Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב קטן על אבארט 124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון המצורף תוכל לראות ולשמוע כי קיימים אי אילו הבדלים בין גרסת המנוע אשר יושבת באבארט לג'ולייטה - רמז: כושר הנשימה טוב יותר והצליל הרבה יותר מעניין ונוכח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זו פעם ראשונה שלך ברכב עם טורבו? כי ככה זה נשמע. יש לי את המנוע הזה ברכב אחר, ותהיה בטוח שדרמטי הוא לא... או בא נגיד - היו לי דרמטיים ממנו. אבל הם ענקים - שמו לך אגזוז ואתה מוכן כבר לאכול אחד נוסף ;-) מבחינתם הם הצליחו.

אני נוסע ביום יום על m2 ככה שזה ממש לא המנוע טורבו הראשון שלי...

פורסם
לא הייתה לי את האפשרות לנהוג ברכב בעצמי...

ואני יודע להבדיל טוב מאוד בין דרמה שנוצרת בגלל הנהג לבין איך הרכב מרגיש...

את פירוש המילה 'דרמה' רק אתה מבין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שרשור מוזר. בדרך כלל שמישהו רושם/אומר לי ״סיבוב על...״ אני די בטוח שהוא נהג ברכב.

בכל מקרה ההתלהבות שלך בתור נוסע מעט תמוהה בטח כשאתה נוהג ביום יום על רכב נפלא כמו הm2.

סומך על היושר שלך ומכאן אני מוצא שמישהו שם בפיאט עשה אחלה עבודה ב״בכאילו״ והנהג עשה עליך אחלה עבודה בב״כאילו״, ואתה קיבלת את הרושם שב״כאילו״ מדובר פה באיזה מכונת נהיגה ברוטאלית וקיצונית עם תחושות טובות מהמיאטה by far.

משום מה אני מנחש שהמציאות אחרת.

בכל מקרה עשית לי חשק להיות נוסע במיאטברט׳ עם אותו נהג משוגע ואגזוז רועש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
אני לא טיפוס שילך ויקח רכב אטמוספרי וישים בו טורבו...

לא צריך טורבו. יניקה, סעפת וניהול מנוע מביאות את הרכב ל-200 כ"ס, יש כבר כמה קיטים מוכנים:

http://www.bbrgti.com/product/bbr-mx-5-nd-super-200

בכל מקרה, בכל רכב שיהיה בנוי על הפלטפורמה הזו כנראה שתהנה בסוף.

היתרון של הרכבים האלו הוא ההנאה במהירויות נמוכות וביומיום, דבר דיי נדיר בימינו כשהרבה מהספורטיביות מאוד מהירות אבל גם מאוד מנותקות ולא מרגשות עד מהירויות מטורפות.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
זו פעם ראשונה שלך ברכב עם טורבו? כי ככה זה נשמע. יש לי את המנוע הזה ברכב אחר, ותהיה בטוח שדרמטי הוא לא... או בא נגיד - היו לי דרמטיים ממנו. אבל הם ענקים - שמו לך אגזוז ואתה מוכן כבר לאכול אחד נוסף ;-) מבחינתם הם הצליחו.

גם לי יש את אותו מנוע. הדראמה לא מגיעה מהמנוע (או לפחות לא רק ממנו).

אין מה לעשות, קבלו את זה או לא, החבורה שם באבארט' מצליחה לגרום לרכיבים כביכול סטנדרטיים להעביר חויה שונה בתכלית ממה שאפשר להעביר בברושור ונתונים יבשים. זה חלק (מרכזי), מאותה חויה שפותח השרשור קרא לה דראמה וכנראה מה שמחבר את רוב הבעלים למוצר הלא הגיוני הזה.

פורסם

תודה על השיתוף משגב, מעניין ומסקרן לקרוא את הרשמים שלך :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
גם לי יש את אותו מנוע. הדראמה לא מגיעה מהמנוע (או לפחות לא רק ממנו).

אין מה לעשות, קבלו את זה או לא, החבורה שם באבארט' מצליחה לגרום לרכיבים כביכול סטנדרטיים להעביר חויה שונה בתכלית ממה שאפשר להעביר בברושור ונתונים יבשים. זה חלק (מרכזי), מאותה חויה שפותח השרשור קרא לה דראמה וכנראה מה שמחבר את רוב הבעלים למוצר הלא הגיוני הזה.

דיי הבנת אותי...

פורסם

גם קרטון ששמים על גלגל אופניים מייצר דרמה (-;

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יש קונצנזוס בפורום: אבראת 124 זה אוברפרייסד טוי ואין לו זכות קיום כאשר יש את המיאטה (אני בעצמי די נמצא שם ברמת הדעה בלבד, אולי אחרי פגישה במציאות אחשוב אחרת)

בא ברנש ואומר: וואלה, היתה לי חוויה חיובית, מבחינתי דווקא יש הצדקה

אז אומרים - זה כנראה הנהג, חוסר הנסיון של פות"ש עם רכבים מוגדשים, פות"ש מגדיר דרמה כמו ילד בשכונה וכו'

זה הרי הרבה יותר הגיוני מאשר ההנחה שוואלה אולי עבור הטעם הספציפי של פות"ש, לרכב הזה יש הצדקה, גם אם היא לא מתיישבת עם אותו קונצנזוס (וקלשוניו :evil:).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא קונצנזוס, זה butthurt של אנשים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ואלה צודק, איזה חמורים אנחנו, מבזבזים מאות אלפי שקלים על מכוניות כשאפשר לקחת קרטון.

סליחה שקפצתי, אבל מה בעצם אתה רוצה?

סתם לתרום קצת הומור לדיון, מה יש לך ?

אין לי רצון להיכנס לדיון פילוסופי עמוק על הרגשותיו של פותח האשכול.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...