Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שהבעיה לא נפוצה, אז לא מחזיקים במלאי את החלק. לגיטימי.

אם אין את החלק הספציפי בכל היונדאי I20 בפירוקיות, אז הבעיה הפוכה, כנראה שהתקלה מאוד מוכרת, מאוד נפוצה ומכל היונדאי בפירוקיות כבר בצרו את החלק הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם הזכרת הזמנות מחול, כל פעם שחיפשתי חלפים לI20 לא מצאתי בכלל את הדגם, יש מצב שהוא נקרא בשם אחר מעבר לים?

I20 זה דגם שקיים בעולם , אולי הגעת לחנות שלא מוכרת את החלקים שלהם , זה יותר הגיוני , בארצות מסויימות , עדיין נמכרת הGETZ ולכן לא הביאו אליה את הI20

http://hyundai.epcdata.ru/i20/

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אם אין את החלק הספציפי בכל היונדאי I20 בפירוקיות, אז הבעיה הפוכה, כנראה שהתקלה מאוד מוכרת, מאוד נפוצה ומכל היונדאי בפירוקיות כבר בצרו את החלק הזה.

זה גם מה שנאמר לי ע"י כמה אנשים מהפירוקיות, שהחלקים האלו פשוט נחטפים.

תודה רבה, אבל הפאנל הזה לא מתאים לרכב שלי, אצלי הוא ניראה שונה.

ובנוסף - אם זו התקלה הרצינית אחרי 200K , מצבך טוב.

מסכים. כמו שאמרתי, הרכב מציג אמינות דיי טובה, פשוט הגישה של היבואן שלא מוכר חלקי חילוף הרתיחה אותי.

בנוגע לנסיעה בלי מזגן כמה ימים זו בעיה, במיוחד כשהרכב עומד כל היום בשמש רותחת.

פורסם
I20 זה דגם שקיים בעולם , אולי הגעת לחנות שלא מוכרת את החלקים שלהם , זה יותר הגיוני , בארצות מסויימות , עדיין נמכרת הGETZ ולכן לא הביאו אליה את הI20

http://hyundai.epcdata.ru/i20/

לא זוכר באיזה אתרים חיפשתי למעט אחד, זה היה לפני חצ שנה +, לצורך הדוגמא, בkoraps אין.

פורסם

מסכים. כמו שאמרתי, הרכב מציג אמינות דיי טובה, פשוט הגישה של היבואן שלא מוכר חלקי חילוף הרתיחה אותי.

בנוגע לנסיעה בלי מזגן כמה ימים זו בעיה, במיוחד כשהרכב עומד כל היום בשמש רותחת.

זה לא שהיבואן לא מוכר חלקי חילוף, הוא מוכר , פשוט אין לו במלאי , אם היית משלם , הוא היה מזמין.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)
לפי מה אתה אומר את זה? הזדקנות של הדגם ותקלות שיגיעו בעקבותיו?

לא .

לפי רמת השירות (שכוללת בין היתר אחזקת חלפים ) ומענה ללקוחות.

לפי עלויות טיפולים ,

לפי שיחות עם אנשים (ואני נפגש עם לא מעט) שמחזיקים קיה ויונדאי .

לפי נסיון אישי

לפי קריאה מרובה בפורום וברשת בכלל.

ואחרון חביב :

לפי דעתי והרגשתי

.

קח עוד אחד לפינאלה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?612925-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I30CW-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

http://cars.walla.co.il/item/2706361

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם
או קיי, אז גם יונדאי זה קקה.

ניקח בחשבון. פעם הבאה רק טויוטה או הונדה.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

כן, רק טויוטה או הונדה.

כאילו אצלהן החלקים עולים שקל ועשרים אגורות,

כאילו להן אין תקלות בכלל, כאילו אין לטויוטה ריקול כל יומיים. (ודי עם התירוץ הנדוש הזה של "הם לוקחים אחריות")

במקום להלל את הטויוטה שרכשת, מוטב שתחכה שנה או שנתיים ונראה מה היא שווה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא. נאמר לי שפשוט לא מוכרים חלקי חילוף ואם אני רוצה אני מוזמן לבוא ולתקן את הרכב במוסך שלהם.

זה פשוט לא נכון והמוסך שאמר לך את זה הטעה אותך וחבל.

אני רכשתי מספר חלקי חילוף לרכב שלי במוסך הילוך שישי בראשל״צ.

הם לא מוכנים למכור חלקי חילוף לטיפול שוטף (פילטרים/בלמים וכו׳) אבל חלקי פלסטיקה וחלקים מכניים אחרים - לא הייתה להם בעיה.

בכל מקרה - הפתרון בארץ זה יונדאי שופ. שגם אם אין לו במלאי יכול להזמין עבורך מהיבואן מה שהוא לא מוכן למכור לך או אתה koraps ואם זה דחוף אז לשלם על משלוח אקספרס.

פורסם

שוחחתי עם שני מוסכים באזור שלי והבנתי מהם שזו המדיניות שפשוט לא מוכרים חלקים ללקוחות פרטיים.

לצערי את בורר המצבים לא היה ביונדאי שופ ומכיוון שכבר השגתי את החלק מפירוק לא הזמנתי מיונדאי שופ את החלק.

• תוכן חדש...