Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שנשמע שהחלטת עוד מפתיחת השרשור, לפני שבדקת את הספארק. תתחדש.

לטעמי הספייסטאר המחודשת טובה יותר מקודמתה ובשימוש עירוני היא מעולה אבל אני אישית לא הייתי מצליח לחיות עם המינוסים שלה שהם רעש, הרגשה מיושנת וחוסר עידון כללי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין ספק שסחירות ואמינות זה חלק מהשיקול וההתלבטות הקשה.

לגבי אמינות - לספארק הנוכחתי שלי (2014) לא היו שום תקלות, אבל מבחינת סחירות המצב קשה.

אחרי התלבטות ארוכה מאוד, וחפירות באינטרנט, אני החלטתי על הספייס סטאר. עשיתי נסיעת מבחן נוספת באותו יום על שתיהן, והן הרגישו מאוד דומות, ואני החלטתי שאחרי 6 שנים במצטבר עם שברולט ספארק, הגיע הזמן לגוון קצת, ולמרות ששברולט עשו שיפורים גדולים בספארק החדשה, עדיין הרגשתי ״בסביבה מוכרת״. כמו כן לספייס סטאר יש יתרונות בגודל, צריכת דלק ואבזור מלבד מערכת מולטימדיה.

תעדכן בכמה אתה רוכש ואיזה תוספות אתה לוקח.

לי הציעו באזור ה76 עם מולטימדיה וחיישני רוורס כולל אגרת רישוי

פורסם
אם ככה תתחדש!!

תודה! מקווה לקבל בקרוב. אמרו 25 ימי עסקים, נשמע לי מוגזם.

האמת שנשמע שהחלטת עוד מפתיחת השרשור, לפני שבדקת את הספארק. תתחדש.

לטעמי הספייסטאר המחודשת טובה יותר מקודמתה ובשימוש עירוני היא מעולה אבל אני אישית לא הייתי מצליח לחיות עם המינוסים שלה שהם רעש, הרגשה מיושנת וחוסר עידון כללי.

האמת שעד תחילת החודש הייתי נעול על הספארק, ולא שקלתי את הספייס סטאר. לאחר הורדת המחיר הלכתי לבדוק והופתעתי. לא הרגשתי בה רעש חריג לעומת הספארק, ובוודאי שיותר שקטה מהספארק הנוכחית שלי. גם לא בטוח על איזו הרגשה מיושנת אתה מתכוון.

תעדכן בכמה אתה רוכש ואיזה תוספות אתה לוקח.

לי הציעו באזור ה76 עם מולטימדיה וחיישני רוורס כולל אגרת רישוי

אני הזמנתי עם חיישני רוורס ומשענת יד. יוצא כ-73.5. כפי שרשמתי על המולטימדיה רצו ממני 4000 ולא היו מוכנים לזוז.

פורסם
תודה! מקווה לקבל בקרוב. אמרו 25 ימי עסקים, נשמע לי מוגזם.

בתקופה הזאת של השנה יש לחץ על צוותי המסירה - ולכן 25 ימי עסקים זה סביר לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן על ספארק, חוויית נהיגה משמעותית טובה יותר ודווקא לאחר שהייתי סגור על הספייס סטאר אני אלך לבסוף על הספארק אפילו שיש נטייה לטובת הספייס סטאר באבזור.

השאלה העולה היא האם כדאי להשקיע עוד כ6 א' שח לשדרוג לltz? בשביל בקרת שיוט, בקרת אקלים דיגיטלית, הנעה בכפתור וכו', הרציונל שלי נוטה להשקיע את הכסף מאחר ויהיה יותר קל למכור את הרכב אח"כ וגם אם לוקחים הסכום ופורסים אותו ל36 ח' מדובר ב170 ש"ח לחודש תוספת.

הltz מוצעת לי ב81 על הכביש כולל קודנית שעליה כנראה אוותר ומרימי שמשות, הlt פלוס ב75 כולל קודנית חיישנים ומרימי שמשות

פורסם

חבר שלי רכש מיצובישי ספייסטאר החדשה 2017 הדגם הכי מאובזר פרימיום.

רכש בהנחת מועדון חבר 78,000 על הכביש כולל אגרת רישוי.

פורסם

אתה לא תקבל 6 אלף אחרי זה במעמד המכירה,לכן תבדוק אם שווה לך.

כי אם אתה כבר חושב על 81 אלף הייתי כבר הולך על האיביזה ב83.

אחרת לדעתי גם הספרק lt+ מאובזרת יפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר שלי רכש מיצובישי ספייסטאר החדשה 2017 הדגם הכי מאובזר פרימיום.

רכש בהנחת מועדון חבר 78,000 על הכביש כולל אגרת רישוי.

זאת אחלה עסקה אבל כפי שרשמת מדובר במבצע לחבר בלבד, בלי קשר לדעתי הנהיגה בספארק עדיפה, לפחות לדעתי.

אתה לא תקבל 6 אלף אחרי זה במעמד המכירה,לכן תבדוק אם שווה לך.

כי אם אתה כבר חושב על 81 אלף הייתי כבר הולך על האיביזה ב83.

אחרת לדעתי גם הספרק lt+ מאובזרת יפה.

שקלתי לרכוש את האיביזה, יש לי הצעת מחיר מהם על השולחן, מדובר ב86 א' על הכביש כולל מיגונים ומבילאיי שבלעדיהם הביטוח שכבר פי 2 יקר יותר יהיה עוד יותר יקר וכולל הנחה של 3 א' ש"ח.

במידה ומתחשק לך עוד תוספות או צבעים אתה מגיע בכיף ל90 א' ולא רציתי להגיע לשם אפילו שהרכב הוא אחלה, אז ברור שאין לזה סוף ותגיד אם אם כבר אז אוסיף עוד 10 א' אבל צריך לשים גבול.

האבזור של LT+ הוא אחלה אבל אם אתה כבר רוכש רכב אז אתה כבר שוקל על השדרוג- זה טבעי, ברור שזה לא יתבטא יותר מדי במכירה כי ההבדל במחירון עומד של 1%

יש מצב שרק בקרת השיוט וההנעה ללא מפתח שווה את התוספת, עשיתי את הבדיקות והם לא יירדו במחיר, אם כבר טענו שיש מצב שמחר (תחילת חודש) המבצע עלול להגמר- כמובן שזה כנראה טריק שיווקי שאני מקווה שלא יתפוצץ לי בפנים כי הצעת המחיר שקיבלתי לא תהיה תקפה

פורסם

אם ככה אז תתחדש,אחלה רכב הספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...