Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שהחלפתי את הספורטאז' של אישתי בספורטאז' חדש קיבלתי הצעה נמוכה מהטרייד אין של קיה, לא נעלבתי, פרסמתי את הרכב, וכשלא מכרתי אותו הבנתי שהשוק מתמחר את הרכב שלי אחרת ממה שאני מתמחר אותו, ועשיתי את הטרייד אין.

פרסמת את הרכב באותו מחיר שבו עשית את הטרייד אין (או קצת יותר) ביד2 ולא הצלחת למכור?

פורסם

פירסמתי את האוטו במחיר נמוך בכ20 אחוז פחות מהמחירון המשוקלל בצניעות יתרה. היבואן הציע לי ב50 אחוז פחות מהמחירון.

פורסם

אני חייב לומר שאני לא מבין איך לובינסקי מציעים פחות על רכב שלהם מאשר יבואנים אחרים, בעיניי... זה הזוי.

הם לכל הפחות צריכים היו להשוות את ההצעה.

מסכנה הקקטוס שלי... :(

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

תשכח בישראל מהקטע של לקוח חוזר ויחס טוב בשל כך וכו'. בישראל לא יודעים לתת שירות, לרוב.

בכל אופן, טרייד ישחטו אותך. זה לא סיבה להיעלב. הם מוכרים מוצר, אתה קונה מוצר. מתאים לך? אחלה. לא? תחפש משהו אחר. לא בנית איתם יחס של אמון וחברות במהלך השנים. אם השלו אותך שכן, אז כנראה שמי שעשה זאת הוא סוכן מכירות טוב.

לעתים יש מבצעים של "טרייד במחיר מחירון" וכל זה בשלל יבואנים. זה כמובן בא על חשבון הנחה, אבל תנסה אולי באחד מהימים הללו. תברר.

אגב רוצה לשמוע על יחס מעליב? התעניינתי פעם, רק לרגע, בסובארו אימפרזה STI ו-BRZ. דיברתי עם שתי נציגות מכירות בטלפון, שתיהן הבטיחו במפורש שהרכבים יהיו באיזה יום מאורגן שלהם בשפיים. נסעתי מעל ל-60 ק"מ ! כדי להגיע ולהתרשם. לבסוף כשהגעתי לא הבינו על מה מדובר, ה-BRZ מסתבר כבר לא נמכרה בארץ בכלל בתקופה הזאת, וגם ה-STI עדיין לא הייתה זמינה. בקיצור, לקחתי את התחת שלי וחזרתי את אותם ה-60 ק"מ בחזרה. כן, זה מספיק לגרום לא להתקרב ליבואן מסוים. לדעתי לפחות. אה, אבל לפחות אכלתי קרואסון מיובש ושתיתי מיץ תפוזים עם 100% כימיה ו-0% תפוזים.

פורסם
אני חייב לומר שאני לא מבין איך לובינסקי מציעים פחות על רכב שלהם מאשר יבואנים אחרים, בעיניי... זה הזוי.

הם לכל הפחות צריכים היו להשוות את ההצעה.(

הם הציעו 2000 שח יותר מההצעות האחרות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ושתיתי מיץ תפוזים עם 100% כימיה ו-0% תפוזים.

זה היה נוזל קירור. :p

בארץ יש באמת בעיה עם תודעת שירות בהרבה מאוד מקומות, יש סוכנויות שקיבלתי יחס מזלזל או לא חזרו עלי (סוכנויות כאלה אני פוסל מראש לאפשרות קניית הרכב מהם, למשל פנייה באתר לאחת הסוכנויות לא הניבה חזרה של נציג, בסוכנות אחרת הבטיחו לחזור עם הצעת מחיר לטרייד אין ולא חזרו, בסוכנות אחרת שהגעתי להשקה, למרות תיאום הטלפוני מראש, אף נציג לא הפנה את תשומת הלב אליי, למרות שהגעתי ראשון).

אבל לי אישית ניסיון מעולה עם מספר סוכנויות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הם הציעו 2000 שח יותר מההצעות האחרות.

אהה אם כך המצב לא כזה נורא

לי הציעו ט.אין באותו קטע בדיוק.אבל כן- זה ממש מעצבן שלא מתחשבים לא בק"מ ולא בחודשי עליה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אף אחד לא מתחשב בזה. גם בחוץ לא תקבל חודשי עלייה לכביש.

על רכב עם ק״מ נמוך כמובן ישלמו יותר ויהיה קל יותר למכור.

בקצרה - הבחור רוצה 39.

הציעו לו 27.

כל הצעה של 33 ומעלה הייתי במקומו חוטף.

פורסם

הציעו לי 27, לפני בדיקה.

אחרי בדיקה היו מציעים משהו הזוי.

ולרכב אין בעיות תאונות וכדומה.

מטופל בחלקים הכי טובים מקוריים צמיגים איכותיים הקדמת טיפולים

אבל הם בטח ימצאו שריטה וזה לפחות 5 אלף פחות [emoji3]

פורסם

גם שמציעים טרייד אין במחיר מחירון אבל דוגמה

10K הנחה לעסקת מזומן זה אומר כבר שאתה בהפסד.

תוסיף תוספות שלא מחשיבים כמובן,עליה לכביש וכו'

וכבר (הגעתי) ל 17-18 מינוס ועוד לא בדקנו.

פורסם

תגיד יוסי - אתה יודע מה ההבדל בין מציאות ותיאוריה?

כי תוספת עלייה לכביש ותוספות וכו׳ - זה מאוד יפה בתיאוריה. תראה לי את מי ששילם יותר על רכב שעלה לכביש ביוני מאשר אחד שעלה בינואר - בגלל החודש ולא בגלל מצבו.

זה לא מעניין אף אחד חוץ מחברות ביטוח.

פורסם
הציעו לי 27, לפני בדיקה.

ולרכב אין בעיות תאונות וכדומה.

מטופל בחלקים הכי טובים מקוריים צמיגים איכותיים הקדמת טיפולים

אבל הם בטח ימצאו שריטה וזה לפחות 5 אלף פחות [emoji3]

תבין שני דברים מאוד פשוטים,האחד שטרייד אין זה עסק והם צריכים גם להרוויח,ז"א שאם הם יקנו את הרכב שלך במחיר טוב בשבילך ,סביר להניח שלא יצא להם מזה רווח כלל.

דבר שני רכבים צרפתיים בארץ לא נמכרים במחירון,אין לזה קשר ללוביסנקי,זו סטיגמה של שנים וזה המצב.

קונים בזול מוכרים בזול.

קנית רכב נישה ש99 אחוז מהאנשים בארץ בכלל לא יסתכלו עליו מקילומטר,למה ציפית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה אתה חושב שאחרי הבדיקה ההצעה הייתה משתנה? אם יש בעיות ברכב (תאונות, בעיות מכניות וכד') - זה ברור.

אם אין בעיות, לא רואה סיבה למה ההצעה צריכה להשתנות. אולי יורידו לך עוד כמה מאות שקלים אם יש לך שריטות קטנות, על שפשופים ופגעיות פח יורידו יותר.

הכל פשוט. אם אתה יכול למכור לבד ולקבל יותר - תמכור. אם לא, אז יש לך פחות ברירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגזמת

כל שני וחמישי שואלים פה על רכב חסכוני, והרכב הזה מאוד חסכוני וגם מסתבר שאמין מאוד. יש פה עוד כמה שקנו את הרכב בהמלצתי ומרוצים מאוד, לכן פירסמתי פה

• תוכן חדש...