Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. בחירה טובה. רכב נוח, מאובזר ומתאים מאוד לשיוט בעין עירוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש אם כי השיקולים שלך במיוחד הכלכליים תמוהים.

לא שאני חושב שהסונטה שרכשת תימכר בסכום שציינת, עדיין אם לקחת תסריט כזה בחשבון, רק אומר שהזוי שהשקעת כל כך הרבה זמן בשיחות עם לובינסקי ובשרשור הזה בשביל 5000 שקלים שאולי היו משפרים את הרגשתך וגורמים לך להישאר עם פג'ו/סיטרואן.

אם נישאר בתסריטים הזויים, אם היית רוכש דצ'יה סטפווי דיזל/208 דיזל/קקטוס דיזל/קליאו סטיישן דיזל נוסע 5 שנים וזורק את הרכב לפח עדיין היית מפסיד פחות מאותו תסריט הזוי שנתת.

עדכן אותנו אם אותו סוחר עמד במילתו. עדכן אותנו גם לגבי הסונטה. מעניין יהיה לדעת בכמה היא נמכרה בסוף התקופה.

לגבי הבחירה שלך. בחירה טובה מאוד. נהנתי מאוד מהרכב בשבוע בארה"ב. גמעתי איתו לא מעט ק"מ בנוחות ועם צריכת דלק טובה מאוד. הרכב בהחלט מתאים לפרופיל שלך, ואני מקווה(ומאמין) בשבילך שגם ישמור על ערכו טוב יותר ממה שאתה רגיל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם נישאר בתסריטים הזויים, אם היית רוכש דצ'יה סטפווי דיזל/208 דיזל/קקטוס דיזל/קליאו סטיישן דיזל נוסע 5 שנים וזורק את הרכב לפח עדיין היית מפסיד פחות מאותו תסריט הזוי שנתת.

לגבי קקטוסולר - לא יודע. לגבי השאר, לעשות נסיעות ארוכות על סופר מיני זה לא כיף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
על זה אני לא יכול להסכים יותר (פרסום רכב בלי הרכב עצמו. זה אפילו לא חוקי בצורה מסוימת, למיטב ידיעתי הדלה מאוד בתחומים האלו).

אבל שוב, היבואן עשה את החישוב שלו, הוא מכיר את המספרים, והוא לא מסכים איתך. מכיוון שאנחנו לא מכירים את המספרים, אין לנו מה לעשות.

הרכב קיים, אתמול פתחתי הזמנה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לגבי קקטוסולר - לא יודע. לגבי השאר, לעשות נסיעות ארוכות על סופר מיני זה לא כיף.

כל הרכבים נוחים מאוד לנסיעה. חלקם לא יפלו מהיונדאי המדוברת מהבחינה הזו. הם גם מרווחים מאוד יחסית ועם מרחב מחיה נפלא. פרט ל208 לא הייתי מכנה אף אחד מהם בתור סופר מיני.

פורסם

ה208 והפיאסטה סופגות זעזועים בצורה מוצלחת יותר מהסונטה,הסונטה קשיחה יותר.

אי אפשר לעשות הכללות לפי דת,גזע,מין,או דת..

פורסם

מיקוש, אתה בטוח שנהגת על הסונטה מדור האחרון ולא על I10 (שהשיכוך שלא אגב לא רע בכלל יחסית לרכב קטן)?

לא נהגתי על 208, נסעתי על הפיאסטה 1.6 רובוטית, והיא ממש קשיחה (משהו השתנה בשנתיים האחרונות בפיאסטה מבחינת שיכוך? זה הרי עדיין אותה פלטפורמה של מזדה 2). לאומת הסונטה שנהגתי עליה והיא רכה (כיול בטעם אמריקאי, רק לא מתנדנדת ולא נמרחת בסיבובים).

פורסם
תתחדש אם כי השיקולים שלך במיוחד הכלכליים תמוהים.

לא שאני חושב שהסונטה שרכשת תימכר בסכום שציינת, עדיין אם לקחת תסריט כזה בחשבון, רק אומר שהזוי שהשקעת כל כך הרבה זמן בשיחות עם לובינסקי ובשרשור הזה בשביל 5000 שקלים שאולי היו משפרים את הרגשתך וגורמים לך להישאר עם פג'ו/סיטרואן.

עדכן אותנו אם אותו סוחר עמד במילתו. עדכן אותנו גם לגבי הסונטה. מעניין יהיה לדעת בכמה היא נמכרה בסוף התקופה.

לגבי הבחירה שלך. בחירה טובה מאוד. נהנתי מאוד מהרכב בשבוע בארה"ב. גמעתי איתו לא מעט ק"מ בנוחות ועם צריכת דלק טובה מאוד. הרכב בהחלט מתאים לפרופיל שלך, ואני מקווה(ומאמין) בשבילך שגם ישמור על ערכו טוב יותר ממה שאתה רגיל.

אופניים חשמליות יעלו עוד פחות.

הבן אדם נוסע הרבה יחסית ורוצה נוחות ופינוק. הדברים האלה עולים כסף שהוא מוכן לשלם זה מה הקשר בין מה שהצעת למה שרכש?

לפחות היית אומר סי5 או 508.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

35 אלף בשנה זה מעל הממוצע הארצי, אבל לא מדובר בקילומטרז קיצוני. מוזר שאדם שרק לפני שבוע כמעט נחנק בגלל חמשת אלפים ש"ח מפוצץ 180 אלף על רכב כדי "לחסוך" בדלק.

פורסם (נערך)
אופניים חשמליות יעלו עוד פחות.

הבן אדם נוסע הרבה יחסית ורוצה נוחות ופינוק. הדברים האלה עולים כסף שהוא מוכן לשלם זה מה הקשר בין מה שהצעת למה שרכש?

לפחות היית אומר סי5 או 508.

איזה קשקוש.

אבא שלי נוסע כל שנה 40-45 אלף קמ לפחות, ובשנים האחרונות הוא עשה את זה עם פונטו איבו, כן פונטו איבו.

מעולם לא סבל מכאבי גב, ותאמין או לא הרכב אף פעם לא נתקע בעליה.

בשנה האחרונה התנייד עם אופל אסטרה סטיישן, פרט לכוח עדיף משמעותית בסעיף הנוחות לא נרשם שדרוג משמעותי אם בכלל.

חבר מהמשרד רכש את הדאצ׳יה לא מזמן. הוא עושה כ4500 קמ בחודש, מאוד מרוצה מהרכב והנוחות.

אנחנו בשנת 2017 לא 1970, הרכבים שציינתי בהחלט יכולים לשמש לנסועה כזו בנוחות ובכיף. לא רק זה, הם גם ידועים בתור רכבים מאוד נוחים.

בניגוד אליך (כנראה) נסעתי בכל הרכבים האלה פרט לקליאו, על אחד מהם מאות רבות של קמ (היונדאי). מבחינת הנוחות אין שם שום דבר יוצא דופן שבגללו הייתי פוסל את האחרים בטח אם אני עושה כזה עניין מ5000 שקל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם (נערך)

ברור. כמו שיבוא אדם שלו היונדאי תהיה פחות נוחה מהדאצ׳יה.

אין לי בעיה עם כך שבנאדם רוצה להתפנק לרכוש רכב יקר ולהנות מכל העניין. ממש לא התכוונתי שזה אסור/מיותר להפך אני חושב שזו אפילו בחירה חכמה לאור הצרכים של פותח השרשור וגם כתבתי את זה.

עדיין כאשר בנאדם משקיע כל כך הרבה זמן עבור 5000 שקלים וירטואליים (ולא הכנסתי לחישוב את הנוחות שבעסקת טרייד אין) ואז הולך ושם 180 אלף שקל על רכב זו פשוט צורת חשיבה שאותי לפחות מצחיקה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

עדיין כאשר בנאדם משקיע כל כך הרבה זמן עבור 5000 שקלים (ולא הכנסתי לחישוב את הנוחות שבעסקת טרייד אין) ואז הולך ושם 180 אלף שקל על רכב אחר זו פשוט צורת חשיבה שאותי לפחות מצחיקה.

לא הבנתי מה הקשר עם שווי הרכב הנוכחי שלו? הוא רוצה לקנות רכב חדש.

פורסם

farkash7 תקרא את לא רציונאלי ולא במקרה של דן אריאלי. אע"פ שהבנתי למה אתה מתכוון...

ה-5000 ש"ח שהוא חוסך על הפג'ו, הם בדיוק אותו הכסף שהוא שם על היונדאי...

• תוכן חדש...