Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין במוצר הזה, ורציתי לקבל עליו חוות דעת.

מה עמידות המוצר? ממה הוא שונה משאר האוטמים?

האם למישהו יצא להשתמש בו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם זה עמיד פי 2 זה אומר פי 2 יותר איכותי. לא? הרי מה תפקידו אם לא עמידות. אוטם, כשמו כן הוא.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

יש לי את הסונקס, אני משתמש בו אחרי שטיפה.

השאלה אם המוצר של שול יותר טוב בהרבה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

NEO ניקרא כאוטם פולימרי מדור חדש של אוטצים ושניחשב כציפוי הננו נוזלי ויכול להגיע לעמידות בין 6 חודשים עד שנה ויותר

הכל תלוי בידע ביסומו וכמותו ועוד כמה פרמטרים שדיטיילרים מקצועיים עברו הדרכה בחברת SCHOLL

עמידות של 12 חודשים ויותר זה כמו הננו קשיח וגם בטבלה של שול מפרסמים כגלוי על עמידות מינימום

שנה תיראו בתמונה...זה א.

10660311_814136118617746_41295941092696853_n.jpgNEO.jpg

[video=youtube;1R5Ej-YfsQc]

פורסם
יש לי את הסונקס, אני משתמש בו אחרי שטיפה.

השאלה אם המוצר של שול יותר טוב בהרבה?

ב.NEO דור חדש באוטמים כציפוי הננו נוזלי אם אופציות רבות ומשונות ביסום ובכמות ביסום וביחס עבודה

כגון:אורון יזכיר QD,נכון אחד האופציות הפשוטות והמהירות להשפריץ או על רכב כל חלקים כולל שמשות

או על פח,פלסטיקים,גנטיים,אגזוזים וגם שמשות -כלומר עבודה על רטוב....אבל חוזק שלו לעומת SONAX

פי 3 ויכול להגיע פי 5....יש אופציה ב SNOW FOAM...גם על רטוב....מי שרוכש אצלנו מקבל הכל הסבר

חינם וגם אם סכום נאה מקום עבודה והדרכה ואו גם הדגמה חינם...עוד מעט יכתוב שלב ג...אופציה על יבש

(אם כל הכבוד עם SONAX)אני לפעמים עובד אבל זה רמה אחרת כמו אופל ופורשה ושנהם גרמניים

דרך הגב:זהו חומר ניחשב מסוכן ודרושים אישורים כמו MDS ואריזה מיוחדת לקבלתו יבוא שלו מחו"ל

והוא נימכר בין 150ש יותר בישראל כחצי ליטר ולנו יש כמויות מ30ש ויכול להספיק ל3 ביסומים או 1

תלוי לרצון לקוח לזמן עמידות,כלומר בין 4 חודשים ומעלה...

פורסם

לפי דעתי אין לו תכונות של QD, היישום שלו אמנם זהה - רק לרסס, אבל הוא אוטם צבע מהיר וככה צריך להתייחס אליו

אני פעלתי לפי ההוראות על האריזה לקבלת ״תוצאות מיטביות״, ריססתי על אפליקטור מרחתי וחיכיתי אולי דקה... היה מאוד קשה לעשות באפינג ועבדתי הרבה בשביל שלא ישארו סימנים, עכשיו אני עובד בשיטת ״רסס נגב״ וזה עובד יופי.

מבחינת הידרופוביות - מטורף!...ברק מאוד יפה... לגבי עמידות - קשה לי להגיד אבל כבר מספר שבועות יש בידינג יפה.

אני מאוד התחברתי למוצר, שוב לא כ-QD עבור זה אני משתמש ב-V07 אבל לתחזוקת אוטם הוא מדהים.

ד״א כתוב על האריזה שאסור לרסס אותו על השמשה הקדמית (מותר על כל השאר) - יעקב תוכל להסביר למה?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

רגע אני יסביר הכל ועל הכל ויפה ששואלים אותי וחבל רק מי שמוכר לא עושה זאת

אני מציע גם מקום חינם לאחר רכישה נאה בסכום וגם נותן לימוד חינם,רגע יסיים

שלב ב על רטוב....

לשאלתך על שמשות:אפשר על רטוב...חברה לכשהיא ובמיוחד גרמניים לא רוצים אם מישהו

טועה ואו שוכח משהו אז לא רושמים הכל ובמיוחד למורשים דורשים להגיע לפחות

פעם בשנה להישלמות (וגם לגבות 500יוורו לא חינם)ולראות עוד אופציות ולתת טיפים

שלא כתוב באינטרנט

אני באמצע כתיבה לכם על יבש שלב ג....

פורסם
לפי דעתי אין לו תכונות של QD, היישום שלו אמנם זהה - רק לרסס, אבל הוא אוטם צבע מהיר וככה צריך להתייחס אליו

אני פעלתי לפי ההוראות על האריזה לקבלת ״תוצאות מיטביות״, ריססתי על אפליקטור מרחתי וחיכיתי אולי דקה... היה מאוד קשה לעשות באפינג ועבדתי הרבה בשביל שלא ישארו סימנים, עכשיו אני עובד בשיטת ״רסס נגב״ וזה עובד יופי.

מבחינת הידרופוביות - מטורף!...ברק מאוד יפה... לגבי עמידות - קשה לי להגיד אבל כבר מספר שבועות יש בידינג יפה.

אני מאוד התחברתי למוצר, שוב לא כ-QD עבור זה אני משתמש ב-V07 אבל לתחזוקת אוטם הוא מדהים.

ד״א כתוב על האריזה שאסור לרסס אותו על השמשה הקדמית (מותר על כל השאר) - יעקב תוכל להסביר למה?

נכון לא QD אבל פשוטי העם רגיל לפעולה רסס אז QD

פורסם

חברים:דיטיילרים מורשים מייחסים עליו כסוג אוטם פולימרי מדור חדש כציפוי הננו נוזלי עם יכולת עמידות אכן כמו ציפוי הננו קשיח לשנה ויותר

הכל תלוי בידע ביסום בכמות ובתשלום לקוח עבור עבודה יש הרבה פרמטרים,גם שמפו לפני מאיזה סוג ועוד ....

פורסם (נערך)

saharmen - אם השאלה שלך הייתה מופנית אליי אז כן! היישום מאוד נוח (רק ב״רסס נגב״) ולכן אני מרסס אחרי כל שטיפה רגילה (אחרי שטיפה עם Eco Smart אני לא שם)

יעקב - לא חושב שיש קשר בין זה שמרססים את החומר לבין זה שאנשים קוראים לו QD, יש המון חומרים שמרססים והם ממש לא QD.

אתה רוצה להגיד לי שהעמידות שלו היא כמו של ציפוי נאנו רגיל? שנה ויותר? ידע ביישום - זה ספריי נוזלי, לא הבנתי מה הקשר תשלום הלקוח לעבודה? נשמע לא הגיוני...

מחכה לתשובת המומחה ללמה אסור לרסס על שמשה קדמית, ד״א לא מצוין אם זה על רטוב או יבש פשוט לא לרסס על שמשה קדמית

עריכה אחרונה על ידי omripatai

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...