Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
elians, מה אתה ממליץ? לגשת למורשה?

יכול להיות שיש כאן קשר כלשהו לכיוון פרונט? אחת הסיבות שהחלפתי את הצמיגים, היא עקב שחיקה לא אחידה בגלגלים הקדמיים בסט הקודם עוד מהבעלים הקודמים. יכול להיות שיש לזה השפעה כלשהי על הרעידות של ההגה? בכל מקרה, אגש לכיוון פרונט בהקדם..

אם יש שחיקה לא אחידה, סביר להניח שיש פה בעיה של פרונט , כל עוד הצמיגים והחישוקים חדשים, גש לבצע בדיקה במקום מקצועי לכך וליישר בהתאם. בנוגע לרעידות , הייתי ממליץ באמת לבדוק את עניין טבעות המרכוז ואת התאימות שלהם בצורה מלאה לנאבה מול החישוק. וכמובן ... שלא יהיו בנויות פלסטיק זול.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הזמנתי טבעות אלומיניום לפי המידה של הנאבה מול הג'אנט.

http://www.ebay.com/itm/291843305040?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

כרגע מורכבות פלסטיק.

בינתיים אגש לפרונט. תודה לעוזרים עד כה, אשמח לעוד התייחסויות.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אני לא זוכר את השם של המקום אבל בעפולה ממליץ על מכון הפרונט בתחילת הרחוב שמול הקניון, באותה שורה של הסוכנות של סוזוקי.

פורסם

לא יכפיש את השם של המקום כי זה מישהו שאני עובד איתו הרבה זמן והרבה צמיגים נעשו אצלו מטעמי ומעולם לא הייתה פשלה, עבודה מקצועית ומחירים טובים. המקום עובד עם המון המון משאיות ואוטובוסים, אז קשה לי להאמין שהוא סנדלר חח, אנחנו אנשים פאשלות קורות, הייתי באותו היום עם 3 מכוניות אז אולי הוא שכח לאזן את האחורה או שסתם הוא דיבר שטויות כי רק ברכב שלי יש את הבעיה, נסעתי בשניים האחרים והם יציבים על הכביש בלי שום רעידה. בכל מקרה, עכשיו שאני יודע שצריך לאזן כמו שצריך את כל הרביעייה אני יחזור אליו וישים לב מה הוא עושה. תודה על העזרה :)

פורסם

עדכון:

הוחלפו טבעות מרכוז לטבעות מתאימות (נחרטו במקום) בפנצ'ריה בנצרת.

הרעידות פסקו לגמרי !

כיוון פרונט בוצע על הדרך:wink:

סוף טוב הכל טוב.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

• תוכן חדש...