Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

מי אמר שכתבת שצריך?   מתי כבר תלמד עברית?

ומתי אתה, אדוני הפרופסור? כתבת ישר אחרי הפוסט שלי: "אז פתאום אתה לא צריך למסור אותו במתנה". כלומר, לפני רגע כן רציתי למסור אותו? תגיד, עבדת פעם בקרקס? כי עם היכולת הזאת להתהפך באוויר בלי למצמץ – אתה יכול להיות אטרקציה ראשית.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

על חוק רמת הגולן, שנחקק ב-1981, וסיים את השלטון הצבאי שמעת?

זה חוק בדיוק כמו החוקים שרוסיה חוקקה אחרי הכיבוש של קרים ושאר שטחים באוקראינה – חוקים שרוב מוחלט של מדינות העולם, מעל 99%, לא מכירים בהם. ברור לי מאיפה הרוח נושבת כשאני שומעת את זה מפוטיניסט.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

כמובן. לשמור על שליטה בשטח ששולט על כל גוש דן, ונמצא במרחק יריקה ממנו, לרשות הפלשתינית, עם סיכוי גדול שהחמאס ישתלט שם גם עוד כמה שנים, בדיוק כמו שקרה בעזה, זה לא חיוני לבטחון המדינה. מה כבר יכול להשתבש אם נשאיר לנו צוואר של קצת יותר מ-10 ק"מ בלב המדינה.

גם לקרוא אתה לא יודע? כתבתי "מישהו שאני סומך עליו"– זה כבר שולל אותך. תחזור כשתדע להבדיל בין מרת"ח למחסן תחמושת אוגדתי. 😂 

פורסם
לפני 11 שעות, יבגניפ כתב:

עדיין, אתה מתאר את זה כאילו צרפת או מדינות אחרות באירופה מחפשות למוטט אותך ולהחליף אותך בפלסטין חינם. זה לא המצב. ומאוד רחוק מזה. אבל הן כן חתמו איתך על הסכמים שנגזרים, בין היתר, מהאמונה שיש לנו בסיס משותף. והבסיס הזה לא קיים עם סמוטריץ' ובן גביר. והאמת גם לא עם ביבי והחרדלים שסביבו. והאמת? גם לי אין בסיס משותף איתם, חוץ מזה ששונאים אותנו אותם האנשים. אז למה שלצרפתים יהיה?

יש להם ערכים משותפים עם לבנון שנשלטת על ידי ארגון טרור? כי הם ניסו להגן עליהם.

או ערכים משותפים עם הפלסטינים, ששוחטים ילדים ונשים במיטה כי הם יהודים? או הומואים פלסטינאים רק בגלל שהם הומואים? כי הם מנסים לעזור להם על חשבונך.

הם יודעים שיש לאזרחי ישראל ואזרחי צרפת הרבה יותר במשותף, זה לא מעניין אותם. זה רק אינטרסים.

וכן, גם עם אנשי ציונות הדתית וגם עם מפגיני קפלן.

למה אתה כל כך נהנה לשקר לעצמך בשביל לתקוף את הטיפשים בממשלה? תתקוף אותם על שטויות שהם עושים לא על המצאות.

בנושא אחר:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1v5r00iole#autoplay

ההבדל בין רפובליקני תומך ישראל כמו טראמפ לבין דמוקרט אוהב מחבלים כמו אובמה:

"בעבר דווח כי ברק אובמה, הנשיא לשעבר, אמר שנתניהו מוביל את ישראל לבידוד מדיני מוחלט לאחר הודעה ישראלית על בנייה באזור E1, שבאה לאחר הכרת האו"ם ברשות הפלסטינית כמדינה משקיפה. הנשיא, כך נטען, הגיב כמעט באדישות להכרזת נתניהו, טען כי הוא אינו מופתע ואמר כי "ישראל אינה יודעת מה טוב עבורה"."

ברוך בורא הטראמפ.

פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

יש להם ערכים משותפים עם לבנון שנשלטת על ידי ארגון טרור? כי הם ניסו להגן עליהם.

או ערכים משותפים עם הפלסטינים, ששוחטים ילדים ונשים במיטה כי הם יהודים? או הומואים פלסטינאים רק בגלל שהם הומואים? כי הם מנסים לעזור להם על חשבונך.

הם יודעים שיש לאזרחי ישראל ואזרחי צרפת הרבה יותר במשותף, זה לא מעניין אותם. זה רק אינטרסים.

וכן, גם עם אנשי ציונות הדתית וגם עם מפגיני קפלן.

למה אתה כל כך נהנה לשקר לעצמך בשביל לתקוף את הטיפשים בממשלה? תתקוף אותם על שטויות שהם עושים לא על המצאות.

בנושא אחר:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1v5r00iole#autoplay

ההבדל בין רפובליקני תומך ישראל כמו טראמפ לבין דמוקרט אוהב מחבלים כמו אובמה:

"בעבר דווח כי ברק אובמה, הנשיא לשעבר, אמר שנתניהו מוביל את ישראל לבידוד מדיני מוחלט לאחר הודעה ישראלית על בנייה באזור E1, שבאה לאחר הכרת האו"ם ברשות הפלסטינית כמדינה משקיפה. הנשיא, כך נטען, הגיב כמעט באדישות להכרזת נתניהו, טען כי הוא אינו מופתע ואמר כי "ישראל אינה יודעת מה טוב עבורה"."

ברוך בורא הטראמפ.

אתה מבלבל בין שקרים לאינטרסים לאיזה משהו טהרני שלא קיים במציאות. מן הסתם כולם גם צבועים ברמה כלשהי. ומתחזקים קשרים גם עם מי שלא חולקים איתו דבר. ארהב עשתה את זה גם לאורך כל המלחמה הקרה וגם היום.

לצרפתים אין שום דבר משותף עם הציונות הדתית בגרסתה החרדלית כהניסטית, כמו שגם לי אין. הם גם לא תומכי חמאס. "אבל הם רוצחים הומואים" לא רלבנטי לסיפור שלהם שהם עם כבוש ללא יכולת להקים מדינה ולזה שישראל מדברת כהניזם. 

הם, שוב, גם לא פועלים למוטט אותך. אלא מנסים לכאורה ךפחות להביא לפתרון שיטיב עם שני הצדדים.

...

ההתלהבות הצפויה שלך מטראמפ, שעשה את הדבר היחידי שנראה לי נתפס אצלך כמדד להצלחה - הראה שהוא גב גב גבר שלא מתעסקים איתו, עצובה בכל זאת.

מה הלאה? אתה תלך לחטוף כדור בשביל מאחזים של פנטים משיחיים? או תצא במסע הסברה למה אפרטהיד ישראלי הוא טוב?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אובמה צודק. 

איזו שטות זאת, למה אתה מתלהב מזה? הוא נותן לך לעשות דברים שכולם בסביתך לא רוצים שתעשה. היחיד שמרשה לך לעשות משהו שלדעת כול אחד אחר זה טוב. ואתה בהתלהבות במקום להבין שזה יגמר מתישהו ואתה תישאר עם משהו לא טוב. התנהגות שצפוייה מטינאייג'ר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בעבר דווח כי ברק אובמה, הנשיא לשעבר, אמר שנתניהו מוביל את ישראל לבידוד מדיני מוחלט

אובמה עשה המון טעויות, אבל פה הוא צדק לגמרי.

אתה מתעדכן בחדשות? על אמברגו נשק מכיוון גרמניה?  על אנגליה שמדברת על סנקציות? זה בדיוק הבידוד שאובמה דיבר עליו.

על איזה עתיד אתה בונה, כשטראמפ ילך הביתה במקרה הטוב בעוד 3 שנים, אם לא מוקדם יותר מסיבות בריאותיות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

למה אתה מתלהב מזה?

מדיניות חוץ = לצעוק שכולם אנטישמים, ולספר בהתלהבות אחד לשני איזה גבר טראמפ כי הוא מאפשר לבנות כמה שכונות למשיחיים, שאיש מאיתנו לא יגור בהן, אבל יאפשרו לשכנע את העולם עוד קצת שישראל רוצה אפרטהיד דתי מהים לירדן. מצד שני, אז יהיה שוב תרוץ לצעוק שכולם אנטישמים.

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, David32 כתב:

אובמה צודק. 

איזו שטות זאת, למה אתה מתלהב מזה? הוא נותן לך לעשות דברים שכולם בסביתך לא רוצים שתעשה. היחיד שמרשה לך לעשות משהו שלדעת כול אחד אחר זה טוב. ואתה בהתלהבות במקום להבין שזה יגמר מתישהו ואתה תישאר עם משהו לא טוב. התנהגות שצפוייה מטינאייג'ר.

כולם בסביבה בכלל לא רוצים אותנו פה.

אולי נעבור כולם לגור לידך בהולנד ונסגור סיפור.

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

אובמה עשה המון טעויות, אבל פה הוא צדק לגמרי.

אתה מתעדכן בחדשות? על אמברגו נשק מכיוון גרמניה?  על אנגליה שמדברת על סנקציות? זה בדיוק הבידוד שאובמה דיבר עליו.

על איזה עתיד אתה בונה, כשטראמפ ילך הביתה במקרה הטוב בעוד 3 שנים, אם לא מוקדם יותר מסיבות בריאותיות?

כשהממשלות האלה יתחלפו הסנקציות ילכו איתם.

בדיוק כמו שביידן הלך.

לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

מדיניות חוץ = לצעוק שכולם אנטישמים, ולספר בהתלהבות אחד לשני איזה גבר טראמפ כי הוא מאפשר לבנות כמה שכונות למשיחיים, שאיש מאיתנו לא יגור בהן, אבל יאפשרו לשכנע את העולם עוד קצת שישראל רוצה אפרטהיד דתי מהים לירדן. מצד שני, אז יהיה שוב תרוץ לצעוק שכולם אנטישמים.

אבל זה נכון, הם כולם אנטישמים. מתפתחת פה אנטישמיות חדשה.

לך כמה עמודים אחורה לתמונה שגדי העלה - ב10 שנים האחרונות צרפת לא הצביעה בעדך פעם אחת. אחת!

תשקרו לעצמכם שהם רוצים "פתרון לשני הצדדים", כאילו מדינה פלסטינית 2 מטר מכביש 6 יביא ביטחון לתל אביב.

טוב אחי.

וכשאנחנו ניפול, יחזרו לצוד את היהודים כמו דוד שחזרו לאירופה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל זה נכון, הם כולם אנטישמים. מתפתחת פה אנטישמיות חדשה.

לך כמה עמודים אחורה לתמונה שגדי העלה - ב10 שנים האחרונות צרפת לא הצביעה בעדך פעם אחת. אחת!

תשקרו לעצמכם שהם רוצים "פתרון לשני הצדדים", כאילו מדינה פלסטינית 2 מטר מכביש 6 יביא ביטחון לתל אביב.

טוב אחי.

וכשאנחנו ניפול, יחזרו לצוד את היהודים כמו דוד שחזרו לאירופה

לא, ברור, מה שיביא בטחון לתל אביב זה שכונה למשיחיים ליד איזה כפר ערבי. כי אם נבנה מספיק כאלו, ההוא שאסור לציין את שמו ישלח סחבק לפה שידאג לך. וכמובן תוך כדי צריך לבכות הרבה שכולם אנטישמים ונאצים. 

די נו.

אתה באמת חי בסרט סהרורי שבו בעצם הצרפתים והבריטים והגרמנים והאיטלקים רוצים למוטט את ישראל, ובעצם משקרים לכולנו שהם בעד שתי מדינות, אבל בפועל מקדמים את סופה של ישראל בדיפלומטיה מחוכמת? בראש שלך מנהיגי המערב כולם אנטישמים ונפגשים אחד עם השני ואומרים "אההה! נראה ליהודים האלו מה זה! נגיד להם שאנחנו בעד שלום, נחתום איתכם על הסכמי סחר, שלא יחשדו בנו, נעשה איתם עסקים, אבל בסתר! בסתר! נפעל למדינת חמאס 2 מטר מכביש שש כדי שירו על תל אביב קסאמים"?

אתה באמת לא מבין עד כמה מופרע זה נשמע? 

עריכה: סתם, לרקורד: ראשת ממשלת איטליה ביקרה ביד ושם פה ב-2011, לפני הבחירות בהן ניצחה היא דיברה על הקשרים של המפלגה שלה והליכוד, היא באה לכאן אחרי ה7.10. קצת לפני המלחמה היא אירחה את ביבי. ועכשיו אנחנו כפסע מסנקציות מאיטליה. מה נראה לך? שהכל בכאילו והאנטישמית הזו באה לכאן לפני 15 שנה בעצם מה? ללמוד מקרוב איך לחסל את ישראל?

בחייאת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, אני לא חושב שזאת החלטה גרועה.

הגיוני שיהיה רצף טריטוריאלי בין ירושלים למעלה אדומים. זה עיר עם 40 אלף נפש, לא איזה מאחז חור תחת עם 15 משפחות.

ממשלת הפיגור כהרגלה משווקת את זה לבייס המשיחי שלה באופן שרוב העולם רואה כמו אצבע בעין.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אמברגו נשק מכיוון גרמניה?  על אנגליה שמדברת על סנקציות?

יש שם גם הרבה ביקורת פנימית למהלכים האלה. מזכיר קצת את ההתנהלות שלנו. ממשלה בלי תמיכה מהציבור שעושה מהלכים קיצוניים כדי לשרוד בשלטון.

לא יודע כמה זה אמיתי או סתם הצהרות, ראיתי שאיזה יצרן נשק גדול בגרמניה שוקל להעביר את היצור לארה"ב בגלל ההחלטה הזאת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כשהממשלות האלה יתחלפו הסנקציות ילכו איתם.

ווישפול ט׳ינקינג זו לא תוכנית עבודה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

האמת, אני לא חושב שזאת החלטה גרועה.

הגיוני שיהיה רצף טריטוריאלי בין ירושלים למעלה אדומים. זה עיר עם 40 אלף נפש, לא איזה מאחז חור תחת עם 15 משפחות.

לא חושב שגם את מעלה אדומים היו צריכים להקים. וגם לא את אריאל. אבל מילא, זה לשרשור השני

לפני 6 דקות, פינדר כתב:

ווישפול ט׳ינקינג זו לא תוכנית עבודה.

זה די כן במקרה הישראלי, לפחות ב-15 שנים האחרונות, מאז שהדת השתלטה כאן סופית

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

לא חושב שגם את מעלה אדומים היו צריכים להקים. וגם לא את אריאל

יכול להיות, אבל המקומות האלה כבר קיימים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

לא חושב שגם את מעלה אדומים היו צריכים להקים. וגם לא את אריאל. 

זה די כן במקרה הישראלי, לפחות ב-15 שנים האחרונות, מאז שהדת השתלטה כאן סופית

האם גם את אוניברסיטת ת"א..  לא היה צריך להקים. (לכאורה)
האוניברסיטה נמצאת בשטח כבוש אשר נכבש ב 1948 (חורבות שייח' מוניס).

אם אתה מאשים את הדתיים המשיחיים,  בכל הבעיות והכיבושים משחר הקמת המדינה.
מעניין בני כמה היו בן-גביר וסמורטיץ ב 1967 ..  (מלחמת ששת- הימים)
ומי הייתה ההנהגה הימנית המטורללת, אשר כבשה שטחים ב 48-67 ..  אשר בזכותה יש לך מדינה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 47 דקות, ליין מן כתב:

האם גם את אוניברסיטת ת"א..  לא היה צריך להקים. (לכאורה)
האוניברסיטה נמצאת בשטח כבוש אשר נכבש ב 1948 (חורבות שייח' מוניס).

אפילו במפת תוכנית החלוקה של כ״ט בנובמבר 1947, שטח אוניברסיטת תל אביב נכלל בבירור בשטח שיועד למדינת היהודים. והיום חוץ מהפלסטינים אף אחד לא טורח להזכיר את גבולות 1948, כאילו מעולם לא היו קיימים.

מפת תוכנית החלוקה, כ”ט בנובמבר 1947

פורסם (נערך)

נגיד את זה ככה... שרדנו בין השאר מכיוון שלא הסתפקנו בשום תוכנית חלוקה. הכרה בינלאומית זה טוב בתור בסיס, אבל אם אתה לא קובע עובדות בשטח עם דם אדמה וחרב, זה לא יחזיק.

כשגורמי חוץ מתכננים מדינות, נו, אנחנו יודעים מה קורה. לא רק בישראל. כיבוש יוצר שגשוג. כיבוש זה טוב. יותר כיבוש יותר ביטחון. יותר עתיד.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...