Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני כבר תקופה ארוכה מחפש עבודה בתחומנו האהוב ללא מענה.

שרשור מציאת עבודה בתחום יכול להגדיל משמעותית את סיכוי המציאה לי, ולאחרים רבים.

לא מצאתי פוסט בנושא, לכן אשמח אם אחד המנהלים יוכל לנעוץ.

לגבי שאר הפורום - כל מי שמכיר, שמע, מחפש לגייס בעצמו - אשמח אם תוכלו להעלות בקשות לכאן.

פורסם

אתחיל :)

גיא, 24, מחפש עבודה באזורים חדרה-תל אביב.

סוגי המשרות אותן אני מחפש: נציג נסיעות מבחן, נהג שינוע ב', נציג תפעול.

ניתן לפנות אלי בפרטי לקבלת כל הפרטים הרלוונטים.

תודה, שבוע טוב לכולם.

פורסם

באיזה תחום בעולם הרכב?

בכל אופן גם אני מחפש,בתחום המכירות,טרייד אין וכו'.

אני רק אגיד דבר אחד,בעיקר בתחום הרכב הכול זה קשרים.

אין לך קשרים יהיה לך קשה להתברג בפנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מסכים בכלל. לי לא היו קשרים בכלל, ופשוט הגעתי לראיונות עבודה עד שהתקבלתי ( לקח בדיוק שניים, כאשר בפועל הראשונים התמהמהו עד שהחליטו להחזיר תשובה חיובית ). שים לב שהמשכורות בענף מאוד שונות. איש תפעול ירוויח עשרות עד מאות אחוזים פחות מנציג מכירות.

פורסם

אני ממש לא מסכים עם מה שנרשם כאן.

פעמיים נכנסתי לעבוד בתחום הרכב ותמיד זה היה ללא קשרים.

צריך להתמיד, לנסות להיות יצירתי ולעקוב אחרי אתרי הדרושים והאתרים של החברות הרלוונטיות בתחום.

למרות שפרסמתי את הקישור בשרשור הרלוונטי אוסיף אותו גם פה:

https://my.tomigo.com/p/JUclf

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שיהיה בהצלחה גיא.

אני אתן לך את המלצתי להתרכז בעיקר בנסיעות מבחן.

לא להיות בשינוע רכבים או תפעול.

פורסם

אהלן חברים תודה על ההענות.

אני אכן מעדיף מעל לכל את תפקיד נסיעות המבחן, אך לאור העובדה שאני כבר תקופה ארוכה לא עובד, אני מכוון לשני הכיוונים.

הייתי מועמד לתפקיד במספר חברות גדולות, אך לבסוף לא התקבלתי באף אחת מהן.

אלעד- תודה על הקישור לטומיגו, לצערי מרצדס זו אחת מהחברות הללו שלא התקבלתי אליהן.

פורסם

רד מהעניין הזה של נהג שינוע בליסינג

מבטיח לך שיש דרכים יותר קלות להרוויח שכר מינימום

אולי בהשכרה\נסיעות מבחן\תפעול זה שונה, אבל שינוע ליסינג זה גיהינום שלא שווה את הכסף.

נ.ב.

מצטרף לכל אלה שהתקבלו בלי שום קומבינה וקשרים, זה יותר בכיוון של "יש לך דופק? מעולה, קח כרטיס עובד"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברור שהגיע להיות נהג שינוע זה קל, אבל לעבודה באולם תצוגה, מכירות וכו' זה הרבה קשרים מנסיון.

כמעט כל עבודה שדורשת קצת יותר מדופק.

נהג שינוע מרוויח 5000 ברוטו ביום טוב.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ושוב אציין שלא היה לי שום ניסיון במכירות כשהגעתי לעבוד בחברה שעבדתי בה, ועדיין התקבלתי בלי קשרים ובלי מזימות.

זה תחום שאני חושב לגלוש אליו.

העניין הוא שחשוב לי גם לנהוג.

תוכל לפרט טיפה על סדר היום?

פורסם

סדר היום מאוד פשוט - למכור כמה שיותר. חשוב לדעת שלהיות סוכן מכירות זה לא פשוט ברמה המנטלית. קודם כל כל הזמן אתה נמדד במבחן התוצאה. לפעמים זה יכול לתסכל אבל פשוט צריך לדעת לקבל ולחיות עם זה. כל חודש, לא משנה אם זה היה המוצלח ביותר שלך - הכל מתאפס וכולם מתחילים מאותה הנק. למי שיש זיקה לתחום הרכב יש לו סיכויים גבוהים יותר להצליח לדעתי - אבל זה לא בהכרח. בעקרון רוב היום ההתעסקות היא יצירת ושמירת קשר עם לקוחות שהיו אצלך וניסיון איתור של לקוחות חדשים. במהלך העבודה אתה מאוד עצמאי ולכן ככל שתשקיע יותר - תרוויח יותר. יש סוכנים שמסתפקים במינימום ויש כאלו ששואפים גבוה יותר. מה שכן, כל יום לומדים דברים חדשים.

• תוכן חדש...