Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נהנה ממנו יופי, אבל למה אני צריך לשלם פי 3 על טיפול פוליש בגלל שקיבלתי רכב עם צבע בעייתי "לכאורה"?

 

 

מעבר לנזק עתידי שעלול להתפתח ויפגע בסחירות, אני רכשתי רכב בן 4 עם צבע מקורי שהתקלף בפחות מחצי מהמחירון שלו.

לא סביר, השאלה אם הצבע אכן מקורי, יש לא מעט מכוניות שנפגעות טרם מסירתן ללקוח ועוברות תיקוני צבע שבאופן כמעט בלתי נמנע נופלים באיכותם מצביעה מקורית על פס הייצור. בכל מקרה אם רכשת את ה 208 בפחות מחצי מחירון בזכות קילופי צבע הרווחת יופי של אוטו בכלום כסף, פוליש משולש מחיר ( לא כל כך מבין איך פוליש כזה עוזר לקילופי צבע, אבל נניח לזה ) עדיין צריך להשאיר אותך עם חיוך גדול.

פורסם

את ה208 רכשתי חדשה מהיבואן, נתנתי כדוגמא את הרכב הקודם כתשובה לשאלה למה המצב הנוכחי מפריע לי, משום מה זה לא נראה ברור.

פורסם

ובאוטו החדש יש כבר קילופי צבע, או שהענין הוא תאורטי ? גם לא ממש ברור. מכיר קצת פז'ו וסיטרואנים, גם עתיקים למדי, לא זוכר שיש להם בעית צבע יוצאת דופן, מכיר גם ומאוד מקרוב 208 שאוטוטו חוגג שנתיים ולא רואה בעיה לא בצבע, לא בברק, ודאי לא קילופים. סביר להניח שאוטו כזה שכזכור אינו מהיקרים במיוחד, לא זוכה לאותו מספר שכבות לכה כמו מרצדס ודומיו, אבל להערכתי גם לא פחות ממתחריו לקטגוריה, בכל מקרה באמת מסקרן למה הנושא זוכה אצלך לתשומת לב יוצאת דופן שכזו, תשומת לב שאינה שכיחה אצל קוני רכב חדש. אם יש אכן בעיה, מפנה אותך לפתח תשובתי הקודמת.

פורסם

הדיטיילר הוותיק שלומי העלה פרוייקט על 208, שגם הגיעה עם מעט מאוד לכה על הצבע, מה שגרם לפרויקט שלו להיות מורכב במיוחד.

תקפיד להגן על הצבע.

 

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

הרכב אצלי חודש וחצי~, אם היו מתחילים קילופי צבע בתקופה הזו לא הייתי נשאר כל כך סבלני (עדיין , זה רכב חדש מהניילון...)

 

זה נושא שזכה לתשומת ליבי כ אני קצת פדנט,והדבר הראשון שעשיתי כשקיבלתי את הרכב היה להכניס את הרכב לדיטייליר לטיפול פוליש, לטפל בסרווילים שהיו ולשמור על צבע הרכב כמה שיותר (כרגע הטיפול נדחה, על לבירור נושא הצבע).

כשלב מקדים לטיפול בודקים את עובי הצבע, ושם התברר שהצבע דק מהמצופה.

 

בכל מקרה, קצת חרגנו מנושא השרשור...

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

צבע המכוניות נפגם אבל היבואנים "שכחו" לספר ללקוחות - אתר The Car

 

מאת: בני ברק

"מכוניות שאוחסנו בנמל אשדוד נפגעו בגלל עבודות הרחבת הנמל.

היבואנים קיבלו פיצוי והמכוניות עברו 'פוליש', אבל לא כל הלקוחות קיבלו את המידע שמגיע להם.

הנהלת הנמל: "לא נגלה לכם באיזה יבואן מדובר"

מי שקיבל לידיו לאחרונה מכונית חדשה אשר הגיעה ארצה דרך נמל אשדוד

עלול לגלות בחודשים הבאים פגמים שונים בצבע שלה ,,,,,,,

לאחר שהתגלו הנזקים, ואל המקום נשלחו שמאי רכב לאמוד את ההיקף הכספי שלהם.

הגיעה הנהלת נמל אשדוד להסדר פיצויים עם יבואני הרכב, ואלה ביצעו טיפולי "פוליש" במכוניות שניזוקו.

כל שידוע לנו, לא כל הלקוחות שרכשו את המכוניות ה"מטופלות" זכו לגילוי נאות אודות הנזקים

שנגרמו להן או לגבי טיפול הפוליש אשר "מגלח" מן המכוניות שכבת צבע" ,,,,,

 

עצתנו לכם: מי שכבר קיבל את מכוניתו החדשה, ומי שצפוי לקבל מכונית חדשה בשבועות הקרובים

ייטיב לעשות אם יקדיש תשומת לב לבדיקת איכות הצבע על מכסה המנוע, הגג ותא המטען.

אם מתגלים פגמים זכותם לדרוש פיצוי מיבואן הרכב.

בדוק את הנושא.

 

 

 

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפי דעתי בארץ שלנו מתאים רק לבן, כל צבע אחר דורש התעסקות אינסופית ולבסוף הבלתי נמנע השמש שורפת את הלקה אחרי כמה שנים בודדות, לא שווה.

בארץ שלנו רק לבן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם 

רכשתי רכב חדש לפני שנה ניסן איקס טרייל ו במהלך השנה בכל פינה אפשרית הצבע מתקלף מכל פגיע הכי קטן שפוגע באוטו מגרגירים של אבנים 

בדלתות בקורה בגג במכסה מנוע בציידי דלתות איפה לא ?

פניתי לחברה שכמובן בורחת מאחריות איפה אוכל לבדוק אם יש מספיק מיקרונים בצבע או להביא מומחה בנושא זה 

שלום לכולם 

רכשתי רכב חדש לפני שנה ניסן איקס טרייל ו במהלך השנה בכל פינה אפשרית הצבע מתקלף מכל פגיע הכי קטן שפוגע באוטו מגרגירים של אבנים 

בדלתות בקורה בגג במכסה מנוע בציידי דלתות איפה לא ?

פניתי לחברה שכמובן בורחת מאחריות איפה אוכל לבדוק אם יש מספיק מיקרונים בצבע או להביא מומחה בנושא זה 

×
×
  • תוכן חדש...