Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש או משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כרגע אני במצב קצת מורכב ואני אשמח לעזרה וסליחה מראש אם זה טיפה ארוך מדי.

יש בבעלותי אופל אסטרה 2011 טורבו ובאוקטובור הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה - תואר שהוא 5 ימים בשבוע במשך 4 שנים ככה שזמן לעבוד לא יהיה לי.

הרכב שלי מאוד יקר לאחזקה והוא גם שותה לא מעט דלק. אני מעוניין שיהיה לי רכב אמין טוב וחזק לפחות ל4 שנים הקרובות (תקפות התואר) ככה שיהיה לי ראש שקט מבחינת טיפולים והוצאות מיותרות. את האופל שלי אני אמכור בוודאות כי אני לא אוכל להרשות לעצמי להחזיק אותה בתקופת התואר וזה לא יד ראשונה כך שצפויות תקלות (סביר להניח שלא זולות) בהמשך הדרך והשאלה היא כזו: האם פשוט כדאי לי לקחת מימון ולקנות רכב חדש מהחברה כך שתהיה לי אחריות לשלוש שנים, אני אהיה פטור מטסט על הרכב וכביכול "לקנות" שקט נפשי מבחינת טיפולים במקום "לחסוך" על רכב משומש שאלוהים יודע מה עבר עליו ואיזה תקלות יכולות להיות לו. חושב לי לציין שהאופל שלי הוא רכב חזק ואני לא מתכוון לקנות עכשיו איזה מיני או סופר מיני ולא להנות מהרכב שלי ולהתפשר כי גם זה חשוב לי, ככה שזה אומר שאם אני אחליף לרכב משומש אני מעוניין להנות ממנו לא פחות שזה אומר שאני ככל הנראה עדיין אצטרך להוסיף כסף גם ככה. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה לכולם וסליחה על האורך.

קיבלתי הצעה על פורד פוקוס 2017 גרסת גימור טיטניום, מגנזים 18" + כל התוספות לרכב (כולל מוביליי) ב94,702 שקל אחרי טרייד אין.

פורסם

אני לא מבין על מה המהומה.

האופל היא רכב שלא אמור לעשות בעיות אם יטופל נכון, ואין סיבה לפחד להמשיך להחזיק אותו.

הפורד פוקוס הוא ממש לא רכב לסטודנט, וגם לא יהיה חסכוני יותר מהאופל.

קח בחשבון שפוקוס חדשה מליסינג 0 מוכרים עכשיו ב-107 כך שהטרייד-אין שאתה מקבל הוא בדיחה.

תשאר עם מה שיש - בשביל שלושה טסטים לא משלמים 70000 ש"ח מראש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקלה של 9500 ש"ח זה לא משהו טיפוסי לרכב בגיל הזה. מה היתה התקלה?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זאת תקלה מאד נדירה, אני מבין את הפגיעה שאתה חש, אך למרות הכל - לא הייתי מוציא סכום כזה גדול כדי להמנע מתקלות.

אם כבר להחליף - מכור את הרכב לבד, וקח לך שברולט ספארק אן איזו מיני אחרת בליסינג פרטי לתקופת הלימודים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כן הייתי בדיכאון איזה חודש ולכן החלטתי שאני לא מוכן לספוג עוד תקלות כאלה ואני רוצה ללכת על בטוח. אין רכב חזק בערך כמו שלי? גם אם זה אומר להוסיף איזה 10K?

פורסם

כסטודנט כדאי שתתרכז בלמצוא רכב שיקח אותך מא' ל-ב' במקסימום נוחות ומינימום כסף - יהיו לך מספיק שנים בשביל מנוע וביצועים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אתה עצמך מספר שתפסיק לעבוד, כלומר לא תהיה לך הכנסה שוטפת.

אם כך - מאיזה מקור אתה רוצה לפרוע את ההלואה? מאיזה מקור לשלם ביטוח יקר? ירידת ערך גדולה של רכב חדש (כן, זה לא משהו שאתה מרגיש מיד, אבל באיזה שלב תרצה להתעדכן שוב, ואז תרגיש את ירידת הערך הגדולה של השנים הראשונות).

אני מבין את רצונך "להפטר" מרכב שהתחיל לעשות בעיות, תביא בחשבון שלא יהיה לך קל למכור רכב שאינו נפוץ במיוחד ואחרי תיקון גדול.

ולגבי ההמשך - עליך להביא בחשבון אל כל הוצאות המחיה שלך, לא רק הרכב. אני לא מכיר את מצבך, אבל יתכן שכלל לא יהיו לך האמצעים להחזקת רכב, ותצטרך להתנייד בתח"צ. לפני שאתה מתחיל בהליכים בדוק את מצבך הכלכלי הצפוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך סנדרו ב55K חדשה מהנילונים עם אחריות ל3 שנים, וגם פטור מטסט 3 שנים.

בתקציב כזה זאת מהאופציות הטובות שיש לסטודנט.

+1 לסנדרו,

ובנוסף יש אפשרות להוסיף שנתיים אחריות נוספת בעלות זניחה

באיזה רכב מדובר?

• תוכן חדש...