Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב (ליסינג)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדגמים הראשונים היתה פלסטיקה פנימית של צעצוע סיני זןל.

במשלוחים הבאים היה שדרוג משמעותי של תא הנוסעים.

נסעתי בכזו (מהרעשונןת שהגיעו) וזה ממש מחריד איך הפסטיקה שם (לא) שורדת.

מה שכן, לרכב יש תאוצה מדהימה ותא מטען נוח. חוץ מזה, זה רהב בסיסי ביותר בכל מה שקשור לנוחות נסיעה, מרחב פנימי, אבזור ואיכות.

ראיתי ביד2 לא מעט אכבים מהדגם המפואר (אלגנט), לא חושב שהפער גדול ממה שאתה עומד לשלם.

אבל ניראה שאתה ממש נעול ושכל התגובות כאן ממש לא יזיזו אותך מדעתך.

ראפיד מבוקשת? ממש לא!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

תודה על התגובות..

אני חושב שהצלחתם לשכנע אותי לחשב מסלול מחדש!

יש רכב עם מנוע דומה - במחיר דומה - עם צריכת דלק דומה שאתם יכולים להמליץ עליו? במחיר לצורך העניין עד 60K

מה שהכי חשוב לי זה למצוא איזון בין צריכת דלק לבין עוצמת המנוע > לפי מה שאני חושב ה1.4 TSI נותן מענה מצוין אבל אולי אופציות אחרות הם: לאון 2011 - 1.2 ? גולף 2011 - 1.4? פולו 2011/12 - 1.2? או כיוון אחר בכלל?

אגב אין לי בעיה גם לקחת משהו ידני - גם בשביל להוזיל את המחיר וגם אם זה רכב חלש אז לפחות יסחוב קצת יותר טוב.

אשמח לשמוע.

בשביל לעשות את התפנית הזו אני אצטרך להתאמץ קצת מול הבנקים אבל אם באמת באמת שווה, אז..שווה.

אגב בכל מקרה לגבי התגובה האחרונה - ידוע לך אולי אם עליה לכביש של אוק' הפלסטיקה שודרגה?

פורסם

אם עוצמת טורבו וחסכון זה מה שאתה מחפש אז אכן מנוע tsi הוא הכיוון. הייתי בוחר בפולו ידנית משומשת . אחכ באיביזה ידנית. אין בעייה לקנות כזו ממגרש טרייד תוך נקיטת הזהירות והבדיקות המתחייבת כפי שכבר פרטתי.

השילוב של גיר ידני ומנוע tsi נותן גם הנאה וגם אמינות טובה . בשנים -2010-2011 שהזכרת רק תוודא בהיסטוריה שעבר באמת החלפת שרשרת תזמון כי זו היתה בעיה נפוצה.

• תוכן חדש...