Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר שיטוט קצר באיביי ובאמזון גיליתי שמאוד נוח להזמין חלקי חילוף לרכב ומה עוד שאני מתקין לבדי אז החיסכון עלויות הוא נאה.

אני כמעט בטוח שיש הגבלות על ייבוא מוצרים כאלו - כאלה שאסור לייבא וכאלה שהם אפורים וכאלה שמותר.

אני ישמח לשאול פה מה הם אותם חלקי חילוף שייבואם לא עושה בעיות.

הכוונה שלי היא טיפולים שוטפים (וכל מה שכלול בפנים) אין לי כוונה לייבא בלוק מנוע או משהו כזה..

תודה!

עריכה:

לדוגמא מצאתי את הקובץ הבא של משרד התחבורה:

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/24700615.pdf

מה אומרת שורת התקינה?

האם הכוונה היא שהחלק פשוט יעמוד בתקן או האם הוא חייב להיבדק בארץ (מה שמכניס לבירוקרטיה בעייתית)?

עריכה אחרונה על ידי sPoiled
פורסם

אם זה פילטרים ושמנים לטיפולים שוטפים אז אין באמת טעם להזמין מחו"ל. תושבות, חלקי פרונט ובלמים זה כבר חלקים שתשלם עליהם מיסים, תלוי בחברת השילוח וסכום המוצר.

פורסם (נערך)

לא מדוייק.

יש חלקים לטיפול שעולים הרבה כסף והעלויות בחו"ל משמעותיות זולות יותר.

לפעמים אפשר לרכוש כמות ל-2 טיפולים כדי להוזיל עלויות.

צריך לקחת בחשבון את עלויות הייבוא לארץ ליבואן שמייקרות את החלק ואת הרצון להרוויח.

צריך לקחת בחשבון 2 - שחלקים שקשורים למערכת בטיחות יכולים להתקע במכס וידרשו אישורים ממשרד התחבורה.

אלעד

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אצל הפולני הפילטר עולה חצי ממה שבארץ וזה עם עלויות השילוח... מדובר כמובן על חלקים מקוריים /OEM מיצרן מוכר וכו לא משהו סיני עלום שם. יש חלקים שפחות זולים אבל בהחלט יש הפרש לעומת הארץ.

צריך לקחת בחשבון שגם דבר פשוט כמו פילטר עלול להיתקע במכס לכמה שבועות טובים כי יש לחץ .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נכון. אבל אין טעם להזמין רק פילטר שמן ופילטר מזגן.

אבל אם אתה לקראת טיפול גדול זה משתלם.

לי יש בבית קבוע את החלקים לטיפול הבא. אני אף פעם לא מופתע. אני נכנס גם לפני טיפול לבדיקה כדי לדעת אם יש חלקים נוספים להזמין.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הדבר שאני הכי מחפש זה איכות. בארץ אין את זה..

החלקים שאני מתכנן להזמין:

מסנן שמן

נוזל קירור

פילטר אוויר

פילטר מזגן

פילטר דלק

חגורת אלטרנטור

פלאגים

לגבי התקיעות במכס, מה שאני לא רוצה להיכנס אליו זה עמידה בכל מיני תקנים של ת"י כמו קסדות אופנוע נגיד.

מה מהרשימה למעמלה יכול להכניס אותי לפינה הזאת?

ואגב מהעמקה במסמך המקושר למעלה:

Capture.JPG

:?:

פורסם (נערך)

מדובר על פולו 2008

עוד המלצות לחנויות איכותיות בארץ?

עריכה:

האבי הזה טיל אבל אין לו הכל..

עריכה 2:

איך אפשר לדעת מה החלקים המקוריים שבאו עם הרכב? האם יש מפרט שאפשר להיעזר בו?

עריכה אחרונה על ידי sPoiled
פורסם

חוץ מפלאגים (וזה רק אם הם אירידיאום) אני לא רואה סיבה לקנות בחו"ל

יש הרבה מאוד חלקים שהזמנתי מחו"ל דרך חברות שילוח (למרות שהם ביטוחותיים לא שאלו כלום אף פעם)

שאר הדברים תקנה חליפי חוץ מפילטר שמן (אוויר~30שקל מזגן~30 שקל חגורה~130שקל)

נוזל קירור לא משתלם להביא מחו"ל כך גם שמן מנוע

מניסיון כואב לא לנסות להביא שום דבר שקשור לבלמים ביחד עם דברים אחרים או שצפוי לך יום כיף בממ"ן בנתב"ג אם יתפס

דברים בטיחותיים תזמין בנפרד כך שאם יתפס פשוט תשכך מהחלק ולא תשלם עליו אגרות מיסים ובדיקות שיעלו כמו שהוא עולה ולפעמים פשוט יחזירו למוכר ותקבל זיכוי

פורסם

כבלי הצתה וסלילים זולים משמעותית מאשר בארץ לרכבים גרמניים. כנ"ל מצתים. הבעיה שלא תמיד יש את מה שאתה מחפש. דווקא מסננים טובים של חברות מובילות לא כאלה זולים מחנויות טובות.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...