Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואז צריכה שעה לתדלק אחרי 300 מייל, וואלה יופי.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא נורא יזמינו פשוט 5-6 ביסטים ויעשו רוטציה כל פעם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הוא ישים לו פשוט סוללה של הSEMI עם עמדת הטעינה שלה, האמת זה יכול להיות פרוייקט מעניין אם מאסק יקח על עצמו, עם כל הטכנולוגיה שבהישג ידו מTESLA וSPACEX(SuperDracos ) + חברות הנשק שישפצרו את הרכב .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 24.1.2021 בשעה 15:46, gadik6 כתב:

אנשים מבוגרים שמשתוקקים לפתוח לעצמם חשבון בפייסבוק, ואז ברגע שזה קורה הם מתחילים להפציץ את כל העולם בבקשות חברות, כתבות וסרטונים

ובאאטסאפ גיפים של "שבוע טוב ומבורך" כל בוקר.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שופט פדרלי מראה לביידן את הדלת, ומקפיא, באופן זמני, צו נשיאותי האוסר על גירוש שוהים בלתי חוקיים.

אבל זה כלום בהשוואה לעוד צו הנשיאותי, אשר מאפשר למעשה לנשים טרנסג'נדריות (נשים שנולדו כגברים) להתחרות בתחרויות נשים בבית ספר ובקולג'.

בתקשורת כמובן חוגגים את הליברליות של הנשיא החדש (שאני לא בטוח אם הוא בכלל יודע מה זה טרנסג'נדר), אבל לדעתי מדובר בהחלטה הזויה, על טהרת ה-PC, שרק תפגע בנשים (אמיתיות) שעוסקות בספורט תחרותי.

מכירים את פלורנס גריפית', האישה אשר מחזיקה בשיא עולם ל-100 מטר נשים?   

אם משווים אותה לגברים אז היא אפילו לא נכנסת ל-5000 המקומות הראשונים...

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

בתקשורת כמובן חוגגים את הליברליות של הנשיא החדש (שאני לא בטוח אם הוא בכלל יודע מה זה טרנסג'נדר), אבל לדעתי מדובר בהחלטה הזויה, על טהרת ה-PC, שרק תפגע בנשים (אמיתיות) שעוסקות בספורט תחרותי.

אולי. אבל אי אפשר להכחיש שיש לזה ערך קומי לא מבוטל:

https://www.thesun.co.uk/sport/8550830/transgender-atheletes-rapper-zuby-weightlifting/

פורסם (נערך)

גדול!! חח.

הכי מתאים יהיה אם אדי הול יצטרף לזה כי הוא אשכרה מסוגל 🤣

World's Strongest Man Eddie Hall Tries a Backflip at 400 Pounds

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

עוד כמה הברקות של הממשל הכי כושל של ארה"ב:

האחראי על מודיעין בממשל הוא פלסטיני פעיל BDS

https://www.israelhayom.co.il/article/843531

(באנגלית כתוב על זה, בעברית לא)

https://www.israelhayom.com/2021/01/29/maher-bitar-and-israels-ideological-elections/

אחד הדברים הטיפשיים שביידן חתם עליהם בימים האחרונים הוא שאסור לקרוא לוירוס שמקורו בסין הוירוס הסיני כי זה פוגע ברגשות הסינים

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/01/26/memorandum-condemning-and-combating-racism-xenophobia-and-intolerance-against-asian-americans-and-pacific-islanders-in-the-united-states/

כמעט שכחתי את דוברת הבית הלבן החדשה שאין לה שום מושג על מה היא מדברת

יש עוד הרבה, קשה לעקוב.

הם פשוט החליטו להשמיד את המדינה

עריכה אחרונה על ידי LotusElise
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

אייל

פורסם

לא, הם (אלו שהריצו את sleepy Joe) החליטו שהם רוצים את השליטה שלהם במדינה בחזרה.
הבנאדם נראה לי חצי דמנטי, הוא יחתום על כל מה שישימו לו על השולחן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל זה מסך עשן לעומת התוכנית הבאמת מעניינת

עכשיו אפשר להכניס את להקת "קץ הדמוקרטיה".

קרה שטראמפ מינה שופטי עליון? עכשיו יש הרבה שופטים שמרניים שלא צפויים למות בקרוב? מה עושים? מוסיפים עוד שופטים!

ההצבעה בדואר עבדה כל כך טוב? נהפוך אותה לסטנדרט! ואם יגידו משהו על זה נקרא להם Voter Suppressors

הרוב בסנאט דחוק ושום דבר לא מבטיח לנו שהוא יימשך? בוא נוסיף עוד מדינות! כולל וושינגטון DC שבכוונת מכוון לא הייתה מדינה.

על הדרך גם נשנה את גבולות המחוזות (שמשפיעות על הנציגים לבית הנבחרים) ככה שבאופן מלאכותי יהיה לנו תמיד רוב!

אם זה לא מספיק אז גם בוועדה במקום נציגים משתי המפלגות מספיק נציגים מהמפלגה השולטת.

מקארתיזם 2.0

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אם זה לא מספיק אז גם בוועדה במקום נציגים משתי המפלגות מספיק נציגים מהמפלגה השולטת.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

https://nypost.com/2021/02/02/oregon-law-decriminalizing-street-drugs-goes-into-effect/

איזה כיף

מהיום כל סוגי הסמים חוקיים באורגון.

אפשר לעצור שוטר ברחוב ולבקש שיעזור לכם להזריק.

כמו מריחואנה החוק הזה הולך להתפשט בארה"ב ושאר העולם יראו שהאמריקאים עושים את זה ויאשרו את זה גם אלצם.

בארה"ב מריחואנה עדיין לא חוקית לפי החוק הפדרלי, אי אפשר להעביר בצורה חוקית מריחואנה ממדינה למדינה ובעל עסק של מכירת מריחואנה לא יכול להפקיד כסף בבנק.

אני בטוח שיאשרו את המריחואנה לפי החוק הפדרלי בקרוב

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה רע? פחות פשיעה.

כל סוחרי הסמים יצטרכו להתחיל לשלם למס הכנסה או למצוא עבודה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני כמה ימים פורסם בכל העולם

"אוקסיו קורטז חשפה: "הותקפתי מינית""

https://www.israelhayom.co.il/article/846607

מישהו שם לב שהיא משקרת כרגיל והיא לא הייתה שם בכלל, היא הייתה בבניין ממשל אחר בוושינגטון שלא הותקף ביום ההוא.

אז היא מגיבה שטויות למי שמפרסם את זה.

היא אמרה שהם לא מכירים את ושינגטון ולא יודעים מה הלך שם.

מי שפרסם את זה עובד בקפיטול.

אומרים שהשטג בדיחה עליה הגיע למקום ראשון בטוויטר בארה"ב, אי אפשר לראות פה אם זה נכון

#AlexandriaOcasioSmollett

AOC היא אחת הדמויות החזקות בממשל ביידן, היא הביאה את כל הצעירים להצביע לזקן בן 78

אייל

• תוכן חדש...