Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל מה כבל HDMI 2.0? גם ככה הכטיס לא תומך ואפילו הדור קודם של NV לא תמך באמת ואנווידיה "אהם" שיקרה שפירסמה שהכרטיסים תומכים ב2.0.

שיתחיל מכבל מיני לHDMI כמו שהומלץ ומישם כבר ניראה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טוב, נפלה החלטה,

אפנה ל-KSP בבקשה להחליף לכבל אחר של HDMI למיני HDMI בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

אם הם לא יהיו מוכנים להחליף ארכוש את הכבל בנוסף.

אחזור לעדכן לאחר ההחלפה.

המון תודה לכולכם!

פורסם
בשביל מה כבל HDMI 2.0? גם ככה הכטיס לא תומך ואפילו הדור קודם של NV לא תמך באמת ואנווידיה "אהם" שיקרה שפירסמה שהכרטיסים תומכים ב2.0.

שיתחיל מכבל מיני לHDMI כמו שהומלץ ומישם כבר ניראה.

הדור הקודם כן תמך. לא בדקתי זה שלפניו.

פורסם

אין לא תמך רק הדור האחרון של אנוידיה הפסקל ,אצל האדומים ליבות הפולריס. כולל תמיכה ב HDCP 2.2

עד הדור האחרון כולם היו עם HDMI 1.4 . הם יכלו להוציא פלט של תקן 2.0 עם מתאם מסויים .

אגב בקשר לכבל.

אין כבל 2.0 מכיוון שהכבל מעביר מידע דיגיטלי אזי אין חשיבות למושג 2.0. רוחב הפס נשאר כמות שהוא.

פורסם (נערך)

הכבלים מתחלקים לקטגוריה 1 (סטנדרטי) וקטגוריה 2 (מהירות גבוהה).

חלוקה פנימית נוספת, צירפתי לינק בהודעה #46.

ענין התקן (1.4, 2.0 וכיוצב') קשורה למוצרי הקצה בלבד.

אבל בימינו אנו, לרכוש כבל מקטגוריה 1 יהיה אבל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

חברים יקרים, חוזר לעדכן - הסאגה הזאת לא נגמרת.

הייתי ב-KSP והם לא היו מוכנים להחליף לי את הכבל כי פתחתי את הניילון שבא הוא הגיע.

איך אני אמור לבדוק אם הכבל טוב לי או לא מבלי לפתוח את הניילון זה נשגב מבינתי.

בכל מקרה, רכשתי עוד כבל! את הכבל המדובר של HDMI למיני HDMI,

חיברתי למחשב ו... עדיין לא ניתן לעלות לרזולוציה המקסימלית של המסך.

אני עדיין תקוע עם הרזולוציה המקסימלית המוזרה של 2048x1152!

למה זה קורה???

פורסם (נערך)

מקווה שלא קרעת את הניילון

סלח לי שאני מדלג על 5 עמודים של הודעות שסותרות אחת את השנייה, הפתרון הוא כזה:

אם יש אפשרות לחבר ב DP ל DP אז זה הכי טוב,

אם אין, אז DL-DVI ל DL-DVI, גם יעבוד

(כל הפתרונות עם כבלים עם קצוות שונים לפעמים לא יעבדו כמו שצריך)

אם אין אז.. לא יודע אם ואיך אתה תצליח להוציא רזולוציה גבוה במקרה שלך.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כי אתה לא יכול לדעת מה קורה בתוך הכבל, גם בכבלים שהרבה יותר פשוט לייצר (כמו מיקרו USB) יש הרבה מאוד הבדלים בין אחד טוב לאחד פחות טוב.

ה SAFE BET פה הוא dvi-dvi (כאמור, DUAL LINK בלבד), כי אין לך DP

אני בכלל לא מבין למה מלכתחילה הלכת על משהו שמשתמש בHDMI באחד הקצוות

(אם ענית על זה באחד מחמשת העמודים הקודמים אז מחילה, לא קראתי, מודה)

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממתי סוג או איכות של כבל קובע את מקסימום הרזולוציה שניתן להוציא מהכרטיס??? לא ברור לי הדבר הזה.

סעמק איפה ימי ה-VGA הכחול עם המסך 4 צבעים.

פורסם

ברור שזה קובע, cat5 ו cat6 נראים אותו הדבר, רמת הביצועים שאפשר להוציא מהם היא שונה לחלוטין

כבל מיקרו USB ב10 סנט נראה בדיוק אותו הדבר כמו אחד של ANKER, הם לא יוציאו נתונים זהים בשום בדיקה של הטענה\העברת נתונים\תאימות. ושם יש משמעותית פחות גידים מאשר בHDMI.

בקיצור ולעניין, DL-DVI זו התשובה.

(ולא, אני לא אומר את זה רק כי כבר ניסית כל דבר אחר ולא צריך להיות גאון גדול כדי להצביע על האופציה היחידה שנשארה. אני במקומו של איש המכירות מביל"ו בכלל לא הייתי מוכר לך HDMI)

פורסם

הסבר יותר פשוט לכך ששני כבלים מיציאות שונות מוציאים את אותה רזולוציה מוזרה שלא אמורה להתקבל היא שהתקלה במקום אחר.

בדקת את המסך במחשב אחר? לא זוכר. הדרייבר של כרטיס המסך מותקן בצורה תקינה?

פורסם

קוף נינג'ה, בשבילך:

במחשב יש לו שתי יציאות DVI דואל לינק ויציאת HDMI (מיני).

במסך יש לו כניסות HDMI או Display Port.

אלדד, איזה כבל בסוף קנית (חוץ מזה שהוא HDMI)?

אולי תמצא מישהו שישאיל לך כבל שידוע כאיכותי מאוד לבדיקה?

פורסם (נערך)

תנסה את זה-בהצלחה!

[font=&amp]Awesome I had the exact same problem (same exact graphics card and monitor) and this fixed it.[/font]
[font=&amp]The be clear to other googlers, this is the exact fix:[/font]

[list=1]
[*]Right click desktop->nvidia control panel
[*]Display->Change resolution
[*]Customise...
[*]Create custom resolution.
[*]Type in the resolution 2560, 1440
[*]Change timing from Automatic to CVT-RB. CVT will also work, but CVT-RB is better from a technical point of view. Information about the modes is [url="http://www.nvidia.co.uk/object/advanced_timings.html"]here[/url].
[*]Apply, etc.
[/list]
.
.
.
.
.
.
.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...