Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אולי מישהו יודע את החוק וימנע ממני את הצורך לנבור באינטרנט שעות ארוכות :wink:

קיבלתי אתמול קנס מעיריית ראשון בדואר רשום (עבירה שנעשתה ב31/1/2016 - כמעט שמונה חודשים לאחר ביצוע העבירה) על זה שהרכב שלי (תושב העיר) חנה בכחול לבן בשעה 19:00 בערב באזור שמיועד לדיירי הרחוב, עדיין לא בדקתי אבל אני מניח שיש שלט בתחילת הרחוב שרושם את זה, שאלתי היא האם זה חוקי לשים שלט כזה ולצבוע את המדרכות בכחול לבן? הרי ברור שיש כאן סוג של הטעיה, אם חניה בכחול לבן מותרת בחינם בכל רחבי העיר לתושבי העיר עם מדבקת תושב, אני מניח שאני לא הראשון ולא השני שחשב לתומו שמותר להחנות בכחול לבן ללא מגבלה, אמנם כנראה יש שילוט בתחילת הרחוב אבל מדובר על כמעט 400 מטר לפני המקום שחניתי(תחילת הרחוב ואני חניתי בסוף הרחוב).

אמנם ה100 שקלים לא יגרמו לי לפשיטת רגל אבל זה מסוג הדברים שגורמים לי להרגיש צ'ה גוורה וכתיבת מכתב ביטול ייקח לי 10 דקות, האם יש לי קייס? או שחבל על המאמץ שלי?

פורסם

זה גם מה שידוע לי אבל זה לא מה שקרה, יש תמונה שלי בדוח שאני בכחול לבן.

כמו ששאלתי, האם כחול לבן ושלט בתחילת הרחוב שמשעה מסויימת זה רק לדיירים, תופס מבחינת בית משפט?

פורסם

בכל ת"א זה ככה...

צד אחד של הרחוב הוא כחול-לבן רגיל, והצד השני הוא בתשלום עד השעה 5/7/8 ואז לדיירים בלבד.

אני מניח שזה קביל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה שקובע הוא השלט.

שפת מדרכה הצבועה בכחול לבן מסמלת חניה בתשלום, אבל בכפוף להוראות תמרור טקסט חופשי (439) או תמרורי התרת חניה (626/627)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החברה לסדר וביטחון ציבורי בראשון יודעת לאכוף היטב את חוקי העזר העירוניים.

על אף זאת,יצא לי לא אחת להגיש ערר ולקבל ביטול של דו,חג לאחר בחינתו ע״י היועצת המשפטית. מבחינת הגינות לאחר מעשה,הם תמיד היו בסדר איתי.

לעניין עצמו,שווה לבדוק האם התמרור לא מוסתר ע״י עץ,כפי שקרה לי בפעם האחרונה ברחוב הירשפלד.

תשובה חיובית מיידית ובאותו היום (!!!) גזזו את הענפים שלא יסתירו יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חניתי בכזה כחול לבן ברעננה כי פספסתי את השלט, כתבתי לעיריה שאני תושב העיר (עדיין כשלא ידעתי שהיה שלט), קיבלתי תשובה מהעיריה שלפנים משורת הדין הדוח מבוטל, כך שתמיד שווה לנסות.

פורסם

דו"ח חוקי ‚ כמו שרשמו לך שלח בקשה לביטול הדו"ח עם נימוקים רלוונטים ‚ אם זה פעם ראשונה שלך בדרך כלל מבטלים ‚ אם זה לא פעם ראשונה זה כבר תלוי ביועצת המשפטית ובאיזה תקופה היא בחודש :wink:

:fadein:
פורסם

בוקר טוב.

הייתי הבוקר ברחוב ואכן יש שלט ברור ולא מוסתר שמשעה 19:00 החניה בכחול לבן היא לדיירי הרחוב.

הדוח התקבל בשעה 19:02 וכמו כן אני אפילו לא זוכר את נסיבות ההגעה לרחוב הזה בשעה הזאת שכן העבירה בוצעה לפני כמעט 8 חודשים ורק עכשיו קיבלתי את הדוח בדואר רשום.

בכל מקרה נראה שמבחינה חוקית אין לי הרבה מה לעשות, אנסה להגיש ערר לחברה לביטחון וסדר ציבורי, במידה ויסכימו "לפנים משורת הדין" לבטל, אחלה בחלה.

במידה ולא -אשלם כמו ילד טוב.

תודה לכל העונים והמשך יום מעולה.

:-D

פורסם

יודעי דבר - תוך כמה זמן חיבת הרשות לשלוח את ההודעה בדואר רשום? 8 חודשים נשמעים לי זמן ארוך מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנה אם הוא בעליו של הרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...