Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חייב את עזרכתם, יש לי רנו פלואנס טורבו דיזל 2016 אוטומט.

נדלקה לי נורה בצורת מפתח שוודי עם ההודעה

check injection system renault fluence

מה עושים עם זה? מישהו מכיר?

חצי דקה לפני שכיביתי את הרכב היא כבתה

פורסם

אם ההודעה לא חוזרת לא עושים עם זה כלום. להבא תזמין סורק OBDII ותתקין טורק, ותוכל לבדוק קודי תקלה בעצמך.

לי אישית קפצה פעמיים עד היום הודעה על תקלה במערכת ההזרקה, הרכב המשיך לנסוע כרגיל לא שום בעיה. התקלה אופסה דרך טורק ובזה נגמר העניין. יכול להיות שנגרם בגלל נתק רגעי (כניסה לבור או מעבר בשלולית) או גליץ' קטן בתוכנה או במערכת החשמל.

חזיר דיזל

פורסם

ניגש למוסך - שיבדקו עם סורק (מניח שיישארו סימנים לתקלה הנ"ל). קודם כל - שיהיה מתועד.

אח"כ - באם התקלה קשיחה - (כנראה שלא - אבל צריך לבדוק) - לטפלץ אם לא קשיחה - לאפס ולעקוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

למען האמת פיספסתי כאן את הנקודה שהרכב חדש ובאחריות - לכן מומלץ לנצל זאת ולגשת לסריקה במוסך. להערכתי רוב הסיכויים שהעניין יסתיים בלא כלום (לכל היותר איפוס מחשב). כך היה אצל הפלואי דיזל שלי. לאחר מכן כבר למדתי את הלקח וכשההתראה קפצה שוב איפסתי אותה לבד ונסעתי לשלום.

חזיר דיזל

פורסם

ממה דבר כזה יכול לנבוע?

אם ההודעה לא חוזרת לא עושים עם זה כלום. להבא תזמין סורק OBDII ותתקין טורק, ותוכל לבדוק קודי תקלה בעצמך.

לי אישית קפצה פעמיים עד היום הודעה על תקלה במערכת ההזרקה, הרכב המשיך לנסוע כרגיל לא שום בעיה. התקלה אופסה דרך טורק ובזה נגמר העניין. יכול להיות שנגרם בגלל נתק רגעי (כניסה לבור או מעבר בשלולית) או גליץ' קטן בתוכנה או במערכת החשמל.

פורסם

אפשר להמשיך בניחושים ונבואות מחרתיים מה זה וממה זה נגרם.

גם סתם לאפס תקלה זו לו הדרך הנכונה.

הרכב חדש ובאחריות היצרן אז כנס בהזמנות הקרובה למוסך, על מנת שיבדקו עם סורק תקלות מה פשר הנורה/הודעה שדלקה.

• תוכן חדש...