Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיד בריאות/חכם בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות לצמיד חכם לאשתי.

כרגע יש לה את הUP24 אשר בסך הכל היא די מרוצה ממנו אבל הבלאי הגיע מהר יחסית והחומר מתחיל להתפרק.

אשמח להמלצה למשהו בסגנון עם דרישות הבאות:

1. מנטר שינה עם פירוט (שינה עמוקה וכו')

2. סופר צעדים ומודד מרחק

3. רצוי שיהיה גם שעות

4. עדיפות שלא יהיה מקושר לשיחות והודעות של הפלאפון.

5. שאר הדברים זה בונוס ואם יש אפשרות ולא יקר שיהיה עמיד למים

מקום הקנייה יהיה בארהב בגלל העלות זולה יותר.

תודה!

פורסם

משתמש כבר מעל שנה בצמיד ההכי פשוט של שיאומי, עלותו כ50 שקלים למשלוח לארץ והוא עושה כל מה שביקשת, אומנם הוא מעבר גם שיחות אבל אפשר לבטל את זה דרך האפליקציה.

מאוד מרוצה מהצמיד ובעקרון משתמש בו למעבר שיחות וכשעון מעורר ומדד לכמות שינה

פורסם

קארטמן, שאלה-

האם יש אפשרות לשים את הצמיד על הרגל? האם האלגוריתם שמתרגם את התנועות לספירת צעדים יודע לעבוד על תנועת הרגל?

תודה.

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

יש לי את אותו הצמיד. בהגדרות ניתן להכניס רק יד ימין או שמאל. אין אופציה להגדיר רגל.

לא ניסיתי לשים על הרגל כיוון שזה לא עולה לי על הרגל...

קארטמן, שאלה-

האם יש אפשרות לשים את הצמיד על הרגל? האם האלגוריתם שמתרגם את התנועות לספירת צעדים יודע לעבוד על תנועת הרגל?

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
קארטמן, שאלה-

תודה.

אני נסיתי ליום (אחרי שקצין מ"צ הורה לי להסיר אותו). זה אפשרי מבחינת הצמיד, לא בטוח שתצליח לסגור אותו.

אני רזה מאוד והצמיג נסגר בלחץ. הסרתי אותו כעבור יום אחרי שהעור התחיל להשתפשף. מה גם שאי אפשר להקיש על הצמיד כדי לבטל רטט של התראות, כך שהוא ממשיך לרטוט לזמן מה.

בסופו של דבר העברתי אותו לצוואר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בצבא כשהרסר באיזור הייתי מוריד את הצמיד ושם בכיס, לפעמים הייתי שוכח שזה בכיס ובסוף יום הצעדים היו נספרים בכל זאת. מה שכן הרצועה לא מספיק ארוכה כדי להלביש את זה על הרגל, ניסיתי.

פורסם

יש לי את הדור הראשון, ללא חיישן דופק. בדגמים עם הדופק אין אופציה להגדיר אותו לצוואר.

הוא מודד שינה וצעדים, אבל מדייק משמעותית פחות מאשר על היד, במיוחד בשינה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני גם עם הדור הישן, הפיצ'ר של הדופק מיותר לטעמי.

בנוגע לדיוק המדידה עדיף שיהיה על היד, כי כל תנועת גוף שלך הולכת ביחד עם הידיים, בעיקר בשינה.

אתה יכול לקנות לו צמיד אחר ולהפוך אותו לתכשיט, עשיתי את זה וקיבלתי המון מחמאות וזה בלט מאוד, עד שהרסתי את הצמיד בטעות וחזרתי לשחור המקורי, כנראה בעקבות השרשור הזה אזמין היום בערב צמיד נוסף.

פורסם

בחודש הארון משתמש ב- xiaomi mi band 2, צעצוע נחמד.

מנטר שינה עמוקה וקלה, בודק צעדים, קלוריות, מרחק, מעקב משקל, דופק, שעון מעורר (על ידי רטט). את כל ההתראות לגבי קבלת הודעות, שיחות וכו' ניתן לבטל באפליקציה שמתקשרת איתו. זמן העבודה של הסוללה לאחר ביטול כל ההתראות כ-20 ימים.

כתבתי שזה צעצוע נחמד מכיוון שבדיקת הדופק בזמן מנוחה לא ממש מדויקת לפחות בהשוואה למכשיר בדיקה שנקנה בקופת חולים. הצמיד לא תמיד מצליח לבדוק דופק באופן תקין בזמן שהיד מזיעה. בזמן מקלחת כמות הצעדים קופצת בצורה לא הגיונית.

בקיצור, לפחות במכשיר הזה שעולה כ-30 דולר הטכנולוגיה לא מבושלת מספיק.

מי שמעוניין בו על מנת למדוד מרחקים ולא רוצה לסחוב פלאפון בזמן הליכה/ ריצה הצמיד הוא פיתרון מצוין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...