Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני הלכתי לראות רכב ועל הרכב התגלו סימנים של נזקי ברד. מדובר על כמה נגיעות על המכסה מנוע וכמה על הגג, יש עוד כמה על הקורה. סך הכול לא עובר את ה-15 מכות פח קטנות.

רציתי לשאול במידה ואני כן לוקח את הרכב מה סדר גודל לתקן כזה דבר.

הבנתי שאפשר לתקן את זה בשיטת PDR מישהו יודע מה סדר גודל התיקון בערך(הערכה גסה)?

ובכללי כמה נהוג להוריד על כזה דבר מערך הרכב.

יש לציין שהמעיכות קטנות יחסית וללא קילופי צבע או התפוצצות לקה, חלק על הגג, מכסה מנוע וקצת על הקורות.

תודה רבה!

פורסם

זה לא זול במיוחד. יכול להגיע ליותר מ 1500 ש"ח מינימום. אין ירידת ערך כי לא רואים שום

דבר אחרי התיקון - והצבע נשאר מקורי.

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אני הלכתי לראות רכב ועל הרכב התגלו סימנים של נזקי ברד. מדובר על כמה נגיעות על המכסה מנוע וכמה על הגג, יש עוד כמה על הקורה. סך הכול לא עובר את ה-15 מכות פח קטנות.

רציתי לשאול במידה ואני כן לוקח את הרכב מה סדר גודל לתקן כזה דבר.

הבנתי שאפשר לתקן את זה בשיטת PDR מישהו יודע מה סדר גודל התיקון בערך(הערכה גסה)?

ובכללי כמה נהוג להוריד על כזה דבר מערך הרכב.

יש לציין שהמעיכות קטנות יחסית וללא קילופי צבע או התפוצצות לקה, חלק על הגג, מכסה מנוע וקצת על הקורות.

תודה רבה!

במקרים כאלו,מומלץ לקבל חוות דעת של שמאי המתמחה בנזקי ברד ועבודות על יבש,כמו חברת דרומר בע"מ שמאות מורשת

ולקבל דוח רשום ומפורט לפי סוג הרכב,שנתון,עלות הרכב ועלות הנזק ומקומות הנזק,כמו גג חייב פרוק מבפנים ומחסה מנוע,

מומלץ פרוק לפני ואם הנזק על פח או אלומיניום(לרוב אלומיניום לא ניתן לתקן מושלם או כלל לא)פח כפול ועוד פרטים...

שלא תיתפסו אותי במילה,שמאיים מורשים היום מאשרים במקרים בפגיע מברד לPDR בין 300ש עד 1000ש לכל פגיע.

בהצלחה13451002_742125025889930_8378639707077862759_n.jpg13494892_742125045889928_5710114467401136988_n.jpgזה עבודה שלנו

עריכה אחרונה על ידי יעקב אלטר
פורסם
זה לא זול במיוחד. יכול להגיע ליותר מ 1500 ש"ח מינימום. אין ירידת ערך כי לא רואים שום

דבר אחרי התיקון - והצבע נשאר מקורי.

יוגב

רק לפרוק והרכבה של הגג (פנימי)מאשר שמאי סכום בין ש1000-1500ש

הכי טוב שמאי מורשה ודוח עולה כמה מאות שקלים ואין ויכוחים ואפשר לכזז מעלות הקניה

אני לא צודק יוגב???

פורסם

כן תיקון גג זה לא פשוט כי צריך לפרק את החלק הפנימי (גם בתיקון פחחות זה לא זול) שמעלה את המחיר.

איו לי מושג מה בדיוק הנזק? אבל זה יעלה הרבה. לאחר התיקון במידה וזה יבוצע מקצועי

לא תהיה ירידת ערך.

פורסם

יש אכן פגיעות על הגג, על המכסה מנוע זה הרבה יותר קריטי כי זה בולט הרבה יותר לעין וגם מפריע לי באופן אישי.

ולמה הפגיעות בגג מיקרות את הסיפור אם מדובר על טכנולוגיות הPDR

פורסם

יוגב גם אמר לך שרק פרוק הגג (פנימי) והרכבתו חזרה תעלה 1000ש-1500ש תלוי איזה רכב והאם יש גג פנורמי ומאיזה סוג.

ויתכן יש חלקי הרכב שמאלומיניום ואו פח כפול וגם מסובך לתקן ולפעמים אי אפשר,תעלה תמונות תגיד איזה סוג רכב???

אבל למה כל זה???תזמין שמאי מורשה והוא הכל לא רק יגיד לך,יתן לך דו"ח מפורט ומחושב על סכום לפי כל הפרמטריים

שנתון,סוג הרכב,סוג הצבע,סוג הפח,מצב פגיע וכו"...

בהצלחה

פורסם

אם זה גג פנורמי, אזי הוא עשוי מזכוכית ואיזה פגיעות ברד יכולה להיות לזכוכית.

בלי קשר... פירוק דיפון גג ברכב רגיל לא לוקחת יותר מחצי שעה.

פירוק והרכבה ב 1000-1500 ש"ח... עבור שעת עבודה! יפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...