Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיפת טנדר חדש לחברת מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים הציגה מרצדס את החזון שלה לגבי טנדרים לעתיד הקרוב

לפי דעתי , אם להתעלם ממצב המיסוי הנוכחי, טנדר בקו המחשבה של מרצדס יהיה להיט ענק בתמחור נכון

פורסם

אתה מתעלם מיותר מידי פרטים, גם אם נתעלם מהמתחרים אז יש לו סיכוי.

טנדר זה כלי עבודה, ולכן השיקולים שונים לגמרי.

אמרו את זה גם על האמרוק, שהוא היה לקבלנים, לחקלאים שרוצים להתפנק ושהתמחור שלו נכון יחסית כי הוא לא הרבה יותר יקר מהמתחרים אבל זה "שווה" את התוספת.

על יד אחת אני יכול לספור את מספר האמרוקים שראיתי על הכבישים

פורסם

החזיקו את הסוסים.

מרצדס לא הציגה את הטנדר שלה. היא הציגה שני קונספטים שלו. הרכב עצמו ייכנס לייצור אי שם לקראת סוף 2017.

האם הוא יהיה להיט או סתם עוד רכב בחטיבה המסחרית של מרצדס בדומה לתאום רנו קנגו שיש להם.

בינתיים, הדבר היחיד שיש לי לומר עליו, זה שהשם שלו - x קלאס, מזכיר בעיקר קטגוריית סרטי מבוגרים.

הידיעה:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2649/חדשות/מרצדס-X-קלאס--טנדר-בחליפה

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

יפה, אחרי כמעט 100 שנה (מאז פורד מודל T), שבהם אמריקאים, ואחר כך יפנים, שולטים בשוק הטנדרים, בגרמניה התחילו להתגרד.

אני מאמין שמרצדס יבנו את הטנדר הכי טוב בעולם, הכי מתקדם טכנולוגית, ועם חומרים הכי איכותיים בתא הנוסעים.

רק שהוא לא ייסע, ידליק אורגן אורות ויכתוב Getriebe prüfen, ברגע שישימו עליו ציוד גינון או מקלע של אירגון טרור.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מאמין שמרצדס יבנו את הטנדר הכי טוב בעולם... רק שהוא לא ייסע, ידליק אורגן אורות ויכתוב Getriebe prüfen, ברגע שישימו עליו ציוד גינון או מקלע של אירגון טרור.

או שיבנו אותו אותם פועלים של ניסאן באותם פסי ייצור בספרד וארגנטינה, עם אותו בסיס וקבינה כמעט זהה כפי שאפשר לראות כבר בשלב התצוגה (כי ניסאן תורמת פלטפורמה וחלק ניכר מהמכלולים), ואז כשיתקלקל לחובבי היפניות יהיה קצר בראש מהדיסוננס הקוגניטיבי.

064.jpg064-.jpg

מצד שני, אולי הוא סתם יהיה אמין כמו ספרינטר.

• תוכן חדש...