Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה הוא מבקש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

38 וירד ל37

הרכב מאובזר במערכת מולטימדיה פיוניר, מצלמת רוורס, ג'אנטים מגנזיום (פחות אכפת לי מהגלגלים)

ממה שראיתי לרוב מבקשים על הרכבים האלה החל מ40+

פורסם

אם ההנחה מספקת לדעתך אז מכנית לפחות אין בעיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
38 וירד ל37

הרכב מאובזר במערכת מולטימדיה פיוניר, מצלמת רוורס, ג'אנטים מגנזיום (פחות אכפת לי מהגלגלים)

ממה שראיתי לרוב מבקשים על הרכבים האלה החל מ40+

אני מכרתי בדיוק את אוטו הדגם. כמו חדש עם בדיקה נקייה ב 44000 לפני כ 3 חודשים.

אם המודעה שלו מופיעה הרבה זמן, נסה להוריד גם ל 35000.

אחרת, אני הייתי מחכה לרכב קצת יותר ״נקי״.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לדווח אחרי תדלוק ראשון:

בזמן התדלוק מחשב רכב מראה לי שהרכב עשה 5.6 ל100 ק"מ שזה בערך 1 ל17.85

לאחר חישוב ק"מ וכמות ליטרים שנמזגה הרכב עשה 1 ל14-15 ק"מ, סביר למרות שהתפללתי שהנתון של המחשב יהיה נכון :-P

הנהיגה כללה נסיעה אחת בין עירונית בין קריות למרכז שרובה הייתה זורמת

שאר הנסיעות היו בית - עבודה (חצי פקוק וחצי זורם) עם רגל מאוד קלילה על הגז (אבל זה מאוד קל כאשר הרכב לא דורש את זה...)

• תוכן חדש...