Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60k לסקודה פביה 1.2 - 2200 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום קיבלתי הצע"מ ממוסך סקודה נתניה בסכום של 2200 שקל (פלגים, מסננים, שמן מנוע, ולא זוכר מה עוד) (כמו כן אמר לי שזה תחליפי כדי להוזיל לי).

זה נשמע לי יקר בצורה קיצונית.

מה אתם אומרים? מה ההבדל במחיר בין מוסך מורשה של סקודה לסתם מוסך?

המליצו לי על מוסך סבנה ביפו.

אודה לעזרתכם. קצת דחוף כי תכננתי ללכת מחר בבוקר לטיפול..

פורסם

פלגים ומסננים לא מגיעים ל 2,200 שקל. מה בדיוק כללה הצעת המחיר?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פלגים ומסננים לא מגיעים ל 2,200 שקל. מה בדיוק כללה הצעת המחיר?

אני די בטוח שהוא אמר לי :

החלפת כל השמן (מעריך שדיבר על שמן מנוע)

החלפת 3 מסננים : אבק , ועוד 2 לא יודע איזה

פלגים

נוזל קירור

לא זכור לי משהו נוסף..

האם זה משנה אם אלך לסתם מוסך או לסבנה שזה מורשה ביפו?

פורסם

תודה. אני לא מבין ככ ברכבים (בלשון המעטה) ואני ממש צריך כבר לעשות את הטיפול ולהיפטר מזה.. לכן לא נראה לי שאזמין חלפים מה גם שלא יהיה לי מושג מה לעשות איתם :)

יש מוסך שאתה ממליץ עליו?

מה זה מחיר טוב לדברים שפירטתי בטיפול הזה?

תודה

פורסם

הפילטרים האחרים שדיברו איתך עליהם ככל הניראה הם מסנן אויר, מסנן שמן, מסנן מזגן. אין הגיון ולו הכי קטן שמה שפירטת ידיע לסכום של 2000 שח גם במורשה. כניראה שיש עוד דברים שלא ציינת או לא זכרת. בשורה התחתונה כדי להוזיל עלויות גש תיקנה את החלפים בעצמך ויעזרו לך פה חברי הפורום לבצע את הטיפול.

פורסם

אני גם באותה הצרה עם האוקטביה שלי לטיפול 60k.

מה שמצחיק או עצוב, שברכב של חבר שלי, volvo xc60 2011 מנוע 3.0 טורבו V6, שביצע טיפול במורשה (ארז), בטיפול עלה 1700 שקלים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אני גם באותה הצרה עם האוקטביה שלי לטיפול 60k.

מה שמצחיק או עצוב, שברכב של חבר שלי, volvo xc60 2011 מנוע 3.0 טורבו V6, שביצע טיפול במורשה (ארז), בטיפול עלה 1700 שקלים.

מה הצעת המחיר שנתנו לך ומה היא כוללת בדיוק? אולי יש משהו שאנחנו מפספסים פה!

פורסם

מוסך הגורן בנתניה שוחט במחירים. ההורים שלי מטפלים שם באוקטביה 2.0 טורבו דיזל שלהם. המחיר שנתנו לך הוא כמעט כמו המחיר שנותנים להם לטיפול קטן (כ1700 ש"ח).

הייתי ממליץ לך לטפל במוסך רון, אני אישית מטפל אצלו באיביזה שלי. שווה את הנסיעה לתל אביב.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
מה הצעת המחיר שנתנו לך ומה היא כוללת בדיוק? אולי יש משהו שאנחנו מפספסים פה!

בדיוק אותה ההצעה של פותח האשכול, רק בשני מוסכים בחיפה.

כאשר מתמחרים פלטר אוויר במעל 200 שקלים וקרוב ל 300, אי אפשר לצפות למחיר ריאלי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

^ איך אותה הצעה אם יש עוד דברים שהוא לא זוכר?

אולי כדאי שפותח השרשור יחזור לכאן אם פירוט מלא של הטיפול לפני שנסיק מסקנות שטיפול שמנים בסיסי עולה מעל 2000 שקל.

פורסם

באשכול שצירפתי קודם, יש עוד הפניה לאשכול המקורי של הבחור שקיבל הצעת מחיר. אמ;לק :

IMAG0460.jpg

מחירי חלפים הזויים, וכנראה שהכל שם חליפי דרעק.

שימו לב שרק עלות החלפים מאבי היא 850 שקל. זה טיפול גדול והפלאגים יקרים.

Stay Dirty

פורסם

אכן זה המחירים במורשה, ללאון קבלתי הצעה יותר גדולה בכאלף שקל לאותו טיפול (כלל גם שמן ברקס).

אין שום סיבה לשלם מחירים כאלה במורשה אם הרכב אינו באחריות.

ממליץ לך לבדוק את עלות הטיפול במוסך רון (נמצא בת"א) בטוח יהיה יותר זול, וטיפול יותר איכותי.

• תוכן חדש...