Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים לפני שבוע עלתי פוסט על רנו קדג'אר נגד 3008 שניהם דיזל

אז ככה 3008 אכזבה גדולה ,הרכב בנסיעית מבחן פשוט לא זז ממש עגלה ומשהו ועוד יותר מפתיע זה הגה של 3008 היה קל מידי לדעתי ,אני היתי בטוח יהיה כמו 308 שבה אני ממש אוהב את ההגה שלי אבל לא ,קיצור יצאתי מבואס רצח כי ממש חכיתי לרכב זה .

אחרי 3008 מבואס מאודדדד הלכתי לנסיעת מבחן על קדג'אר האמת בכללל בלי צפיה כי על הנייר הוא עוד יותר חלש מה3008 .

הקדג'אר התגלה כי רכב יותר נמרץ מי 3008 לא בהרבה אבל עדיין מורגש, דבר שני ההגה הרבה יותר טוב כיף לנהוג על הרכב לפתוח לדעתי בקיצור רכב ולא צעצוע :-) לפחות לדעתי.

ממש לא מבין למה אנשים שרצים לקנות 3008 יש כבר הזמנות חצי שנה מראש .

עכשיו שאלה שלי כזאת ברנו יש הרחבת אחריות ל5 שנים על הכל שוב אני אומר על הכל במחיר של 3 אלף שקל . לדעתי שווה ראש שקט לעוד שנתיים נוספות אחרי 3 שנים של היצרן רק מפחיד אותי שאין איזה אותיות קטנות .

מה אתם אומרים?

עוד שאלה רכב מבחן היה אם גלגלי 17 אני קניתי 19 .

שאלה אם אני ירגיש הבדל גדול בנוחות ? לי זה מאוד חשוב .

תודה רבה כל העונים מראש

אתם עוזרים המון

:-):-):-)

פורסם
אני הייתי בוודאות מרחיב את האחריות במידה והכיסויי הוא מלא ומסתפק בצמיגי 17"

מצטרף

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממש לא מבין למה אנשים שרצים לקנות 3008 יש כבר הזמנות חצי שנה מראש .

למרות שאני אוהב את הקדאג׳ר (אפילו המלצתי לאמא שלי לרכוש כזו), ה3008 רכב מרשים

ואיכותי יותר בכללי (בטח לא צעצוע...).

אני לא מכיר את המספרים, אבל יכול להיות שרוב המכירות של הפיז׳ו הם הבנזין ולא דיזל.

אני יודע בוודאות שהמשלוח הראשון (ינואר) וגם השני (אפריל) של דגמי הבנזין פרמיום כבר מכורים.

פורסם

האמת, לא מבין למה רנו לא מייבאים את הקדג'ר גם עם המנוע דיזל החזק יותר של 130 כ"ס שהם מוכרים בניסאן קשקאי ואקס טרייל. בחו"ל יש אותו גם כאופציה אבל בארץ לא וחבל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

רוב המכירות כמובן של הדיזל שמתמוחר (זמנית כנראה) במחיר הכי זול בארץ לג'יפון דיזל חסכוני.

פוט"ש, כנראה ציפית למכת טורבו-בנזין בתחילת הנסיעה, בטורבו דילז סטנדרטי אין את זה אך במהיריות גבוהות כגון בעקיפות הוא לוקח את כולם בסיבוב..

לדעתי חובה לעשות 5 שנים אחריות מלאות ברנו ובתנאי שזה אכן כולל הכל ובפרט את הגיר, אני מהמר על כל רכב דיזל של רנו שבמוקדם או במאוחר (אך במהלך שנים ספורות בלבד תלוי ק"מ) הוא יצטרך החלפת מצמדים/מחשב גיר.

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לכולם על התגובות

1.עשיתי קצת ברורים על האחריות ל 5שנים אז ככה היצרן אצמו מספק אותה ולא היבואן אז אני שקט (מקווה שבאחריות יצרן לא היו בעיות)

2.ממש לא ציפיתי למכת כוח כמו מרכב טורבו בנזין ידעתי שזה לא יקרה אבל באמת ש3008 פשוט לא זז לדעתי .

3.מסכים באמת מוזר למה לא לביא מנוע 1.6 מה שבטוח שהמנוע הזה ממש רועש ו 1.5 ממש שקט בשיוט היתי בטוח שאני נוסע על בנזין אין שום זכר למנוע דיזל .

4.כל סוף השבוע ראיתי מבחני רכב על הקדא'ר בחול וכולם אומרים אותו דבר אחלה רכב בממש שימושים למשפחה וחסכוני .

מת כבר לקבל אותו :-P

שוב תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי alexrm
  • תוכן חדש...