Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני החלטתי להחליף את הרכב הנוכחי שלי - שברולט ספארק 2014, ידני כמובן, לרכב אוטומטי.

 

קראתי הרבה, כולל פה בפורום, ובסופו של דבר צימצמתי את הרשימה ל-2 דגמים - מיצובישי ספייס סטאר החדשה (במיוחד לאחר הורדת המחיר בתחילת השבוע) ושברולט ספארק החדשה.

עיקר השימושים היום-יומיים שלי הם נסיעה בפקקי גוש דן לעבודה וחזרה (ולכן נשברתי מהגיר הידני).

 

המיצובישי קצת יותר גדולה, קצת יותר זולה, ובאופן כללי מאוד הרשימה אותי. מנסיעת מבחן שערכתי עליה יצאתי מאוד מרוצה.

הספארק קצת יותר מאובזרת (עיקר היתרון באבזור הוא המסך והסנכרון לטלפון ב-LT+) ולהבנתי אמורה להיות יותר זריזה. המחיר שהציעו לי בשברולט על הרכב שלי בטרייד אין קצת יותר גבוה מאשר במיצובישי, אבל היא קצת יותר יקרה מה שאומר שהסכום להוסיף יוצא דומה.

 

בגדול אני מרוצה מהספארק הנוכחית, ואם היא לא הייתה ידנית לא הייתי מחליף, אבל חלק גדול מהבעיה איתה עכשיו שאני רוצה להחליף, זה הסחירות הנמוכה שלה והעובדה שהיא נמכרת הרבה מתחת למחירון ביד שנייה.

ופרט נוסף שראוי לציין (או אולי לא:?) - לפני הרכב הנוכחי הייתה לי גם שברולט ספארק, 2011, שאותה שידרגתי במבצע טרייד אין מחיר מחירון ב-2014 לנוכחית. ככה שאני כבר 6 שנים כמעט עם שברולט, ולכן חשבתי אולי לגוון.

 

אשמח לתגובות, רעיונות והצעות.

 

תודה,

רון.

  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הספארק אכן זריזה יותר אך הספייס חיסכונית יותר,תא מטען גדול יותר ומרווחת יותר.

לספארק לדעתי מושבים נוחים יותר והיא די שקטה.

במתיחת פנים האחרונה שיפרו את עניין המתלים בספייס.

אישית הייתי לוקח את הספארק ב 74 אלף בגלל המנוע ומושבים נוחים יותר.

הספייס תתאים הרבה יותר אם יש תינוק למשל ויש צורך בעגלת ילדים.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות.

 

המחיר של הספארק הוא 79900 (או 78900 ל-LT). והם לא מוכנים לזוז באגורה (לפחות אני לא הצלחתי). אפילו קודנית לא.

לגבי המושבים - המושבים של הספארק (הנוכחית, וגם בחדשה הם נראים לי כמעט אותו דבר) נוחים לי, אבל מדי פעם נראה לי שהם טיפה קטנים והגב העליון טיפה חסר תמיכה. במיצובישי היה לי נוח באולם ובנסיעת מבחן.

 

את ה-i10 פסלתי כי המושבים שם ממש לא נוחים לי. על הפיקנטו 1 ליטר עשיתי נסיעת מבחן והיא הרגישה קצת חלשה והיו די הרבה רעידות מורגשות מהמנוע. אומנם אני לרוב נוסע בפקקים, אבל יש גם סופ"ש ששם (לרוב) אין פקקים ויש קצת נסיעות בין עירוניות.

 

2 שאלות נוספות לגבי המיצובישי:

1. אמרו לי שלא צריך קודנית לרכב. מישהו יודע אם זה אכן כך?

2. הציעו להוסיף מערכת מולטימדיה עם מסך וכו' - מישהו מכיר או יודע פרטים על המערכת? לא מצאתי שום סיקור עליה.

 

תודה.

פורסם

יש לכלמוביל מולטימדיה שלהם, מבוססת אנדרואיד , נקראת קונקטד קאר, יש דיון עליה בשרשור של האיוניק ובנפרד ברכב כללי, ויש עכשיו כתבה באיי קאר שמשווה בינה למערכת של טויוטה.

פורסם

קח את הספארק. כמו שיוליאן אמר, אם אין לך צורך באקסטרה מרווח של הספייסטאר, שזה גם לא כזה אקסטרה משמעותי, הספארק מכונית יותר טובה בכל פרמטר. מאובזרת יותר, איכותית יותר, חזקה יותר ואפילו מתנהגת יותר. הספייסטאר הקודמת הייתה נוחה בקטע קיצוני בתוך העיר, אבל עכשיו ש"טיפלו" במתלים היא הפכה להיות יותר נוקשה ומקפצת.

 

הספייסטאר היא "מקסימום פח לשקל" והספארק היא מכונית... יותר מכונית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מניח שלא רוצים לזוז במחיר בגלל שזה טרייד. אם תצליח למכור את הנוכחית ואז לבוא עם כל הכסף אולי תהיה הנחה קלה (אך אל תצפה להרבה - גם אנחנו לא הצלחנו להוציא הנחה משמעותית וההפרש בין ה-LT+ ל-LT דרך אויס היה פשוט גדול מידי).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אם יצאת מרוצה מנסיעת המבחן על הספייס נראה לי שיש לך את התשובה שאתה מחפש, למרות שאני גם הייתי שוקל לבדוק את הפיקנטו החדשה - סביר שהיא תהיה שדרוג משמעותי לנוכחית.

פורסם

זה כבר לא ממש מבצע יחודי לחבר,מיצובישי הורידה את המחיר ל 71 אלף.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרגע אני נראה לי נוטה יותר למיצובישי, כי אכן הייתי מאוד מרוצה מהנסיעת מבחן, וגם כי בא לי לגוון אחרי הרבה זמן עם שברולט, וגם כי בשברולט היה יחס כאילו עושים לי טובה שמסכימים למכור לי.

 

תודה על המידע על המערכת. עכשיו מצאתי סקירות. למי שיש את המערכת - שווה להוסיף כסף בשבילה?

 

לגבי חבר - לי אין, אבל לדודה שלי יש - שאלתי אותם לגבי זה כי והם אמרו שזה חייב להיות קרבה ראשונה. אבל אולי אנסה ללחוץ להוציא משהו.

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני גם כרגע בהתלבטות בין שני הדגמים האלה.

הציעו לי את שניהם בערך באותו מחיר (76 א') כולל מערכות מולטימדיה.

זה ריאלי להשיג את הספייס סטאר ב72 עם המערכת?


×
×
  • תוכן חדש...