Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מה שאני ממליץ לעשות,

ראשית חבר את ה LG הישן עם חיבור ה DVI ותראה אם עובד,

עובד? תתרכז בסוגיה בין המסך למתאם DVI-HDMI וכמו שכתבו למעלה, אכן הוא לא ממיר, שכן DVI ו HDMI שניהם מעבירים אות דיגיטלי רק שHDMI מסוגל להעביר גם סאונד ובתקן מתקדם יותר רוחב פס רחב יותר.

לא עובד? יכול להיות שמשהו שם לא יושב טוב, תראה שהכנסת את הזיכרון כמו שצריך, לפעמים זה יכול להיראות שהוא יושב טוב ולא כך הדבר.

בדוק שהכרטיס מסך לא זז מעט מהתושבת שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה אתה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פותח השרשור מצטער שאני מקשה. דגמים של הרכיבים יעזרו לנו מאוד.

דגם הלוח אם רשום על לוח האם, דגם כרטיס המסך גם אמור להיות כתוב. בנוסף באמת חבר את מסך הישן ותראה מה קורה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולכם על הרצון לעזור.

קשה לי לענות על הכל כשאני בעבודה ולא בבית מול המחשב. אני גר באיזור גדרה.

בערב אנסה לחבר את המסך הישן ואבדוק אם הכרטיס מסך מוציא תמונה.

אם אני לא רואה שום דבר יכול להיות שגם הזכרונות DDR הם הבעיה? כי בעקרון נגעתי רק בהם ובכרטיס המסך. (מעבר למאוורר שהחלפתי לחדש)

פורסם
זה מה שאני ממליץ לעשות,

ראשית חבר את ה LG הישן עם חיבור ה DVI ותראה אם עובד,

עובד? תתרכז בסוגיה בין המסך למתאם DVI-HDMI וכמו שכתבו למעלה, אכן הוא לא ממיר, שכן DVI ו HDMI שניהם מעבירים אות דיגיטלי רק שHDMI מסוגל להעביר גם סאונד ובתקן מתקדם יותר רוחב פס רחב יותר.

מה זה אומר?

איך פותרים את זה אם זו אכן הבעיה?

פורסם

תנסה לנתק ולחבר מחדש את כרטיס המסך והזכרונות, ובדוק שהחיבורים מהספק מחוברים היטב ללוח אם.

בנוסף, אם לא עשית את זה, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית כדי שהקירור יהיה אפקטיבי יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אתה בטוח שאין לך יציאת HDMI גם במחשב?

לפי המפרט באתר Nvidia אמור להיות (בתצורת מיני).

כמו כן, לא יודע להגיד אם משפיע, אבל יציאות ה-DVI במחשב הן Dual Link.

מה הדגם המדויק של המסך? לא שמתי לב אם ציינת זאת.

אכן יש יציאה של מיני HDMI ושני DVI מהכרטיס.

לא חשבתי שיש הבדל בין היציאות ולכן רכשתי את ה-DVI ל-HDMI.

מה הכוונה Dual Link?

דגם המסך החדש הוא Dell U2715H בגודל 27".

תנסה לנתק ולחבר מחדש את כרטיס המסך והזכרונות, ובדוק שהחיבורים מהספק מחוברים היטב ללוח אם.

בנוסף, אם לא עשית את זה, מומלץ להחליף את המשחה הטרמית כדי שהקירור יהיה אפקטיבי יותר.

ניקיתי מהמעבד את כל שאריות המשחה התרמית הישנה והמאוורר החדש הגיע עם שכבת משחה תרמית כבר מרוחה עליו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

בתור התחלה בדוק אם הזמזם (לרוב מגיע מובנה על המארז) מחובר לפינים - אולי זו הסיבה שאתה לא שומע צפצופים. (גם במצב תקין אתה אמור לשמוע צפצוף יחיד) - בהיעדר זמזם לא באמת תוכל לדעת אם יש בעיית חומרה (זכרונות כ.מסך) ותאלץ להמשיך לנחש.

ממליץ שתשקיע בתמונה או שתיים של המחשב, נסה לתת זווית שתאפשר לנו לראות את הכ.מסך בבירור וכן את יציאות הלוח בדופן האחורי של המארז.

אם יש לך כרטיס מובנה על הלוח אם יכול להיות שתאלץ להתחבר אליו קודם ואז להגדיר בביוס שהברירת מחדל הוא הכ.מסך החיצוני.

כמו ש natco אמר, יש כ.מסך שניזונים ישירות מהספק.

בודד מקרים:

הכי קל להתחיל מהכבל, בדוק אותו ע"י שימוש בכבל אחר או בחיבורו לרכיב אחר (טלוויזיה / מחשב אחר)

נסה לחבר מסך אחר

בסוף נסה כ.מסך אחר

יכול להיות שהבעיה טמונה ברכיב אחר, כ.זכרון שיצא מהמקום ובעיות נפוצות בסגנון.

עריכה אחרונה על ידי MoonKnight

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ב-DVI Dual Link יש תוספת של מספר פינים שמאפשרים רוחב פס גדול יותר ועליה ברזולוציה הנתמכת עד 2560X1600.

ברגיל יש תמיכה עד 1920X1200.

המסך שלך הוא בעל רזולוציה של 2560X1440 בטבעי.

יש לי תחושה שהבעיה שלך טמונה בכבל שקנית.

מציע לבדוק את אפשרות החיבור באמצעות HDMI.

אם כי לא יודע באיזה תקן HDMI תומך הכרטיס (נדמה לי שצריך 1.4 ומעלה, אולי אפילו 2.0 לפחות).

• תוכן חדש...