Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת טיפול 150K מאזדה 3 2L 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום,

אני לקראת טיפול 150K ברכב ואני מעוניין להשקיע קצת יותר בטיפול הזה על מנת ליישר קו. חשבתי בהתחלה למכור את הרכב לאחר שנתיים וחצי שאני מחזיק בו אבל החלטתי להשאיר אותו לעוד שנתיים ולהשקיע בטיפול הקרוב קצת יותר.

אני לא סגור לגבי מה שכתבתי בצבע האדום והייתי שמח לקבל את עצתכם.

בנוסף אולי אני מפספס פה משהו שכדאי להחליף לאחר 150K.

בטיפול הקרוב אני מתכוון להחליף:

1. שמן

2. מסנן שמן

3. פילטר אוויר

4. פילטר מזגן

5. נוזל בלמים

בנוסף מעבר לסטנדרט שפירטתי למעלה אני מעוניין גם להחליף:

1. צלחות בלמים ורפידות קדימה+ אחורה

2. שמן גיר, חצי כמות

3. מאוורר מזגן שהתחיל להרעיש בקיץ האחרון (800 שח למשופץ)

4. ניקוי בית מצערת

5. אינפוזיה להזרקת דלק ? האם כדאי

6. החלפת 2 צמיגים קידמיים מלפני שנתיים וחצי שהתייבשו(אחוריים הוחלפו לפני שנה) + כיוון פרונט + איזון גלגלים

7. תושבות מנוע החלפו שלושתן למקוריות לפני שנתיים וחצי אבל אני מרגיש שהרכב מתחיל קצת לרעוד שוב ולכן חשבתי להחליף את הגדולה יותר מבין ה 3 (והיקרה ביותר)

8. משולשים,תפוחים,בולמים,מוטות - האם יש צורך להחליף לאחר 150K אם אין בעיה איתם?

עריכה אחרונה על ידי amirba
פורסם

הרכב די שמור למרות שעבר קילומטרז. להחליף רכב כרגע נראה לי קצת OVER KILL. לך תדע אילו הוצאות יהיו לי ברכב החדש.

סה"כ מה שכתבתי בשחור הוא סטנדרטי ובאדום לא בטוח שאני צריך הכל.

פורסם

לכל פילטר(מזגן,דלק ואוויר) יש מרווח החלפה במידה וכל הזמן שמת(כולה שנתיים) פילטרים מקוריים או שווי ערך המשך לפי מרווח הטיפולים של היצרן פנדטיות יתר מזיקה.

שמן גיר אם לא החלפת ב60 אלף האחרונים תחליף +פילטר(אם יש גישה עליו)רק חלקים מקוריים רצויי.

לגבי התושבת צריך לבדוק מול הרכב או תשלח תמונה שמראה את מצבה במידה ואת ה יכול

כנ"ל גם כל שאר הדברים שקשורים למערכת ההיגוי אין טעם להחליף אם זה הם לא בלויים.

מדובר פה על יישור קו של כמה אלפי שקלים בחלקים מקוריים תבחן כל חלק לגופו.

פורסם

אם אין בעיה מורגשת ונראית לעין בחלקי הפרונט אז אל תיגע, בכל מקרה משולשים למאזדה רק מקוריים כל השאר לא מחזיקים.

התושבת העליונה במאזדה הזאת ידועה כבעייתית.

לא רואה צורך באינפוזיה.

צלחות ברמבו ורפידות של רמסה/פרידו/TRW/hi-q.

תעשה החלפה מלאה של נוזל בלמים.

• תוכן חדש...