרייד אין בניגוד ליבואנים אחרים.

ככה בעיני בונים ערך מוסף מותג חזק ושווי שוק עם לקוחות נאמנים וחוזרים שרק משבחים את היבואן, לפחות בתחום המכירות.

על נושא השירות אני לא חושב שכדאי להרחיב כרגע.

פורסם (נערך)

תתעורר מהחלום. טרייד אין כמו שאתה רוצה שקול להנחה ללקוח שבא עם מזומן של 10000 שקלים לפחות על ה3008.

גם ללקוח שמוציא כל שנה רכב חדש מלובינסקי לא יתנו הנחה כזו אז למה שיתנו לך?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
משום מה נראה שהפורום מתחלק לשניים.

חלק תומך בדעה שלי שיבואן שרוצה לתמוך במותגים שלו ובלקוחות החוזרים צריך לתת עסקת טרייד אין שמכבדת את המותג שלו כדי לשמר את ערכו את שווי שוק הרכבים שהוא מוכר ואת המלאי יד שניה שהוא מחזיק בשלוחת הטרייד אין שלו.

והחלק השני טוען שתגיד תודה שמוכנים לעשות איתך טרייד אין ושירות שווה כסף.

הרשה לי לתקן אותך:

חלק תומך בדעה שלך שיבואן שרוצה לתמוך במותגים שלו צריך להתאבד על מחיר מחירון בטרייד-אין בכל מחיר, אולי בעתיד הוא ירוויח מזה כסף. ואף אחד מהחלק הזה לא מכיר בכלל את ההעלויות של היבואן (הספציפי הזה).

והחלק השני שטוען שהיבואן כנראה עושה חישוב כלכלי קר, ולדעתו לשלם מחירון בטרייד-אין יגרום לו להפסיד כסף, בסה"כ.

העובדה שנציג היבואן בפורום לא מגיב, לדעתי, מצביעה על זה שהחלק השני צודק (לגבי זה שהיבואן חושב שהוא יפסיד כסף ממהלך כזה), ושהוא משוכנע שמדובר כאן במאבק אבוד.

מכיון שכאמור לאף אחד מאיתנו אין את המספרים של לובינסקי, אני לא רואה לאן הדיון הזה עוד יכול להתפתח. בהצלחה במכירה ביד2! (או לנקמיצ'י, מה שיקרה קודם)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לרגע לא רשמתי שעל היבואן לקנות את רכביו חזרה, אבל מדיניות של נגיד מחירון ללא חודשי עליה לכביש פחות 20 אחוז, סתם מספר שנראה לי שפוי, לרכבים עד מודלים מסויימים כמות ידיים או קילומטרז מקסימלי לשנה. היה מייצר סוג של רשת בטחון עבור לקוחותיו , אולם שיבואן חותך ב40-50 אחוז את רכביו שלא יצפה שלקוחות זרים יקנו אותם ממנו מהיד השניה ביותר.

לגבי זה שהיבואן לא מגיב פה.

יצא סופש , המחלקות הרלוונטיות בטח לא בפורום.

בנוסף קיבלתי הצעת מחיר מהיבואן ביום שישי.

לצערי הרכב שאני רוצה בו יהיה עם הנחה סמלית והוא לא בארץ לא ניצן להזמינו ואין מועד הגעה ושום צפי. אבל הוא מפורסם באתר בגאון.

אותי זה הכעיס.

כי אם אני יודע מה התקציב שלי גם אם אני בא עם עסקת מזומן ובכלל אין להם את מה שהם מפרסמים.

זה בעיני כשל משמעותי בהתנהלות.

פורסם

על זה אני לא יכול להסכים יותר (פרסום רכב בלי הרכב עצמו. זה אפילו לא חוקי בצורה מסוימת, למיטב ידיעתי הדלה מאוד בתחומים האלו).

אבל שוב, היבואן עשה את החישוב שלו, הוא מכיר את המספרים, והוא לא מסכים איתך. מכיוון שאנחנו לא מכירים את המספרים, אין לנו מה לעשות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

במקרה יצא לי לפגוש סוחר רכב עצמאי, הוא הציע לתת לי על האוטו בלי טובות 30 אלף בלי בדיקה בלי חגיגה.

מה שאומר שעדיין ההצעה של לובינסקי גרועה בטרייד אין . וגם הסוחר שפגשתי רוצה להרוויח.

אני שוקל זאת בחיוב

פורסם
במקרה יצא לי לפגוש סוחר רכב עצמאי, הוא הציע לתת לי על האוטו בלי טובות 30 אלף בלי בדיקה בלי חגיגה.

מה שאומר שעדיין ההצעה של לובינסקי גרועה בטרייד אין . וגם הסוחר שפגשתי רוצה להרוויח.

אני שוקל זאת בחיוב

אז למה שלא קודם תוריד את המחיר ביד 2 ל35 אלף?

יש לך כבר 30 ביד מובטח.

מה אכפת לך לנסות במשך שבוע/שבועיים לקבל עוד כמה אלפים?

פורסם

אני שוקל זאת בחיוב

הסוחר לא יפשוט את הרגל מההצעה כמו שחוששים לחברת לובינסקי כאן?

פורסם

אם אוריד את המחיר ביד 2 ל35.

הקונה המאושר יקח את הרכב לבדיקת כסתכים, סיטרואן בת 5 טורבו, שאין להם מושג איך לבדוק באמת תהיה מלאה במינוסים, מה שיגרום ללקוח לברוח או לרדת בעוד כמה אלפים.

עכשיו בחישוב על בילבולי מוח וזמן יקר. 30 של הסוחר נשמע סביר.

שיקול נוסף שמשמעותי לי, סוחר לא לחוץ על רכב, אם הרכב שאקנה עוד לא במלאי, אז הוא יקח אותו עוד חודש , קונה פרטי ישאיר אותי בלי רכב ואז אצטרך לשכור רכב, זה גם כמה אלפים.

אני בעל עסק, רכב זה כלי עבודה.

אז זמן זה כסך במלוא מובן המילה.

ואגב, ששואלים איך רכבים פרטיים טובים בלי תאונות מגיעים לסוחרים.

כנראה שזאת הדרך!

פורסם

ועוד משהו חדש...

תאמינו או לא

מצאתי יתרון אחד בחבילת ההשקה!

המידת צמיגים של שבחבילת ההשקה עם החתך הנמוך, הרבה נפוצים וזולים בכחצי מחיר מהצמידים המקוריים שבאים בגרסה הבסיסית [emoji15].

צירוף מקרים?

• תוכן חדש...