Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשלקוח רוצה אמינות הוא פונה לקאיה.

כשלקוח רוצה אמינות הוא לרוב פונה לאחד היצרנים האסייתיים. לאו דווקא קיה. התמונה מהכתבה לא מלאה ולא כוללת את כל הדגמים.

בליסינג ללא ספק זו הצלחה אדירה עבור שקודה. אוקטביה זה פחות או יותר הרכב הכי טוב בקטגוריה למשתמש כאשר לא צריך לדאוג לדברים כאלה כמו DSG7 ואחריות קצרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שוב. לאו דווקא שקאיונדאי אמינות אבל יש להם דגמים עם 7 שנות אחריות לרכיבי ליבה וזה בהחלט מדבר ללקוח יד2 ולפחות יותר תחושה של אמונה של היבואן במוצר. למה לובינסקי הפסיקו עם 5 שנות אחריות ? חבל .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כמה הציעו לך בטרייד אין על הרכב שלך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אמצא יבואן אחר שרכביו טובים ועונים על צרכי והכי חשוב, שומרים על ערכם בשוק המשומשות והטרייד הרשמי של היבואן לא מעליב את הרכבים שהוא מייבא,

שירשור הבא שלי.

איזה רכב לקנות שירד פחות במחירון לפי נתוני נסועה והתנהלות השוק והיבואן עד כה.

מה יהיה בעתיד, רק אחד יודע.

לנו נותר רק להנות מהימור המושכל שאנו מנסים לבצע.

בכל מקרה אני ממליץ לך שתדרוש בשעת רכישת הרכב החדש מאיזה יצרן שזה לא יהיה,

התחייבות לטרייד עתידי במחיר מחירון,

היום עם הצפת ה 0 ק''מ וכל המימונים לרכבים החדשים, ערך המכוניות המשומשות מתרסק מיום ליום,

והמחיר סגירה של מכוניות יד 2 נמוך משמעותית מהמחירון,

גם בהרבה יפניות וקוראניות שהיו בעבר נמכרות תוך שעתיים במחירון,

וזה רק אמור להחמיר עם הזמן,

לכן גם אם תקנה רכב שנסחר היום טוב יתכן שעוד המון אנשים קונים אותו כעת מאותה סיבה,

וכשתבוא למכור יהיה הצפה ולא תקבל מחירון, לכן נסה לדרוש התחייבות כזו עכשיו.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אדוני - קפוץ על ההזדמנות, הבדיקה לא אמורה לעלות לך כסף.

מקסימום תגיד לא.

C4 רובוטית עם 150 אלף (כן, דיזל, ו.. ?) בת 6, זה לא בדיוק לחמניה חמה וספק אם בשוק המשומשות הייתה מקבל חמישייה יותר בפחות כאב ראש.

או שתמכור לטרייד, תבלע את הדמעות, ותמשיך בראש מורם, או שתמשיך עם הרכב(מה שאני הייתי עושה במצבך), קצת פרופורציות מדובר ב5,000 שקל, במיוחד שאתה מתכנן על רכב חדש שתפסיד פי 4 מזה בשנה הראשונה לאחזקה רק בירידת ערך. הסכום הזה לא רלוונטי לך.

מספיק בעיה קטנה במזרקים ועוד כהנא וכהנא פעולות אחזקה לרכב דיזל בן 6, צמיגים טיימינג וכו', כדי לקזז את ההפרש הזה לכלום ושום-דבר.

אתה מסתכל על האגורה ב99.90 ולא רואה את ה100. חבל.

אם אתה חושב ששוק הרכב שלך לא טוב עכשיו, חכה שתעבור את ה200,000 קילומטר.

פורסם
רכישה במחיר מחירון כוללת תמיד הפחתה של 10% וחוסר התחשבות בחודשי עליה לכביש - ועל זה תוסיף את ההנחה שאתה לא מקבל מהיבואן.

זו לפעמים שחיטה של עשרות אלפי שקלים!

בחלק מהיבואנים זה ממש ממש ממש לא נכון!

פורסם

[quote=technet;

אני באותה דיעה.

המשפחה שלי תמיד היתה נאמנה לרכבים אירואים (רנו, פיג'ו, אופל, סיאט).

בשנים האחרונות עברנו לתוצרת המזרח (יונדאי, מיצובישי, סוזוקי).

ההבדלים בנושאי אמינות, עלויות אחזקה ושמירת ערך מורגשים מאוד.

עם שיפור המוצרים האסייתים, כבר אין התפשרות כמו פעם (במיוחד בנושא הבטיחות שהיה גרוע עד לפני כ-15 שנה.

הייתי ממליץ לך להמר על ג'יפון היברידי (נירו, ch-r). כרכב שיתן תמורה טובה, ראש שקט וכניראה סחירות עתידית טובה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
עדכון מלובינסקי.

קיבלתי הצעות מחיר, ההנחות שנתנו לי זניחות בעיני. והמחיר שהוצע לי על הרכב הוא לפני בדיקה שבסופה תמיד ימצאו על מה לגלח.

מבחינתי אני את הרומן שלי עם לובינסקי סיימתי !

אמכור מתי שהוא בשוק הפרטי, אמצא יבואן אחר שרכביו טובים ועונים על צרכי והכי חשוב, שומרים על ערכם בשוק המשומשות והטרייד הרשמי של היבואן לא מעליב את הרכבים שהוא מייבא.

כנראה שהחכמתי עם השנים.

מערך השיווק של היבואן ושימור הלקוחות נשאר כנראה רחוק מציפיותי וכנראה שאני לא היחיד .

בנוסף הגעתי למסקנה שעדיף לי לתת את הרכב לטרייד אין אחר ב5 אלף פחות אבל לקנות רכב שבעוד 3 שנים יתרסק פחות במחירון מרכבי חברת לובינסקי. זה במידה ובסוף לא אצליח למכור בשוק הפרטי.

ההפרש בין ההצעות יתקזז ולדעתי בגדול.

שירשור הבא שלי.

בוא תן לי את הרכב ב25 במקום לטרייד

(אמרת 30 פחות 5).

ותקבל מזומן לקנות מה שבא לך. מה אתה אומר?

פורסם

הציעו לך היום 30 אש''ח

אתה נוסע 40k ק''מ בשנה

עוד שנה לא תצליח למכור גם ב20

אני במקומך נשאר עם האוטו עד שהוא מת (קנית ב90 נכון?)

אבל זה רק אני

בכל אופן, אם שיקולים של ירידת ערך כן מעניינים אותך, למה בכלל אתה קונה מכוניות חדשות מהניילון?

הקקטוסולר של דיסקו (סתם לצורך הדוגמא) היתה עולה לך 20k פחות ממחירה כחדשה, במצב מדוגם לחלוטין.

תחפש דברים בכוון הזה.

שבת שלום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בסוף השנה סובארו הציעו טרייד אין במחירון מחירון (כמובן ללא התחשבות במועד עליה לכביש).

בזמנו גם הונדה הציעו את זה.

יש יבואנים שעושים כאלה מבצעים. צריך לעקוב אחרי זה זה לקראת פסח, סוף שנה וספטמבר. ועוד כל מיני אירועים ומועדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

7 עמודים של הסברים הגיוניים לפותח השרשור שבוחר לקחת את זה באופן אישי, במקום להשלים עם מציאות. קנית רכב עם סחירות בעייתית. היבואן חושב כסף, לא על הקשר האישי בינך לבינו, והוא מבין שבשביל להרוויח על הרכב שלך משהו, הוא צריך להוריד אותך נמוך. אתה מצד שני מעמיד פני תמים וחושב שמישהו חייב לך כי בחרת לקנות אצל אותו יבואן רכב שוב ושוב. אתה כועס על היבואן שלא מוכן לשלם לך מחיר גבוה בטרייד, כשבעצם העובדה שאתה לא מצליח למכור אותו בשוק החופשי, זה בעצם מה שהביא אותך לטרייד מלכתחילה. תכעס על הציבור שלא רוצה לקנות סי 4 דיזל...

• תוכן חדש...