Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור התחלה בדוק אם הזמזם (לרוב מגיע מובנה על המארז) מחובר לפינים - אולי זו הסיבה שאתה לא שומע צפצופים. (גם במצב תקין אתה אמור לשמוע צפצוף יחיד) - בהיעדר זמזם לא באמת תוכל לדעת אם יש בעיית חומרה (זכרונות כ.מסך) ותאלץ להמשיך לנחש.

ממליץ שתשקיע בתמונה או שתיים של המחשב, נסה לתת זווית שתאפשר לנו לראות את הכ.מסך בבירור וכן את יציאות הלוח בדופן האחורי של המארז.

אם יש לך כרטיס מובנה על הלוח אם יכול להיות שתאלץ להתחבר אליו קודם ואז להגדיר בביוס שהברירת מחדל הוא הכ.מסך החיצוני.

כמו ש natco אמר, יש כ.מסך שניזונים ישירות מהספק.

בודד מקרים:

הכי קל להתחיל מהכבל, בדוק אותו ע"י שימוש בכבל אחר או בחיבורו לרכיב אחר (טלוויזיה / מחשב אחר)

נסה לחבר מסך אחר

בסוף נסה כ.מסך אחר

יכול להיות שהבעיה טמונה ברכיב אחר, כ.זכרון שיצא מהמקום ובעיות נפוצות בסגנון.

איפה אני מוצא את הזמזם הזה? זינזן או לא זינזן!

ב-DVI Dual Link יש תוספת של מספר פינים שמאפשרים רוחב פס גדול יותר ועליה ברזולוציה הנתמכת עד 2560X1600.

ברגיל יש תמיכה עד 1920X1200.

המסך שלך הוא בעל רזולוציה של 2560X1440 בטבעי.

יש לי תחושה שהבעיה שלך טמונה בכבל שקנית.

מציע לבדוק את אפשרות החיבור באמצעות HDMI.

אם כי לא יודע באיזה תקן HDMI תומך הכרטיס (נדמה לי שצריך 1.4 ומעלה, אולי אפילו 2.0 לפחות).

זה אומר שיש מצב שכרטיס המסך שלי כלל לא תומך ברזולוציה של המסך?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי עמוד הספסיפיקציות שצירפתי קודם, אכן תומך.

השאלה היא אם התמיכה המלאה היא גם דרך ה-HDMI או רק דרך ה-DVI (שהינו דואל לינק כאמור).

אם רק ה-DVI, איני יודע להגיד אם נדרש מתאם מיוחד מעבר לכבל עם קצוות מתאימים.

פורסם

אוף, למה הכל כל כך מסובך? :)

בקיצור, בערב אהיה מול המחשב, אעשה את כל מה שהצעתם, אצלם תמונות ואחזור עם עדכונים.

המון תודה לכולכם!

פורסם

ערב טוב לכולם, חזרתי לעדכן.

חיברתי את המסך הקודם וגם בו לא ראו שום תמונה.

פתחתי את המחשב והידקתי טוב יותר את הזכרונות.

הדלקתי שוב את המחשב ו... בום! יש תמונה במסך הישן!

חיברתי את המסך החדש וגם בו יש תמונה.

כעת יש רק בעיה אחת אחרת - הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לבחור היא 2048x1152...

למה זה בעצם? כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה גבוהה יותר?

תודה לכולכם!

פורסם
כעת יש רק בעיה אחת אחרת - הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לבחור היא 2048x1152...

למה זה בעצם? כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה גבוהה יותר?

תודה לכולכם!

אני אציע משהו קטן,

לפעמים היו לי בעיות כאשר חיברתי מסך למחשב שכבר דולק (בעיות ברזולוציה בעיקר),

רק אחרי ביצוע ריסט למחשב ועליה של המחשב עם המסך שמחובר - הרזולוציה הסתדרה (משהו במערכת שלא זיהה את הרזולוציה המקסימלית)

אם הפעלת את המחשב מחדש, מציע לך גם לבדוק אודות התקנת דרייברים למסך עצמו

ואם יש דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס המסך גם תמיד טוב יותר.

פורסם

קודם כל, מקודם הנתונים שצירפתי לא מתאימים לך, משום שמדובר ב-560 הרגיל ולא ה-Ti.

הנה הנכונים: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-560ti/specifications

אפשר לראות שרזולוציה אנלוגית (VGA) תואמת במידה מסויימת את זו שקיבלת אצלך (אצלך 16:9 והרזולוציה המקסימלית של הכרטיס היא 4:3). אני ממשיך לחשוד שיש לך גם בעיית תאימות עם הכבל.

פורסם (נערך)

DVI בעיקרון תומך עד רזולוציה של 1920X1080, אין לי מושג איך יכולת להגדיר רזולו' יותר גבוהה [מכפלת פיקסלים גדולה יותר] ,

בכל אופן, יש לך 2 אופציות

או לרכוש DUAL LINK DVI - שזה יתן לך רוחב פס גדול יותר, זאת אומר 2 מחברים לכרטיס ואחד למסך

או האופציה העדיפה היא כבל MINI HDMI בצד אחד, ובצד השני HDMI .

בהצלחה

נ.ב זה מה שאתה צריך,

http://ksp.co.il/?uin=10386&select=

תנסה לקבל זיכוי על המתאם שרכשת.. יש מצב שיקבלו אותו, בכל זאת רכשת מסך, ולא אמרו לך שאין תמיכה מלאה במעבר מ DVI בודד ל HDMI

עריכה אחרונה על ידי ofir1988
פורסם

עם המסך הגיע דיסק התקנה של דרייבר מסויים שנותן לי להגדיר רזולוציה דרכו.

ככה הגעתי לרזולוציה הנוכחית של 2048x1152.

עשיתי ריסטרט לאחר התקנת הדרייבר ועדיין זו הרזולוציה הכי גבוהה שניתן לקבוע.

מהדברים שלכם אני מבין שהבעיה היא בחיבור ה-DVI הבודד שלא תומך ברזולוציה גבוהה יותר.

לטובת Dell ו-KSP יאמר שזו לגמרי בעיה שלי - עם המסך הגיע גם כבל HDMI רגיל וגם כבל Display Port (מה שזה לא יהיה לעזאזל).

את הכבל הנוכחי קניתי בנפרד מהמסך יום אחרי ממוכר אחר, אין סיכוי שהם יכלו לדעת שזה קשור אחד לשני.

אז כדי לוודא שאני לא מוציא עוד 25 ש"ח לחינם - כבל HDMI ל-מיני HDMI אמור לפתור את העניין?

ובאותה נימה -

למכירה: כבל HDMI ל-DVI, במצב חדש, רק 20 ש"ח... :wink:

פורסם
זאת אומר 2 מחברים לכרטיס ואחד למסך

מאיפה הבאת את זה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אלדד, אם אתה רוכש כבל חדש, שים לב שיהיה High Speed.

יתכן וניתן להסתפק במתאם פשוט HDMI למיני HDMI, בהתחשב שכבר יש לך כבל שהגיע עם המסך.

פורסם (נערך)
מאיפה הבאת את זה?

צודקת טעות שלי,

בוא נעשה סדר בדברים.

כל חיבור בודד אצלך הוא DUAL LINK DVI זאת אומרת שכנראה הכבל שרכשת יש בו רק 9 פינים מרווח ועוד 9 פינים שזה DVI רגיל.

DUAL LINK DVI מורכב מסדרה של 24 פינים

1869px-DVI_pinout.svg.jpg

זאת אומרת שכל הקטע הסגול, הינו "ההרחבה" שכנראה אם תסתכל במתאם DVI ל HDMI לא תראה שם פינים פשוט מרווח .

ושוב תודה ל NINJMNKY על ההארה.

נ.ב אם תסתכל כתוב שהכבל הינו HDMI 2.0 זאת אומרת שאתה יכול להעביר שידורים עד 4K

3840x2160, אך כמובן הכרטיס שלך תומך מקס' עד

2560x1600 ככה שזה לא רלוונטי ומשנה לך

עריכה אחרונה על ידי ofir1988

• תוכן חדש...