Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4 אלף זה מאוד יקר,עדיף להתקין באופן פרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מצטרף כאן לשאר שהמליצו על הספארק.

הספייסטר מרגישה מאוד מיושנת, כמו רכב מלפני 20 שנה שקישטו אותו קצת. מוזר לי שהמושבים היו לך נוחים כי הם פשוט שטוחים לחלוטין ויחד עם זוויות גלגול מכובדות אתה מרגיש שאתה פשוט עומד לעוף מהכסא בכל סיבוב/פניה ביותר מ-40 קמ"ש.

היתרונות שלה הם נוחות טובה יותר משאר המכוניות באותו מחיר ובדגם המאובזר יש פרטים נחמדים כמו כניסה והנעה ללא מפתח ופנסי בי קסנון, בדגם הפשוט היא דיי סתמית לדעתי ולא מצליחה להתחרות ב-I10, פיקנטו וספארק ובטח שלא בסופר מיני שנמכרות במחיר דומה כמו איביזה.

פורסם

הספייס לא נמכרת עכשיו במחיר של האיביזה אלא במחיר של 72 אלף,בערך 10 אלף פחות.

כמו כן במתיחת הפנים לפי המבחנים שגם בוצעה פה בפורום כבר אין את הזווית הגילגול שהייתה,מצד שני בעיר נוקשה יותר.

היתרון שלה על פני האחרות זה בצריכת דלק,מרווח מאחור ובתא מטען.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי בבאנר אתמול על ספארק ב73 א' לדגם האוטומטי.

האם יש סיכוי שמדובר בLT+? אני מניח שהם מנסים להתחרות במציבושי שנמכרת ב72 ובI10 שנמכרת גם ב72.

פורסם

כן זה היה על הLT+

פורסם

זווית הגלגול מתונה יותר אבל עדיין קיימת. מסכים איתך לגבי היתרונות.

הדגם המאובזר עדיין מתומחר ב-83K.

פורסם

אבל גם הדגם שעולה 72 מאובזר יפה מאוד.

פורסם
אבל גם הדגם שעולה 72 מאובזר יפה מאוד.

לא עשיתי נסיעת מבחן על ספארק עדיין (מתכנן השבוע) אבל ברוב הפרמטרים הספייס סטאר מאובזרת יותר טוב, בקרת אקלים דיגיטלית, חיישני גשם ותאורה, בקרת שיוט ואם מוסיפים את המולטימדיה אז היא די גוברת על הספארק באבזור אבל אז היא מגיעה לאזור ה76 על הכביש.

במידה ואכן מוכרים את הLT+ ב73 מה שיקבע זה איכות הנסיעה כנראה כי 3 א' ש"ח זה לא הבדל כזה גדול ובסופו של דבר המיצובישי היא יפנית, חסכונית יותר וכנראה גם אמינה יותר.

מבחינתי זאת בהחלט התלבטות כי מצד אחד עומדת יפנית מאובזרת וחסכונית ומצד שני קוריאנית חזקה עם שם די טוב בארץ.

לפני הנסיעה אני נוטה לכיוון הספייס סטאר אבל אני בהחלט מצפה למבחן על הספארק.

פורסם

המיצובישי לא מורכבת ביפן אלא בתיאלנד,כך שמקום ההרכבה לא משחק פה תפקיד נכון שהיא חיסכונית מהספארק אבל לגבי אמינות לא הייתי אומר עדיין.

פורסם
המיצובישי לא מורכבת ביפן אלא בתיאלנד,כך שמקום ההרכבה לא משחק פה תפקיד נכון שהיא חיסכונית מהספארק אבל לגבי אמינות לא הייתי אומר עדיין.

ברור לי שוב הרכבים היום לא מיוצרים בארץ המקור אבל זה עדיין רכב יפני.

מבחינת אמינות וסחירות לא ניתן לדעת לגבי אף אחת מהן מאחר והתצורות החדשות צעירות בשוק.

אלה עדיין שני דגמים שיש בהם קצת ניגודים, אני מניח שבגלל זה גם לי וגם לפותח הדיון יש התלבטות.

פורסם (נערך)

לגבי המיצובישי אתה כן יכול לראות בערך את ירידת הערך שכן זה לא דגם חדש כמו הספארק.

כמו גם לגבי האמינות ניתן לדעת שכן הספייס משווקת פה מ2013.

ושוב זה שיש למיצובישי סמל של יצרן יפני לא משנה שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אין ספק שסחירות ואמינות זה חלק מהשיקול וההתלבטות הקשה.

לגבי אמינות - לספארק הנוכחתי שלי (2014) לא היו שום תקלות, אבל מבחינת סחירות המצב קשה.

אחרי התלבטות ארוכה מאוד, וחפירות באינטרנט, אני החלטתי על הספייס סטאר. עשיתי נסיעת מבחן נוספת באותו יום על שתיהן, והן הרגישו מאוד דומות, ואני החלטתי שאחרי 6 שנים במצטבר עם שברולט ספארק, הגיע הזמן לגוון קצת, ולמרות ששברולט עשו שיפורים גדולים בספארק החדשה, עדיין הרגשתי ״בסביבה מוכרת״. כמו כן לספייס סטאר יש יתרונות בגודל, צריכת דלק ואבזור מלבד מערכת מולטימדיה.

פורסם

אם ככה תתחדש!!

• תוכן חדש...