Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF MK4 1.8 בעיה בהעברת הילכוים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הרכב שלי פולקסווגן גולף גיר אוטומט עושה לי בעיה בהעברת הילוכים במצב בו הרכב נמצא בעליה בכביש ולו הכי הקטנה ואני אסביר:

הרכב עבר שיפוץ גיר במכון מורשה ולפי דעתי נעשתה עבודה מדייקת, אך הבעיה היא כזאת,

בכול פעם בו הרכב מתקרב לכיוון עליה בכביש ולו הכי קטנה שלא תהיה אפילו סתם שיפוע הרכב ישר מקפיץ את הטורים ולא מעביר את ההילוך! (לא משנה באיזה הילוך הרכב נמצא) עד אשר העליה נגמרת ולאחר מכן רק בירידה ההילוך משתחרר.

כשפניתי למכון הגירים בו שופץ הגיר הוא נתן מענה בכיף חיבר את האוטו למחשב אינו מקורי של החברה וראה שמופיע בעיה בחיישן ה TPS ואמר שהגיר תקין לחלוטין ושאין כל בעיה איתו וכן הפנה אותי לחשמלאי הרכב כדי לטפל בתקלה.

אך אני לא עשיתי כך החלטתי שאני הולך למוסך מורשה לבדוק את התקלה ולקבל מענה מהמן לתקלה.

לאחר ביקור במוסך מורשה חיבור למחשב ואיתור תקלה נאמר לי שהבעיה היא במד זרימת אוויר AIR MASS MASTR ולא ב TPS החלק הוזמן מבוש לדיקו והוחלף מקורי לא תחליפי כמובן והורכב.

אך לצערי זה לא פתר את התקלה!

ואני ממש מבואס החלפת החלק לא היתה זולה בכלל ולא נתנה לי פתרון.

אני כבר אובד אצות עזרו לי בבקשה מי שידוע מכיר או חווה תקלה כזאת.

אולי רון "ממוסך רון" יוכל לתת מענה, אני כבר מיואש!

נ.ב.

חשוב לציין שכאשר הרכב מגיע לישורת לאחר העליה או לירידה הוא מיד מחליף את ההילוך ונרגע.

חברים אני אשמח לכל עזרה בנושא...

פורסם

מרק אשמח לעשות זאת אך אני נמצא קצת רחוק בימים אלו מת״א...

הייתי שמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזאת?

האם מישהו יודע מה הפתרון לבעיה אשר תיארתי...

מה לפי דעתך?

פורסם (נערך)

אם אתה נהנה מניסויים חיים ברכב שלך אז תחזור למורשה. למעשה הם צריכים לזכות אותך על החלפה חיישן מיותרת ואבחון גרוע.מקצועיות לא ממש טובה. בדיוק בקטעים כאלה מוסך רון התפרסם לטובה ולכן באים אליו מכל הארץ . כמו מנתח לב מומחה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודם כל בוודאי שאחזור למוסך

הכסף שלי הוא לא לחינם!

אינני מאמין בשום ניסוי שהוא רק יודע שלפעמים מה שהמחשב אינו מאתר...

מאתר האדם שחווה ב X שנות נסיון תקלות דומות כאלה...

אני מנסה להבין מהי ההשפעה על הגיר בעליה שגורמת לו להתנהג כך?

אולי זה המחשב שלו?

חיישו כל שהוא מה...?

• תוכן חדש...