Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו 1.25 אוטומט - רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מאזדה 2 דור קןדם אבל עם הגלגלים הרחבים יותר, לא חשתי אי יציבות רק במהירויות גבוהות יותר מ-110.

כנראה רוחב הצמיגים משמעותי להתנהגות הרכב הזה..

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כ-3 שנים במשפחה והמכונית מגלה אמינות למופת. (חוץ מהצמיגים המקוריים שהוחלפו)

ביחס ל- 107 שלי, הפיקנטו מרעישה בצורה סבירה והסביבת נהג הרבה יותר נעימה לשהייה ארוכה. אני בטוח שע"י הוספת מספר גומיות בהשקעה לא גבוהה במיוחד, אפשר יהיה לשפר את רעשי הרוח. אפילו לא חייבים להגזים, לשים גומיה על כל קורת B (אם זה מעניין מישהו, אני יכול לבדוק את זה בפיקנטו ולתת דיווח עד כמה זה משפר את המצב)

פורסם
+1

גם אני לא מצליח להבין את ההצלחה של הרכב הספרטני והצפוף הזה.

למעט רווקים מאותגרי חניה במרכז תל אביב....

הרכב מאד איכותי, לסגמנט כמובן. פרט להיבט הגודל לא מרגישים שמתפשרים לעומת רכב גדול יותר. הוא נוח ביחס לסגמנט שלו והתנהגות הכביש שלו טובה. הביצועים שלו, לפחות במנוע 1.25, טובים. הוא בהחלט מסוגל לשייט במהירות גבוהה, אם כי באופן ברור כיף גדול זה לא. לשימוש בינעירוני לייט הוא מספיק.

לא חייב להיות רווק תל אביבי בכדי להיות מאותגר חניה, ועבור אשתי, למשל, ליד העבודה שלה זה פלוס ענק. אז למי שלא חייב מרווח עצום ולמי שצריכת הדלק שלה היא לא דיל-ברייקר, הפיקנטו נותנת חבילה מוצלחת ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אחלה סקירה. רק יש לציין שמי שיושב מאחור יסבול מקפיצות יתר + בחילות. זה מגיע לא רק ממני אלא מעוד 10 אנשים שהיו להם פיקנטו מחברה שאני עובד בה. זה מאוד מורגש דווקא בעיר.

לגבי נסיעה מקדימה הפירוט שלך מאוד מדוייק לגבי רעש והרגשה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

בהחלט מסכים. אני הסעתי קולגות מעבודה במושב האחורי והם גם התלוננו על חוסר נוחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...