Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה שאתה רושם גורם לסטיגמות בעולם הרכב הישראלי להישאר כמו שהן.

ממתי רכב דיזל עם 156000 ק״מ נחשב ל״רגל אחד במגרש הגרוטאות״? אלו רכבים שאמורים לנסוע פי שלוש ללא בעיות מיוחדות.

לצרפתיות בכלל ולסיטרואן בפרט יש שם ממש לא טוב בשוק שלנו של מכוניות לא הכי אמינות שנמכרות בקושי והרבה מתחת למחיר המחירון.

בא לקוח נאמן שרכש כבר שלושה רכבי סיטרואן בחברה ומעוניין לרכוש אחת חדשה ומקבל הצעה נמוכה מאוד לעסקת טרייד אין. היבואן, במו ידיו מנציח את הסטיגמה בנושא מחיר השוק, יורה לעצמו ברגל/ בראש וממשיך לקבור את המותג.

אני אחזור שוב, אותו יבואן מתחייב לעסקת טריוד אין במחיר מחירון ואף לקנייה חוזרת עתידית למותג MG שהוא משווק וכל זה בשביל לשבור את הסטיגמה על רכבים סיניים.

רכב זה לא רק בלוק מנוע מחובר לגלגלים ומושבים. רק התיקון של הגיר הרובוטי יכול להגיע ל-50% משווי הרכב ותיקון של חלקים יעודיים לדיזל כגון מזרקים ומסנן חלקיקים יקר להחריד.

תוסיף את הרתיעה שיש לצרכנים מרכב בעל קילומטרז גבוהה, דיזל, מותג בעל תדמית בעייתית, גיר רובוטי ותקבל חבילה שיהיה מאוד קשה למכור.

אגב, התפיסה שרכב דיזל אמור לנסוע מאות אלפי קילומטרים בלי בעיות מגיעה מרכבי מרצדס דיזל של שנות ה-80 ואין לה שום אחיזה במציאות. במשפחה שלי עברו לא מעט רכבי דיזל לאורך ההיסטוריה והיו רכבים שנזקקו לשיפוץ מנוע אחרי 150,000 קילומטר וגם כל החלקים מסביב התפרקו בדיוק כמו ברכב בנזין.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתם אומרים כל התמחור שלי מול האחרים.

נתונים יבשים על שלי, אני יד ראשונה שגם הראשונה היתה פרטית הקמ שלי לא גבוה ואין הפחתה במחירון מול השנה c6a949d229d4a2852b73519305d2d4d0.jpg

שלי זה הרכב העליון כמובן

פורסם (נערך)
רכב זה לא רק בלוק מנוע מחובר לגלגלים ומושבים. רק התיקון של הגיר הרובוטי יכול להגיע ל-50% משווי הרכב ותיקון של חלקים יעודיים לדיזל כגון מזרקים ומסנן חלקיקים יקר להחריד.

תוסיף את הרתיעה שיש לצרכנים מרכב בעל קילומטרז גבוהה, דיזל, מותג בעל תדמית בעייתית, גיר רובוטי ותקבל חבילה שיהיה מאוד קשה למכור.

אגב, התפיסה שרכב דיזל אמור לנסוע מאות אלפי קילומטרים בלי בעיות מגיעה מרכבי מרצדס דיזל של שנות ה-80 ואין לה שום אחיזה במציאות. במשפחה שלי עברו לא מעט רכבי דיזל לאורך ההיסטוריה והיו רכבים שנזקקו לשיפוץ מנוע אחרי 150,000 קילומטר וגם כל החלקים מסביב התפרקו בדיוק כמו ברכב בנזין.

לגבי הבלאי שמסביב.

אין ספק שזה יכול לקרות בכל רכב , הניסיון שלי לפחות מוכיח שאין בעיות כלל טפו חמסה חמסה שום בצל.

בנוסף הבלאי והסיכון הכלכלי משתקף בעלות הרכב ולכן מחירו יורד עם כל שנה ושימוש.

אז זה סיכון מחושב שמתאים לכל רכב משומש ומודרני.

לגבי ואגיות, התיבות הילוכים שם עם בעיות ידועות שפתרונן המוחלט לוט בערפל, מנועי הזרקה ישירה עם משאבות רגישות ויקרות ביותר.

טורבו רגיש במנועי הבנזין, של הדיזל הטורבו נחשב אמין יחסית.

אז זה או ר שלא יקנו אותן כיד שניה?

המציאות מוכיחה שקונים הכל במחיר הנכון.

עריכה אחרונה על ידי technet
פורסם

המחירים שאנשים רושמים ביד 2 ב99 אחוז מהמקרים לא מחוברים למציאות,וזה לא משנה על איזה רכב מדובר,אנשים מנסים להוציא כמה שיותר על הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יד 2 נחשב השוק יד שניה הגדול והרחב בישראל.

תקן אותי אם אני טועה, המחירים שאנשים מפרסמים שם משקף את ההיצע מהשוק הלא מוסדר/ ממוסחר ברובו.

ככה שההיצע שם משקף את המציאות הנקודתית לדגם שאני פרסמתי , אם אצל סוחרים אחרים מפורסם אותו הדגם ב40 אחוז פחות והרכב עם נתונים דומים השוק משמע המפרסמים הפרטים כנראה שהיו מתיישרים מטה.

ואגב נראה לי שאחד המוכרים האחרים הוא חבר פורום ופרסם גם פה.

המחיר שהוא מבקש נשמע לי הוגן לחלוטין, ואני מאחל לו בהצלחה .

אחד הנתונים שמאפשרים להשוות מחיר של רכב זה מול המתחרים .

יש למישהו הצעה לרכב עם שנתון דומה עם נתונים דומים בסכומים דומים?

כמה עולה גולף/פאסאט/גטה tdi עם אבזור דומה קילומטרז׳ דומה וידיים שכאלו?

פורסם

אני כותב על א׳, אתה כותב על ב׳.

היבואן מוחק את המותג במו ידיו עם הצעת טרייד אין מעליבה ללקוח נאמן!

רכבי דיזל (גם אירופאים) נוסעים מאות אלפי ק״מ ותעיד על כך האמינות הטובה של הברלינגו.

פורסם
יד 2 נחשב השוק יד שניה הגדול והרחב בישראל.

תקן אותי אם אני טועה, המחירים שאנשים מפרסמים שם משקף את ההיצע מהשוק הלא מוסדר/ ממוסחר ברובו.

ככה שההיצע שם משקף את המציאות הנקודתית לדגם שאני פרסמתי , אם אצל סוחרים אחרים מפורסם אותו הדגם ב40 אחוז פחות והרכב עם נתונים דומים השוק משמע המפרסמים הפרטים כנראה שהיו מתיישרים מטה.

ואגב נראה לי שאחד המוכרים האחרים הוא חבר פורום ופרסם גם פה.

המחיר שהוא מבקש נשמע לי הוגן לחלוטין, ואני מאחל לו בהצלחה .

אחד הנתונים שמאפשרים להשוות מחיר של רכב זה מול המתחרים .

יש למישהו הצעה לרכב עם שנתון דומה עם נתונים דומים בסכומים דומים?

כמה עולה גולף/פאסאט/גטה tdi עם אבזור דומה קילומטרז׳ דומה וידיים שכאלו?

אתה שוב הולך למחוזות לא נכונים.

זה לא משנה כמה עולה גולף מקבילה כי אתה לא מוכר גולף.

אתה כל הזמן משכנע את עצמך כמה הרכב הזה נהדר וכמה שהוא שווה יותר ממה שהוא שווה באמת.

זה רק ייפגע בך ויקשה עלייך למכור אותו.

אתה משווה את עצמך לשאר המוכרים.

אחד מוכר רכב מ2013 ב60 אלף.

אחד מ2012 ב50 אלף

ואתה מ2011 ב40 אלף.

בתיאוריה - נשמע הגיוני. בפועל -

חכה כמה ימים - אין טלפונים? התמחור שלך גבוה מדי. תוריד קצת.

עדיין אין טלפונים? תוריד עוד.

אם אתה מוריד ל27 ואף אחד לא רוצה לקנות - אז תתקשר לטרייד או אליי.

פורסם

לכל סיר יש מכסה. תתמחר את הרכב ריאלית למצב השוק. אם יש לך מציאה ביד, אתה תמצא קונה. גם אם זה ייקח קצת זמן. אם אתה לחוץ, תוריד את המחיר בהדרגה. אין דרך אחרת הכל בסוף נמכר השאלה בכמה.

פורסם

אני לא לחוץ, יש לי רכב טוב איכותי וכדומה ואם יש לו בסיס כמות קונים פוטנציאליים, אז הקונה הנכון במחיר הנכון עבורי יגיע במוקדם אם במאוחר.

לרדת למחירים שמציעים לי פה זה פתרון אחרון בהחלט, ובגלל שגם ככה רכבים שאני רוצה לא במלאי, אני לא ממהר למכור.

טרייד אין במחיר ראוי יגרום לי לבצע הזמנה אצל יבואן זה או אחר.

היום יש לא מעט אופציות חסכוניות אמינות ושומרות ערך בשוק

קיה נירו יונדאי איוניק טויוטה חדשה שבדרך היברידית רנו קאדג׳ר ועוד כאלו שבטוח שכחתי...

פורסם
אני כותב על א׳, אתה כותב על ב׳.

היבואן מוחק את המותג במו ידיו עם הצעת טרייד אין מעליבה ללקוח נאמן!

רכבי דיזל (גם אירופאים) נוסעים מאות אלפי ק״מ ותעיד על כך האמינות הטובה של הברלינגו.

אתה טוען שאם היבואן היה מציע עסקאות טרייד אין קרובות מאוד למחירון התדמית הייתה משתפרת?

אני טוען שאם הוא היה עושה זאת הוא היה פושט את הרגל הרבה לפני שמשהו אצל האנשים בקופסה היה משתנה.

להשוות ליבואן הונדה זה טוב ויפה, אבל נזכור שלקוחות הונדה הם קהל שבוי שמוכן לשלם מחירים מופקעים רק כדי להיות הבעלים של הונדה. נכון הם מקבלים שמירת ערך ואמינות, עדיין קח כל רכב של הונדה הוא מתומחר בלפחות 10% מעל השוק והמתחרות לא כי הוא יותר טוב, בהרבה פרמטרים הוא פחות טוב, סתם בגלל שככה היבואן החליט, ואולי זה כדי לממן את אותן עסקאות טרייד אין במחיר מחירון.

לפותח השרשור למדתי שהשוק והטלפון לא משקרים. תפרסם באיזה מחיר שבא לך. אם הטלפון לא מצלצל אתה לא בכיוון. כאשר המחיר יורד קרוב לשווי השוק של הרכב הטלפון מתחיל לצלצל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הצעות טרייד אין של סוכנויות רכב הן בלוף/שקר/תחמנות

טרייד אין זה שרות, שרות שמאפשר לך מעבר חלק "מפתח מול מפתח" בין הרכבים, שרות שחוסך ממך התעסקות במכירה ושרות שמונע ממך להיתקע עם רכב חודשים עד שיימכר. אתה לא עושה טובה שאתה מוסר את הרכב שלך לטרייד אין כלשהו, אלא אתה רוכש שרות, שעולה כסף ולא מעט. כי הצד השני צריך לקחת את הסיכון שהרכב ישב אצלו ויספוג עוד כמה חודשים של ירידת ערך, צריך לשלם משכורות וחשבונות וגם להרוויח. רכבים בעלי סיכון נמוך יותר מקבלים הצעות אטרקטיביות יותר בטרייד אין כי הסיכון שם נמוך יותר.

פות"ש מדבר על רכב שהוא לא בדיוק לחמניה חמה בשוק, הוא לא ימכר במחירון וגם לא תוך שבוע.

תחמנות? קיבלת הצעת מחירון לשרות, שכל אחד יחליט אם ברצונו לרכוש את השרות או לא. אני עדיין לא שמעתי על יבואן שמנע ממישהו לרכוש רכב חדש ללא טרייד אין, אם כבר אז ההפך.

מה אתם אומרים כל התמחור שלי מול האחרים.

נתונים יבשים על שלי, אני יד ראשונה שגם הראשונה היתה פרטית הקמ שלי לא גבוה ואין הפחתה במחירון מול השנה

c6a949d229d4a2852b73519305d2d4d0.jpg

שלי זה הרכב העליון כמובן

מה שאתה מציג פה זה ההיצע, אבל כל עוד הוא לא פוגש את עקומת הביקוש לא מתקיים שיווי משקל. כל עוד הרכבים בלוח זה סימן שאינם נמכרו, משמע המחיר שלהם לא משקף את הביקוש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה טוען שאם היבואן היה מציע עסקאות טרייד אין קרובות מאוד למחירון התדמית הייתה משתפרת?

אני טוען שאם הוא היה עושה זאת הוא היה פושט את הרגל הרבה לפני שמשהו אצל האנשים בקופסה היה משתנה.

להשוות ליבואן הונדה זה טוב ויפה, אבל נזכור שלקוחות הונדה הם קהל שבוי שמוכן לשלם מחירים מופקעים רק כדי להיות הבעלים של הונדה. נכון הם מקבלים שמירת ערך ואמינות, עדיין קח כל רכב של הונדה הוא מתומחר בלפחות 10% מעל השוק והמתחרות לא כי הוא יותר טוב, בהרבה פרמטרים הוא פחות טוב, סתם בגלל שככה היבואן החליט, ואולי זה כדי לממן את אותן עסקאות טרייד אין במחיר מחירון.

לפותח השרשור למדתי שהשוק והטלפון לא משקרים. תפרסם באיזה מחיר שבא לך. אם הטלפון לא מצלצל אתה לא בכיוון. כאשר המחיר יורד קרוב לשווי השוק של הרכב הטלפון מתחיל לצלצל.

תאמין לי שהיבואן לא יפשוט רגל, אלא יעשה צעד בכיוון של לשפר את התדמית של המותג.

למה ב-MG היבואן יכול להציע אפילו קנייה חוזרת ללקוחות ולא לפשוט רגל?

לגביי הונדה- גם הג׳אז וגם הסיוויק נמכרות היום במחיר דומה למתחרות (בגרסה האוטומטית)

פורסם (נערך)

להאמין לך? לא נראה לי שאתה נביא ולא נראה לי שהידע שיש לך על הגורמים הרלוונטיים רב ולא נראה לי שביצעת ניתוח מעמיק ומודלים, לכן מה שאתה כותב פה בהקשר למה היה קורה אם משול לסיפורי סבתא, עם כל הכבוד.

אין לי מושג באיזה מחיר קונה לובינסקי את רכבי MG. אין לי מושג איזה הסכמים הוא סגר עם היצרן. להשוות בין המקרים זה קצת לעשות צחוק כי אנחנו לא יודעים את כל הפרטים.

חוץ מזה העסק עוד לא עמד למבחן. כשיעמוד למבחן נראה מה יהיה שווי הרכבים ומה היה כתוב באותיות הקטנות.

לגבי הונדה. הסיוויק בסוף חייה ורק לאחרונה קיבלה תמחור נורמאלי.

הג׳אז מתומחרת בסקאלה העליונה של הקטגוריה וגם זה רק בדגם הנוכחי. בקודם התמחור היה הזיה.

מה עם הג׳יפון החדש יחסית של הונדה? מתומחר כמו קטגוריה מעל עם מנוע שהוא בושה מבחינת הביצועים ואופי הפעולה ביחס למחיר.

נראה מה יהיה עם הסיוויק הבאה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...