Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי vw golf mk 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדיהוו נמכרה סוף סוף.

כרגע אני מחפש רכב אוטומטי, יפני או גרמני, מה שבטוח לא קוראני יותר בחיים.

ראיתי ונהגתי מרחק של 30 קילומטר על גולף 1600 אוטומטית, הרכב עם 76 אלף קילומטר, שנת 1990.

מבפנים הוא שמור בצורה מדהימה, הכל מקורי ושמור ועד לפני שנה טופל במוסך המרכזי.

הגיר מעביר מצויין הילוכים והמנוע סוחב גם כן מצויין.

הרכב ברמת איבזור מינימלית נורא, אין חלונות חשמליים ואין שעון טורים או מראות חשמליות, האם זה הדגם של ה 75 כוח

כי איך אני יכול לדעת את ההבדל בין ה 75 ל 100?

מבחוץ יש לו צבע כסוף אפור מקורי, אין פגיעות שילדה, תוקנה פעם אחת כנף.

רציתי לדעת כמה עולים טיפולים כאלו, ואילו בעיות יכולות לנבוע מהרכב?

ואם אפשר עוד פרטים על הרכב, כמו האצה, מהירות סופית וכדומה, וגם האם שווה לקנות ב 14K המחירון 19K

והאם זה רכב אמין ומהנה

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

100 HP לגולף 1.6 שנת 90?! אין סיכוי.

ה1.8 משנת 90 היא עם 90HP.

מה אתה מחפש ברכב?

מה היד? (להיות בטוח שהק"מ אמיתי..)

מה התקציב?

אני לא מכיר מספיק את הגולף הזו בשביל לענות לך האם היא טובה או לא, אבל אם תתן תקציב אולי נוכל להתאים לך רכב שיתאים לך יותר ממנה. אני הייתי מעדיף לנסות למצוא רכב חדש יותר, גולף משנת 90 היא בת 15.

גיא

פורסם

לא רוצה להיות חטטן, אבל זה מה יש ;) -

לא אמרת שאתה מבית "מבוסס"? לא כדאי להשקיע קצת יותר ולקנות משהו יותר מהנה/מפואר/בטוח? (מחק את המיותר)

פורסם

אתה צריך לשנות את השם....:-P

ציטוט

"הדיהוו נמכרה סוף סוף.

כרגע אני מחפש רכב אוטומטי, יפני או גרמני, מה שבטוח לא קוראני יותר בחיים."

פורסם

הרכב הוא יד שניה, הבעלות ליד הנוחכית הועברה ב 97, המוכר טוען שהרכב של בעלה של אחותו, חשד לסוחר, לכן אמרתי לו שאני מוכן לנסוע איתו עד לתל אביב ולפגוש את הבעלים האמיתיים שרשומים ברישיון, וכמו כן אני רוצה ללכת לבדיקה.

ומי שרשם שאני מבית מבוסס, מה הקשר תסביר לי? אני חוסך את הכסף ללימודים בעתיד אחרי הצבא, עכשיו אני בעתודה.

אני מחפש רכב בתקציב של עד 15 אלף שקל אוטומטית ומנוע לא יותר מ 1600 סמ'ק, ורכב לא מתחת לשנת 90.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לא רוצה להיות חטטן, אבל זה מה יש ;) -

לא אמרת שאתה מבית "מבוסס"? לא כדאי להשקיע קצת יותר ולקנות משהו יותר מהנה/מפואר/בטוח? (מחק את המיותר)

גם אני לא רוצה להיות חטטן

אבל אם לאבא יש S500

אז קשה לו לזרוק עוד קצת :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אנ'לא מבין אותכם?

מזה משנה במה אבא שלי נוהג?

זה הכסף שלו זאת זה העיסוק שלו וזה צה שהוא מרשה לעצמו, היות ואנ'לא מרוויח כמו אבא שלי ואני אוהב לרכוש לעצמי דברים כמו רכב, שאני מבקש כאן יעוץ, מהכסף שלי.

וכן אני גם אוהב רכבי אספנות כמו שמצויין בחתימה שלי....

אבל אני מחפש רכב ליום יום.

פורסם

76K ק"מ על גולף שנת 90'??.....

אתה רוצה להגיד לי שהאוטו עבר 5K בשנה??

אתה מבין שזה אחד למיליון נכון?

אם היא באמת שמורה ותקינה והיא מתאימה לך אז לך על זה. אומנם הייתי בוחן בקפידה את העובדה שהיא אוטומטית כדי שהגיר לא ימות לך אי שם בזמן הקרוב...

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

לגולף משנת 1.6 בשנים אלו היה מנוע בעל 75 כ"ס,שקלה 860 ק"ג,האיצה מ 0-100 תוך 15.2 שניות והגיעה ל 162 קמ"ש.תיבת ההילוכים האוטומטית בת 3 הילוכים ובקרה מכנית פשוטה.המנועים ותיבות ההילוכים שירתו את דגמי פולקסווגן עוד מאמצע שנות ה 70,ובטיפול נכון הם מגלים אמינות מופלגת.מונה הקילומטרים המצטבר בגולף מתאפס כל 100,000 ק"מ,כך שלא בטוח שזה מה שהאוטו עשה.בכל מקרה,בדוק חלודות מתחת לגומיות השמשות,תקינות המזגן(סביר להניח של אלכס,אך ייתכן שמקורי),רעשים מהפרונט שעלולים להעיד על תושבות מיתלים קרועות,מצב המאייד(מסובך ויקר לשיפוץ)והעברה חלקה של ההילוכים.סה"כ מכונית טובה ואמינה,אבל איטית למדי ודי "יבשה".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

:? תרשה לי לתקן כמה ילדים פה,

יש לי גולף MK2 שנת 92. קניתי אותה באמצע 2004 עם 120K קילומטר.

שילמתי עליה 18 וחצי.

האוטו מאיץ ל 100 ב 17 שניות, אני נוסע איתו כול יום לנתניה ללמודים, מצב הקילומטר היום הוא 136K.

בערך 35 שקל 80 ק"מ דרך (בנימינה לנתניה וחזרה). ואפילו אם יש רמזור פה ושם ויש איזה פקק קצר.

זה דגם הFUNCTION שהוא בא עם אבזור טוב יחסית לשנה, קומפוננטים באוטו , צמיגים 14 אינץ רחבים 185. מזגן יש אבל של אלקס (המדבקה שלו לא יוצאת מהאוטו !!).

והמונה חן פרחי הוא עד 999,999KM. לא 99,999KM כמו שאתה מתאר, זה לא סוזוקי סוופט.

האוטו שלי הוא כולה מנוע 1300. 55HP. קליק קטן של המפתח המנוע פועל, 5 הילוכים + R.

שעון טורים הוספתי של R TYPE. מנורות הלוח שעונים והמד טורים הם מנורום כחולות משהו פצצה,

ידית נוחה,. מרווח מעולה ברכב, נסיעה שקטה ונוחה. האוטו יציב מאוד,

ובמקרה שלי ....סגרתי עם האוטו 135 ק"מש :| . אבל לחבר יש כמו שלי רק 1600 הוא סגר 165 קמ"ש זה רק אם מעניין אותך המהירות סופית והאוטו שלו מאיץ למאה ב14 שניות. (הילוכים 5).

ההגה ישר פלס. לא עבר כיון פרונט עדיין.

זה המצב של האוטו בינתיים וזו דעתי (גם אני גרמתי למכה בכנף אבל אני מסדר את זה השבוע.).

תמיר

פורסם

קראתי והבנתי, אבן למד הקילומטר יש 999,999

ולא עד 99,999.

מישהו יכול לספר לי לגבי צריכת דלק?

תודה.

כפיר

פורסם

1600? כ 1-12

1300? כ 1-14

1400? לא יודע תעשה ממוצע... :wink: .

אתה יכול למצוא מכוניות יותר חסכונית אבל להתפשר בנוחות ובמרווח מקום ובאמינות של פולקסווגן.

תמיר

פורסם

טעות שלי-במודלים הישנים יותר המונה המתאפס כל רק 5 ספרות.ולתמיר .א-ילד הייתי 20 שנה לפני שנולדת...ובגולף הזו נהגתי כשעוד הייתה חדשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרכב המדובר בתחילת ההודעה נקנה היום, על ידי.

אני מרוצה ממנו מאוד, רכב ממש מצויין עם 76 אלף קילומטר יד שניה.

רק עכשיו המד קמ'ש הפסיק לעבוד, מישהו יודע מה הבעיה?

תודה.

כפיר

• תוכן חדש...