Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב קטן על אבארט 124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא ברנש ואומר: וואלה, היתה לי חוויה חיובית, מבחינתי דווקא יש הצדקה

לא...זה פישוט של מה שהוא אמר בהתחלה והתעלמות משאר הדברים.

אז אומרים - זה כנראה הנהג,

כן, בהחלט יותר הגיוני שפות"ש מגזים/פשוט לא משווה נכון כשמדברים על שני רכבים מאוד מאוד מאוד דומים. בסוף גילינו שסך הכול דובר על סאונד ומראה, "דרמה" לפי מה שפות"ש קרא לו, וואלה, אצלי ברכבים כאלה - דרמה זה משהו שונה לגמרי.

אז כן, כשבאים ב"איזה הבדלים, כמה דרמה לעומת המיאטה אעאעאעא אני מתה" ואז מסתבר שמדובר על סאונד שונה ומראה שונה...

איפה בדיוק מישהו אמר שלרכב אין הצדקה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

.....

כשבאים ב"איזה הבדלים, כמה דרמה לעומת המיאטה אעאעאעא אני מתה"

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

צודק, פישטתי כמוך.

התייחסתי ל:

האבארט הזו פשוט מגניבה ברמה האחרת לחלוטין...

היא מיצרת כל כך הרבה יותר דרמה מ ה MX5 אפילו בתור נוסע שזה לא יאומן שמדובר באותו הרכב פחות או יותר.

בנוסף לי הרכב הרגיש הרבה יותר מהיר וזריז בהשוואה למיאטה.

בשורה התחתונה

התאהבתי :-D

אני מתנצל.

- By lifting money bags

פורסם

נעזוב את עניין המחיר, זה לא נושא השרשור. אני מבין מצויין ( לצערי האבארט לא מיובאת לפה) את פותח השרשור. בדיוק התחושה הזאת היתה תמיד ייחודית למכוניות איטלקיות (במיוחד אלפא רומאו ולנציה). תחושת הקשר למכונה, צלילים, הרגשה, "הנשמה" החמקמקה אם תרצו. המיאטה או כל רכב אחר יכול להפיק ביצועים טובים יותר, להעניק תמורה יותר טובה למחיר, אבל תחושות והרגשה זה לא משהו שיוצרים אם רוצים, אלא זאת תוצאה של אהבה אמיתית למה שאתה עושה, מסורת הנדסית ארוכת שנים ותרבות מסוימת. אני לחלוטין מבין את האנשים שקונים את האבארטים האלה, אלא מכוניות מיוחדות מכל הבחינות, שמעניקות את מה שאין למצוא גם ברכבים שעולים פי כמה. למרות שאישית ה500 אבארט משום מה לא הדליקה אצלי את "המשהו הזה".

וכל אלא שמודיעים שמדובר באותו רכב כמו המיאטה, אותו תכנון, חלקים וכד', אז אני מציע לכם (אם תמצאו כמובן) לנהוג על פיאט טמפרה ואחרי זה על לנציה דדרה, מכוניות שחוץ מהעיצוב החיצוני/פנימי לא היה בהן כביכול הבדל, חלקים אפשר להחליף ראש בראש, אבל איזה הבדל באיכות הנסיעה ובמיוחד בניהוג! היו ימים...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ייחוד, תחושה - הכל בסדר.

אבל לא על זה דיבר פותח השרשור. מן המעט שהוא פירש מדבריו, הוא מדבר רק על צליל המנוע.

בשביל זה לא צריך אבארט. בשביל זה מתאמים האצות עם ולוו FH-14 בנתיב הסמוך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אני זוכר זכון, פות"ש הוא אחד שבמודע בחר לרכוש M2 כאשר באותו מחיר הוא יכל לרכוש ATS-V, ככה שכנראה יש לו דרך אחרת, לאו דווקא רציונאלית, להעריך רכבים.

פורסם

כן, בהחלט יותר הגיוני שפות"ש מגזים/פשוט לא משווה נכון כשמדברים על שני רכבים מאוד מאוד מאוד דומים. בסוף גילינו שסך הכול דובר על סאונד ומראה, "דרמה" לפי מה שפות"ש קרא לו, וואלה, אצלי ברכבים כאלה - דרמה זה משהו שונה לגמרי.

אז כן, כשבאים ב"איזה הבדלים, כמה דרמה לעומת המיאטה אעאעאעא אני מתה" ואז מסתבר שמדובר על סאונד שונה ומראה שונה...

איפה בדיוק מישהו אמר שלרכב אין הצדקה?

לא אמרתי שהדרמה היא סאונד ומראה!!

אמרתי שכשכתבתי שהרכב דרמטי אפילו בעמידה התכוונתי לסאונד ולמראה...

ובנסיעה הרכב מרגיש שונה בתכלית מהמיאטה ויש לו את אותו אפקט חמקמק שמייצר המון דרמה שקשה לשים עליו את האצבע...

פורסם (נערך)

אני מכבד את דעתך, ואני מכבד את תחושותיך, אבל לרשום שבנסיעה הרכב מרגיש שונה בתכלית מהמיאטה כשאתה נוסע ברכב ולא נוהג עליו זה "קצת" לחטוא וקצת מוריד לפחות לי מרמת הרצינות שאפשר לייחס לדבריך.

אני בטוח שאם הייתי נוסע עם קן בלוק בטויוטה קורולה שנת 96 בצבע לבן היא הייתה מרגישה לי שונה בתכלית מהקורולה 96 בצבע חום שנהגתי עליה בעצמי שבוע קודם. מה שכן לא הייתי פותח על זה שרשור עם הכותרת "סיבוב קטן על קורולה לבנה משנת 96", ולא הייתי רושם שהרכב הרגיש שונה בתכלית, אחרי הכל מאיפה לי לדעת מה קן בלוק עשה שם לעזאזל כשאני ישבתי לידו, ומאיפה לי איך הוא מרגיש?.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ובנסיעה הרכב מרגיש שונה בתכלית מהמיאטה ויש לו את אותו אפקט חמקמק שמייצר המון דרמה שקשה לשים עליו את האצבע...

מצטער.

לא מצליח להבין על מה אתה מדבר. לא יודע מה זה "אפקט חמקמק" ולא מבין מהי "דרמה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצטער.

לא מצליח להבין על מה אתה מדבר. לא יודע מה זה "אפקט חמקמק" ולא מבין מהי "דרמה".

רכב

רכב שעושה הרבה מאוד רעש+ טורבו שמכניס כוח בצורה הרבה פחות לינארית ומדגדג בגב נותן תחושה של רכב מהיר יותר. זה נכון לכל רכב ולא ספציפית ל-124.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עזוב, אבוד לך. אתה מנסה להעביר תחושות שקשה להעביר, העובדה שלא אתה נהגת מוסיפה כמובן לפיקפוק ביכולתך להתרשם, אבל קרוב לודאי שגם אם היית נוהג התגובות היו די דומות, אחרי הכל התקבעה כאן הדעה שה 124 הזו היא בסך הכל מיאטה מאוד יקרה, עם סמל שונה פרצוף שונה מנוע שונה ומסתבר אגזוז אחר, כל מי שמנסה לערער את התזה, כמוך למשל, אין לו סיכוי רב לשכנע מישהו, למעט אולי "חולי האיטלקיות".

פורסם
אחרי הכל התקבעה כאן הדעה שה 124 הזו היא בסך הכל מיאטה מאוד יקרה, עם סמל שונה פרצוף שונה מנוע שונה ומסתבר אגזוז אחר, כל מי שמנסה לערער את התזה.

זאת לא דעה, זאת עובדה. ה-124 היא מיאטה ND עם:

מנוע שונה,תיבת הילוכים של מיאטה NC, בולמים שונים, כיוון משקל הגה שונה ומראה שונה. זהו. עובדה-לא דעה.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

משגב, אם ננתק לרגע מהשרשור את הקיצוניות - שזה האלפיסטים המתגוננים מחד, ואלו שחובבי המיאטה מאידך - נישאר עם ביקורת לגיטימית סך הכל, אבל לא כל כך ברורה. תסכים איתי?

כי יש כאן יותר מאדם אחד שמתקשה להבין על מה אתה מדבר.

מכל ההודעות שלך משתמע שאתה אומר "אני לא יודע להסביר או לפרט את התחושה, אבל אם תנהגו תבינו".

סאונד, עיצוב, אולי אפילו הידיעה שזו אבארת' תורמת לתחושה, שזה סבבה ולגיטימי, אבל מאוד אינדיבידואלי. בפרק האחרון של טופ גיר ירדו על ה-4C שהיא לא באמת טובה, אלא סתם נחמד שהיא אלפא ספיידר, אז זה מעלה לקלארקסון זיכרונות עבר. זה מאוד לגיטימי, אבל למי שלא חובב המותג קשה להתחבר לזה, ומכאן מתפתחים עשרות הוויכוחים שאנו תמיד רואים פה.

אגב,

לא הבנתי מה לא רציונלי בהעדפה של M2 על פני ATS?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...