Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

לאחר בדיקת טמפרטורת מעבד ביום שבת, מסתבר שהמאוורר של המעבד שלי שבק חיים.

אצתי רצתי ל-KSP לקנות מאוורר חדש (Arctic Freezer) ועל הדרך גם מסך מקצועי יותר (Dell UltraSharp "27) אחרי שה-LG שלי התחיל לזייף בצבעים ולחבל בעבודה שלי.

באתי הביתה שמח וטוב לבב עם כוונה להחליף את המאוורר בעצמי (עניין שלגמרי לא מובן מאליו, מעולם לא התעסקתי עם זה),

ואכן כך היה - פתחתי את המחשב והתחלתי במלאכת הפירוק. תוך כדי שאני שולף מחברים ומסובב ברגים מוזרים הצלחתי להפצע באצבע והתחיל לרדת לי מעט דם, דבר שגרם לי לחשוב שאם היה שיר שנקרא "מדמם על הלוח אם" זה היה נשמע ממש מגניב...

בכל מקרה, על הדרך שלפתי גם את הזכרונות DDR ואת כרטיס המסך מלוח האם על מנת שתהיה לי גישה נוחה יותר לעבודה.

אז לאחר שסיימתי את מלאכת ההתקנת המאוורר בהצלחה החלטתי לנקות גם את המאוורר של כרטיס המסך (Nvidia). לקחתי נייר טואלט והתחלתי לנגב את המאוורר תוך כדי שאני עושה פו פו בחריצים הנגלים לעין. אין לי ספריי אוויר, מצטער.

לבסוף סיימתי את כל הנקיונות והרכבתי שוב הכל חזרה נרגש ומוכן להפעיל את המחשב עם המאוורר והמסך החדשים!

פתחתי בשמחה את הקופסה של המסך אך אבוי! במסך יש הרבה חיבורים אבל אף אחד מהם לא תואם למה שיוצא מכרטיס המסך שלי... מבאס!

עבר עוד יום, שוב אצתי רצתי ל-KSP לקנות כבל שמצידו האחד הוא HDMI ומצידו השני הוא DVI כדי סוף סוף לראות אם הכל עובד!

הגעתי הביתה שמח ונרגש לחבר את המסך החדש. חובר ה-HDMI למסך, חובר ה-DVI למחשב, לוחץ על כפתור ה-Power ו... כלום!

אין אות שנכנס למסך! משחק בין כל האינפוטים וגם כלום - לא הצלחתי לקבל שום אינידקציה של מה קורה במחשב.

יכול להיות שדפקתי משהו בכרטיס המסך? יכול להיות שחיברתי משהו לא נכון? יש דרך לבדוק מה הבעיה?

אנא עזרו לי להגיע כבר לנחלה...

תודה מראש יקירים!

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

***אין לצטט את ההודעה שמעליך ובטח שלא מגילה כזו, כולם מבינים לאיזו הודעה אתה מתכוון***

חבר יקר. איזה כרטיס מסך?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

של איזה יצרן? כלומר האם יש דגם מדויק?

וגם ציין את דגם המסך שיהיה לי קל לפשפש

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אם המחשב לא נדלק כלל, שום מאוורר לא מתעורר, ניתקת איזה חיבור חשמל ללוח אם או שכיבית את מתג ההפעלה של הספק.

אם הייתה בעיה בכרטיס מסך המחשב היה נדלק והיית מקבל סדרת צפצופים שמודיעים על תקלת כרטיס מסך או סתם מסך שחור. אבל המחשב היה נדלק.

יום טוב גם לך

פורסם

בכל מקרה ממה שאני רואה, למסך אין כניסת dvi אז למעשה ה dvi נמצא בצד של המחשב. אני הייתי מנחש המסך לא בעניין של הסיגנאל המומר. אני די בטוח שהכרטיס מסך צריך להבין שיש מולו רכיב hdmi.

אני הייתי ניגש שוב ל ksp ורוכש כרטיס מסך חדש בעל יציאת hdmi.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

המחשב נדלק, המאוורר החדש עובד והכל בסדר, פשוט אין שום סיגנל שנכנס למסך.

בגלל שהוצאתי את כרטיס המסך אני לא יודע מאיפה לתקוף את הבעיה, אולי הרכבתי אותו לא נכון (למרות שממש אין עם מה להסתבך).

למה יש סיגנל מומר בעצם? הרי גם DVI וגם HDMI הם דיגיטליים, לא?

כרטיס מסך זה עסק די יקר, לא הייתי רוצה להכנס לזה אם יש לי אופציה אחרת.

פורסם

בכלל לא בטוח שהמחשב עובר את ה POST.

מה דגם לוח האם? יש בו כרטיס מסך מובנה?

הוא היה מצפצף כשהיה תקין? (מנסה להבין עם הרמקול מחובר / קיים).

פורסם
המחשב נדלק, המאוורר החדש עובד והכל בסדר, פשוט אין שום סיגנל שנכנס למסך.

בגלל שהוצאתי את כרטיס המסך אני לא יודע מאיפה לתקוף את הבעיה, אולי הרכבתי אותו לא נכון (למרות שממש אין עם מה להסתבך).

למה יש סיגנל מומר בעצם? הרי גם DVI וגם HDMI הם דיגיטליים, לא?

כרטיס מסך זה עסק די יקר, לא הייתי רוצה להכנס לזה אם יש לי אופציה אחרת.

אם לא היית שם את כרטיס המסך, בהנחה שה pc speaker מחובר, היית מקבל צפצוף ארוך ושלושה קצרים אם אני זוכר נכון לרמז לך שהוא לא מחבר כהלכה. בנוסף, כמו שהציעו לך מעליי, נסה לשלול תקלה ברכיבים "כרטיס מסך" "כבל" "מסך" על ידי הצלבה עם רכיבים תקינים אחרים אשר ברשותך.

בנוסף חבר פורום שלח לי הודעה פרטית, צילמתי את המסך ומצרף לבקשתו, אם כי אני לא בהכרח מסכים :)

6b95ec2971304aabc8368da43d89f1ea.jpg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

חמודים כולכם ובמיוחד זלצר שטרח לכתוב הודעה פרטית! :)

בגדול אני חושב שהרמקולים אכן מחוברים ולא קיבלתי שום צפצוף אם כי יכול להיות שהם מושתקים.

בכלל לא בטוח שהמחשב עובר את ה POST.

מה דגם לוח האם? יש בו כרטיס מסך מובנה?

הוא היה מצפצף כשהיה תקין? (מנסה להבין עם הרמקול מחובר / קיים).

איך אני יכול לדעת אם יש כרטיס מסך מובנה בלוח האם? הוא של GYGABITE.

נניח ואני מחבר את המחשב למסך הקודם והכל עובד בסדר, אז מה בעצם הבעיה עם המסך החדש?

פורסם

הביוס לא מצפצף דרך הרמקולים שמחוברים למחשב.

הוא מצפצף דרך זמזם/רמקול שמובנים על לוח האם.

בד"כ צפצוף אחד אחרי שעובר פוסט.

אם לא מצפצף בכלל, ורק המאווררים נדלקים, שכחת לחבר חיבור כח של הספק, או שהספק נדפק.

כ"כ, לפעמים יש לכרטיס מסך חיבור כח ישיר מהספק.

אם יש לך כרטיס מסך מובנה, אז באזור של החיבורים המובנים מאחור (רשת,USB וכו') יש גם חיבור DVI/RCA.

צלם כמב תמונות ברורות בתוך ומאחורי המארז.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המחשב מעולם לא צפצף בשלב ההדלקה.

למראית עין הכל נראה עובד, יש לי מארז ענקי של Thermaltek עם דופן אחת שקופה ואני יכול לראות שהכל מסתובב ונדלק.

פשוט כלום לא יוצא למסך.

פורסם

אז אין לך רמקול/זמזם מובנים.

הכוננים הקשיחים מתחילים לעבוד? (אפשר לשמוע, אם זה דיסק מכני, ולפעמים גם לראות את הנורות שלהם מהבהבות אם זה SSD)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...